Her finner du Norges beste ski og alpinanlegg

Når vinteren endelige melder sin ankomst har Norge mange unike ski- og alpinanlegg som fortjener et besøk. Skisesongen starter de fleste steder i løpet av november og varer til ut april og kan gi deg mange gode opplevelser gjennom hele vinteren. Om du liker best å gå i preppede skiløyper eller svinge deg i alpinbakkene vil du ha nok å velge mellom uansett hvilket anlegg du velger.

I tillegg til fantastiske skiopplevelser er Norge kjent for å ha unik natur hvor alle destinasjonene vil sørge for spektakulær utsikt og utrolig beliggenhet hvor mange av anleggene kan skilte med ski-in og ski-out.

Alle anleggene har overnattingsmuligheter med alt fra eksklusive hotell til hytter hvor du bor eksklusivt og flott med alt av muligheter rett på utsiden av døren. Vi har tatt en kikk på noen av Norges beste ski og alpinanlegg og sett på hva de kan tilby.

Ski og Alpinanlegg i Trysil

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av SkiStar Trysil (@skistartrysil)

Trysil har Norges største og mest populære anlegg og kan skilte med hele 31 heiser og 68 nedfarter på tre sider av Trysilfjellet. Her kan du kjøre på fjellet og i skogen, det finnes Snow parks for både nybegynnere og erfarne, samt en mengde med mange aktiviteter gjennom vinterukene.

Trysilfjellet er pakket med flotte preparerte langrennsløyper som du kan nyte godt av. Her finnes også både skiutleie og skiskole på begge sider av fjellet.

En tur til Trysil kommer garantert til gi deg en fantastisk ski opplevelse og du kan ende kvelden på et luksuriøst hotell.

Her kan du bo

Trysil er mer enn kun flotte skibakker, de kan også skilte med både overnattingssteder og resaturanter som har ski-inn og ski out. Du kan velge luksuriøse hoteller som er plassert midt i bakken eller en hytte som alltid vil gi en koselig atmosfære.

Kjølen Hotell Trysil

kjølen hotell

Kjølen Hotell er et historisk hotell og ble bygget som pensjonat i 1952, og fikk hotellstatus i 1972. Hotellet ligger landlig og tilbaketrukket, men er likevel sentralt plassert mellom Trysil og Sälen. Hotellet er nylig renovert og fremstår i dag som en godt alternativ til overnatting når du tar turen til Trysil.

Hotellet er et aktivitetsvennlig hotell så her det ekstra plass til alt du måtte ha med deg av utsyr for å more deg i bakken.

Hotellet har egen resturant med deilig kortreist mat og fokus på sesongens gode smaker. Her kan du virkelig slappe av etter dagens strabaser.

Gled deg til en tur til Trysil og til Kjølen Hotell. Her vil du bli godt tatt vare på og du kommer til å storkose deg.

Her finner du de beste prisene på overnatting i Trysil.

Her finner du Trysil

Trysil ligger 21 mil nordøst for Oslo og 35 mil sørøst for Trondheim. Du kommer greit frem til Trysil både med både bil og kollektivtransport.

Med bil til Trysil

Veiforbindelsen til Trysil er god uansett hvor i landet du reiser i fra og du kommer lett frem med bil. Her kan du finne enkleste rute til Trysil uansett hvor i landet reisen din starter.

Kjører du elbil kan du være helt trygg på at det finnes flere ladestasjoner, men husk å lade bilen ved de tiltenkte ladestasjonene.

Trenger du leiebil finner du de beste tilbudene her.

Med buss til Trysil

buss

Vil du ta bussen til Trysil tar du Trysilekspressen som kjører Oslo -Trysil. Bussen går fra Oslo Bussterminal og via Oslo-lufthavn, i tillegg gjør bussen flere stopp langs ruten til Trysil. Her kan du planlegge bussturen din.

Med tog til Trysil

tog VY

Du kan også reise til Trysil med tog og da tar du ruten Oslo-Trondheim som har et stopp i Elverum. Fra Elverum tar du veien videre med buss som Trysilekspressen eller en lokalbuss. Her kan du planlegge togturen din.

God tur til Trysil !

Ski og Alpinanlegg i Geilo

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av SkiGeilo (@skigeilo)

Geilo er viden kjent for sine fantastiske skibakker samt hundrevis av nypreppede langrennsløyper. Et steinkast unna Geilo sentrum finner du et skiparadis med 21 heiser og 45 løyper. Geilo kan by på alt fra flotte barnebakker til røffe svarte løyper. Geilo er et eldorado for både voksne og barn og du kommer garantert til å få valuta for pengene.

Skibakkene ligger på hver sin side av dalen som omgir Geilo sentrum. Uansett hvilken bakke du velger kan du bruke samme skikort. Du trenger ikke bekymre deg for transport siden skibussen tar deg til begge sidene av dalen. Alle hotellene i Geilo har bussholdeplass for skibussen og du kan nyte skisesongen fra midten av november til slutte av april.

Har du med barn kan du glede deg over at det er flotte barnebakker på begge sider av dalen med mulighet for leie av skiutstyr om du har behov for det.

Ønsker du en dag med noe annet å gjøre enn å kjøre på ski kan Geilo tilby både hundekjøring, sledetur, kanefart eller aking i noen av de flotte bakkene.

Her kan du bo mens du er på Geilo

Det finnes flere flotte overnattingsmuligheter i Geilo. Alt i fra Hostel, hytter og hotell. Her kan du velge den overnattingen som passer beste for deg og dine.

Dr. Holms Hotell

Et de mest kjente hotellene på Geilo er Dr. Holms Hotell som åpnet første gang i 1909. Med kort gå avstand til alle skisentrene og noen få minutter fra togstasjonen er dette det naturlige valget for mange.

Når ettermiddagen og kvelden melder sin ankomst kan du spille bowling i hotellets bowling hall samtidig som spiser hamburger og drikker milkshake, som man gjør i en spillehall. Hotellet har også en egen sportsbar hvor de viser alt som er av sport.

Ønsker du å la slitne muskler slappe av kan du ta en tur i velværeavdelingen. Inngangen til bassengene, saunaen og det tyrkiske badet er inkludert i prisen og du kan nyte en ettermiddag i deilig varmt vann og senke skuldrene.

Er du klar for litt fest og moro bør du definitivt ta turen til hotellets skibar hvor mang en legendarisk after-ski fest har funnet sted.

Her finner du de beste prisene på overnatting på Geilo.

Her finner du Geilo

Geilo ligger fantastisk plassert ved snødekte fjell 24 mil fra Bergen, 22 mil fra Oslo og 53 mil fra Trondheim. Du kan reise til Geilo med bil, buss eller tog.

Med bil til Geilo

Tar du bilen til Geilo vil du kjøre over Hardangervidda og langs Hardangerfjorden som bare gjør turen enda mer magisk. Har du elbil bør du være oppmerksom på at det er stor pågang på ladestasjonene i høysesongen i Geilo sentrum. For raskeste rute kan du bruke dette kartet.

Med buss til Geilo

buss

Du kan reise med buss fra Oslo til Geilo med Vy.no eller bruke appen til entur.no hvor all kollektivtransport i hele Norge er samlet på et sted.

Med tog til Geilo

tog VY

Tar du toget fra Oslo må du regne med å bruke ca. 3,5 time og du kommer til å kjøre gjennom vakker og urørt natur på Bergensbanen med VY

Reise du fra Bergen tar det rundt tre timer og du reiser med Vy togene på Bergensbanen. Også her vil tog-turen by på spektakulær norsk natur.

God tur til Geilo!

Ski og Alpinanlegget på Hafjell

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Hafjell.no (@hafjell)

Et lite steinkast unna Lillehammer, knappe 15 minutter, finner du denne familiefavoritten, Hafjell Alpinsenter. Med 180 snødager i året vil du garantert oppleve skikkelig norsk vinter.

Anlegget blir ansett som et av Norges største og mest allsidige skianlegg med 19 heiser og 64 løyper. Her spiller det ingen rolle om du er nybegynner eller ekspert, her finnes alltid noe for deg.

Hafjell har unike områder som er tiltenkt barna. Her finner du hele tre KIDS familieområder og tre terrengparker som barna kan boltre seg i. Hafjell har også eget skiutleie hvor du kan leie topp utstyr til en god pris. I tillegg kan delta på skiskole hvis du trenger grunnleggende  opplæring eller bare trenger å friske opp gamle kunster.

Er langrenn din favoritt kan du glede deg over et løypenett på totalt 300 kilometer med preparerte løyper rundt Hafjell og Øyerområdet som er som skapt for både klassisk og skøyting.

Her kan du bo mens du er på Hafjell

Det finnes flere steder du kan overnatte på Hafjell, og vi har valgt ut et hotell som ligger på toppen av Hafjell.

Pellestova

På toppen av Hafjell finner du et av Norges flotteste hotell i den norske fjellheimen. Plassert med en unik beliggenhet 970 meter over havet. Rett på utsiden av døren finner du de ferdig preppede langrennsløypene.

Hotellet kan skilte med 39 rom hvor 12 av dem er flotte fjellsuiter med egen badstue hvor du kan slappe av etter en lang dag i bakken.

Hotellet kan by på deilig mat i restauranten og god stemning i baren. Her vil du garantert kunne nyte noen deilige dager i spektakulære omgivelser.

Favn Fjellandsby

FavnHafjell

På 800 meters høyde i hjertet av Hafjell finner du Favn Hafjell, en helt unik og enestående fjellandsby. Perfekt beliggenhet hvor du kan gå rett ut i alpinbakken akkurat når det passer deg.

Favn Hafjell er laget som en urban fjellandsby og her har du alt du trenger i umiddelbar nærhet. Her bor du midt i fjellet med tilgang til alt av aktiviteter som familien setter pris på. Alpinbakken er rett på utsiden av døren med løyper som er familivennnelige og med egne båndheiser for de aller minste.

Her kan du feriere med lave skuldre med tilgangen til alt du trenger og ønsker deg i umiddelbar nærhet. Alt du behøver å gjøre er å spenne på deg skiene og sette utfor.

Her finner du de beste prisene på overnatting på Hafjell.

Her finner du Hafjell

Uansett hvor du velger å reise fra så er Hafjell lett tilgjengelig for de fleste. Hafell ligger 15 km nord for Lillehammer by, 20 mil fra Oslo

Med bil til Hafjell

Drøye 2,5 timer med bil fra Oslo til Hafjell gjør denne destinasjonen til et naturlig valg for mange. Her kan du finne letteste vei til Hafjell med bil.

Det er gode veier hele veien fra Oslo og kjører du elbil er det lagt opp egne ladestasjoner.

Med buss til Hafjell

buss

Å reise med buss til Hafjell er en hyggelig og behagelig måte å reise på. Skal du fra Bergen til Hafjell kan du reise med Øst- Vestekspressen til Nor-way, Linje NW162. Turen tar rundt ni timer med et par stopp underveis på reisen. Bussen stopper i Lillehammer og herifra tar du lokalbussen til Hafjell. Du kan også bestille taxi om du heller ønsker det.

Du kan ta bussen fra Oslo til Lillehammer ved hjelp av VY med rute VY146 Oslo-Måløy og du kan bestille turen her.

Med tog til Hafjell

tog VY

Du kan ta toget til Hafjell og få en naturopplevelse i tillegg. Dovrebanen kan ta deg fra Oslo til Lillehammer også tar du bussen til Hafjell. Tar du toget fra Oslo til Lillehammer må du regne med en reise på litt i overkant av 2 timer.

Reiser du med tog fra Trondheim til Lillehammer må du regne med en togreise på 4 timer og 30 minutter.

Du kan bestille alle turene dine hos entur, eller direkte hos VY.

God tur til Hafjell!

Ski og Alpinanlegget i Hemsedal

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Skistar Hemsedal (@skistarhemsedal)

Er du glad i å både stå på ski i flotte skibakker og gå på ski i preparerte løyper er Hemsedal et fantastisk sted å besøke. Hemsedal blir ansett som Norges alper og er et ynder reisemål for alle som elsker vinter og snø.

Hemsedal skisenter kan skilte med vinter-norges høyeste preparerte skibakker. Her finner du 50 bakker og 20 heiser samt både et eget område for barna samt tre unike snowparks. Hemsedal har sørget for at barna får et fantastisk tilbud med Norges største barneskiområde som er på hele 70 000 kvm.

Området inneholder 7 bakker, åtte heiser, rulleband slalåmløype, aktivitetspark med akebakke, karusell, varmestue, kiosk, minipark med hopp og raids. Her kan dere også ta en pust i bakken på eget opparbeidet grillområde med benker og bord. Er du en av dem som setter pris på gode løypetilbud finner du løyper for alle nivåer.

Skisesongen i Hemsedal strekker seg fra mai til november og du kommer garantert til å få kjenne på følelsen av adrenalin og skiglede.

Her kan du bo

Hemsedal har et stor hyttefelt i nærheten av skisenteret samt hoteller i umiddelbar nærhet. Her kan du velge å bo i Lodge suites, i en hytte i fjellandsbyen eller på hotell. Vi har sett på Fyri Resort.

Fyri Resort

Fyri Resort ligger midt i hjertet av Hemsedal 1,2 km fra Hemsedal Skisenter. Hotellet har perfekt beliggenhet med løypene rett på utsiden av døra samt alt du kan drømme om av fasiliteter på hotellet.

Hotellet har både innendørs og utendørs svømmebasseng samt en fantastisk restaurant hvor du kan nyte kortreist mat laget av noen av Norges beste kokker.

Her finner du Hemsedal

Hemsedal ligger 20 mil fra Oslo og 27 mil fra Bergen. Du kan reise til Hemsedal med både bil, buss og tog.

Med bil til Hemsedal

Å reise med bil gir en annen form for frihet. Du kan kjøre når du vil og stoppe når du vil. Veien til Hemsedal vil gi deg mange fine øyeblikk med vakker natur. Her finner du enkleste vei til Hemsedal med bil uansett hvor i Norge som er ditt utgangspunkt.

Med buss til Hemsedal

buss

Du kan reise med Vy fra Oslo til Hemsedal flere dager i uke. Hemsedal Express tar deg fra Oslo til Hemsedal torsdag, fredag og søndag. Perfekt hvis du vil besøke dette skimekka gjennom en helg. Du kan bestille bussreisen din her.

Du kan reise med buss fra Bergen til Hemsedal med Øst-Vest Ekspressen med et bussbytte på Håbakke i Lærdal til Hemsedal med vy.

Du kan bestille bussturen din gjennom nor-way eller via Vy.

Med tog til Hemsedal

tog VY

Vil du ta en togtur gjennom vakre Norge til Hemsedal kan du starte turen i Oslo og opp til Gol. Deretter tar du lokalbussen til Hemsedal. Du kan også bestille shuttlebuss som går torsdag, fredag og søndag.

Du kan bestille togreisen din via Vy.no eller Entur.no

Reiser du fra Bergen kan du ta toget fra Bergen til Gol. Når du ankommer Gol kan du ta lokalbussen videre eller bestille shuttlebuss som går på torsdag, fredag og søndag.

Togreisen kan du bestille gjennom Vy.no eller Entur.no

God tur til Hemsedal!

Ski og Alpinanlegget på Kvitfjell

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Kvitfjell (@kvitfjellalpinanlegg)

Snøsikre Kvitfjell er alle skientusiasters drøm og ligger kun 40 minutter nord for Lillehammer. Her finner du 14 heiser og 36 løyper i alle standarder fra flotte barneområdet til svarte løyper som holder olympisk standard.

På de tre fjellsidene som utgjør Kvitfjell er det er stort og godt utvalg av overnattingsmuligheter, restauranter og skimuligheter som passer for alle. Trenger du litt ekstra trening kan du delta på skiskole og du kan leie alt du trenger av utstyr hvis du ønsker det.

I tillegg kan du glede deg over flere kilometer med perfekte nypreppede løyper og frikjøringsområder. Elsker du gleden med å være ute og nyte flotte dager på ski bør du ta turen til Kvitfjell.

Her kan du overnatte

Norge er pakket med flotte overnattingssteder og Kvitfjell er intet unntak. Her har vi sett oss ut den kongelig storstue, et hotell som gir halve opplevelsen når man er på tur til Kvitfjell.

Gudbrandsgard Hotel

Gudbrandsgard Hotel blir sett på som Kvitfjells kongelige storstue. Her vil du oppleve fantastisk atmosfære og en elegant følelse av luksus godt plassert i det mektige landskapet. Med perfekt beliggenhet midt i bakken har du ski-in og ski-out akkurat når det passer deg.

Hotellet byr på deilig mat i restauranten med lokale råvarer. Du kan også nyte fantastisk tapas og god drikke i skibaren etter en lang dag. Bedre blir det ikke.

Varden Fjellandsby

varden fjellandsby

Ønsker du å leie hytte istedet for å bo på hotell bør du ta en kikk på Varden fjellandsby. Dette er Kvitfjells mest familievennlige fjellside og passer perfekt for hele familien. For å komme over til vestsiden kan du benytte deg av en transportgondol eller en 6-seters stolheis som tar deg til toppen av den nye fjellsiden.

Varden fjellandsby har 16 eksklusive hytter som dekker alle behovene du måtte ha. Med fire soverom, 10 sengeplasser, 2 bad og badstue er dette et perfekt sted å overnatte, spesielt hvis man er flere på tur.

Her finner du de beste prisene på overnatting på Kvitfjell.

Her finner du Kvitfjell

Om du ønsker å ta turen til Kvitfjell kan du reise dit både med bil, buss eller tog. Kvitfjell ligger 25 mil fra Oslo og rundt 50 mil fra Bergen.

Med bil til Kvitfjell

Å kjøre bil til Kvitfjell er en fin tur gjennom Norges land. På veien vil du kjøre gjennom vakre Lillehammer og med snødekte fjell på store deler av turen vil du oppleve vakker natur akkurat som på et postkort. Du må regne med ca. 3 timer i bil til Kvitfjell fra Oslo og du kan kjøre E6 eller Rv4 om Gjøvik.

Med kartet kan du finne enkleste kjørerute og planlegge turen godt.

Med buss til Kvitfjell

buss

Kvitfjell ligger 40 km nord for Lillehammer og du kan fint ta bussen. Det er flere buss selskap som kjører turen til Kvitfjell. Bussen stopper på Ringbu og derifra kan du ta drosje. Drosjene er å treffe på tlf: 61 28 07 10.

Busser som kjører til Ringbu er Lavpriseksprseen, Nor-Way bussekspress og Nettbuss.

Med tog til Kvitfjell

tog VY

Du kan ta toget til Kvitfjell med alle rutene som går mot Trondheim og Dombås. Fra Oslo til Ringbu tar turen rundt 2 timer og 50 minutter og fra Trondheim til Ringbu tar turen rundt 3 timer og 50 minutter.

Du kan planlegge hele turen din gjennom Entur.

God tur til Kvitfjell!

Ski og opplevelser på Norefjell

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Norefjell Skisenter (@norefjellskisenter)

Norefjell ligger kun 1,5 time fra Oslo og er et naturlig førstevalg for mange. Norefjell Skisenter er kjent for å ha Nord-Europas største fallhøyde i heisanlegget. Anlegget har 14 heiser og 30 bakker som kan glede både nybegynneren og de litt mer erfarne.

Norefjell kan også by på morsomme aktiviteter og opplevelser for hele familien. Når du tar turen hit kan du leie alt du trenger av utstyr og du kan få hjelp av skiskolen hvis du trenger det.

Dette fantastiske skisenteret har tre barneområder med både kuler og hopp, og barna elsker det. Skisenteret tilbyr også terrengparker som har forskjellig vanskelighetsgrad med en kombinasjon av trailer, kuler og hopp.

Norefjell har et unikt tilbud som du kan glede deg over med både fartsmålere, selftimere og skicross.

Du kommer garanter til å ha noen fantastiske timer med snø, ski og moro hvis du tar turen til dette anlegget.

Her kan du bo

Norefjell har flere flotte overnattingsmuligheter uavhengig av hvor lang ferie du skal ha. Her kan du leie hytte, ta en inn på hotell å bli behandlet som en kongelig eller prøve Alpehytta.

Alpinhytta

 

View this post on Instagram

 

Et innlegg delt av Norefjellhytta (@norefjellhytta)

Norefjellhytta er Norges aller første «alpehytte» og Norges minste hotell som kan skilte med både restaurant og overnatting midt i alpinanlegget på Norefjell. Her kan du leie en superiorsuite på hele 45 kvadratmeter med stor dobbeltseng, stue, bad, badstue og formidabel utsikt.

Alpehytta har en nydelig restaurant med råvarer fra lokale produsenter og en meny som henter inspirasjon fra både inn og utland.

Her kommer du garantert til å trives i nydelige omgivelser, fantastisk mat og ski-in ski-out. Bedre kan det ikke bli.

Ringnes Gård

Knappe 90 minutter fra Oslo finner du et av områdes mest ivaretatte middelaldergården. Ringnes Gård er et av norges eldste middelaldergårder og har gått i familiearv i over 700 år. Her vil du oppleve en gård som er rik på unik historie og som virkelig har klart å gjøre gården om til et ettertraktet sted å både overnatte og å holde kurs og konferanse.

Gården kan by på alt du ser for deg av moderne fasiliteter pakket perfekt inn slik at følelsen fra fordums tid alltid skinner vakkert igjennom. Her finner du alt fra selskapslokaler, bar, stabbur og en fantastisk restaurant som virkelig legger sin ære i å servere deg det aller beste naturen har å by på. Maten er kortreist og tilberedes vakkert etter hva sesongene tar med seg av unike råvarer. Kjøkkenet setter sammen kulinariske og smakfulle øyeblikk som du kan glede deg til å være en del av.

Velger du kurs og konferanse ved Ringens Gård får du unike opplevelser, historie og nydelig mat, alt på ett sted. Du vil aldri mangle noe og gården vil virkelig gi deg påfyll i en travel hverdag.

Her finner du Norefjell

Oslos nærmeste høyfjell ligger kun 1,5 time unna med bil eller buss. Perfekt for en dagstur hvis du bor på Østlandet.

Til Norefjell med bil

Tar du bilen kjører du fra Oslo til Norefjell via E16 mot Hønefoss.Tar du bilen fra Bergen til Norefjell er det rundt 250 mil og tar rundt 6 timer. Med kartet kan du finne raskeste rute til Norefjell.

Til Norefjell med buss

buss

Reiser du med buss til Norefjell kan du reise via Hønefoss hver time fra 0840 og frem til 2340. Du kan planlegge turen din gjennom Entur.

God tur til Norefjell!

Ski og Alpinanlegget i Narvikfjellet

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Narvikfjellet Ski Resort (@narvikfjellet)

Narviksfjellet blir referert til som «Norges råeste bakgård» og er det en skibakke du virkelig bør besøke en gang i løpet av sesongen så er skibakken i Narvik. Den er helt utrolig med topper og fjell og med sjøen og havet som nærmeste nabo. Det kan ikke bli hverken vakrere eller mer spektakulært.

Ved foten av fjellet ligger Narvik by noe som gjør Narvikfjellet til Norges mest urbane anlegg. Dette fjellet byr på en annerledes skiferie og bakken kan friste med alt fra tilpassede trasseer for barn og uerfarne til flere teknisk krevende løyper. Narvikfjellet har en av Skandinavias største fallhøyder med perfekte forhold for off-piste ski-kjøring.

Anlegget starter helt ned i bykjernen og skiheisen tar deg opp til 1006 moh i løpet av skarve 10 minutter. Bare utsikten fra toppen av fjellet er vell verdt turen. På toppen av Narviksfjellet kan du både prøve VM-løypa og få skikkelig opplæring av noen av Norges beste skikjørere. Husk at Narvikfjellet byr på mange unike opplevelser både sommer, høst og vinter.

Her kan du bo

Narvik og området rundt har en menge med hoteller og hytter å by på, så det er stort sett aldri noe problem å finne fine rom som kan være utganspunktet ditt for en perfekt skiferie til Narvikfjellet.

Narvik Hotel Wivel

hotell wivel

Midt i hjertet av Narvik finner du et lite og koselig hotell, Narvik Hotell Wivel. Hotellet ligger perfekt plassert med kort avstand til det meste. Her kan du ta en runde i byen og deretter søke spenningen på toppen av Narvikfjellet.

Har du lyst til å unne deg det lille ekstra når du først tar turen til Narvik bør du unne deg en av de flotte suitene med egen peis, bedre stemning kan det ikke bli.

Hotellet var nyrenovert i juni 2019 og fremstår i dag som både, nytt, moderne og veldig koselig. Her får du byens beste senger og verdens beste start på dagen med en stor og god frokost.

Her finner du Narvik

fly

Den beste måten å komme seg til Narvik på er med fly. Det går fly til Harstad/ Narvik flyplass fra alle de største flyplassene i Norge. Når du kommer til flyplassen i Narvik kan du ta flybussen inn til Narvik sentrum eller en drosje hvis det passer bedre. Du kan også leie en bil hvis du vil oppdage mer av Narvik.

Her finner du de beste prisene på flyreiser til Narvik.

Det er ikke tvil om at du kommer til å få noen veldig flotte og unike opplevelser i Narvik og du bør virkelig ta turen og oppleve denne fantastiske plassen.

Opplevelsene står i kø og venter på deg og vi håper du får en strålende tur.

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...