Slik bor verdens rikeste milliardærer på sine private øyer

Verdens rikeste milliardærer har uten tvil noen flere muligheter enn mange av oss andre. Som for eksempel å kjøpe seg sin egen øy i fantastiske omgivelser. Å eie sin egen øy må virkelig være det ultimate bevis på hvor rik og velykket du er. Vi har tatt en kikk på seks øyer som er eiet av noen av verdens rikeste milliardærer. Verdens rikeste milliardærer er å finne på den prestisjefylte listen til Forbes, og mange av dem eier faktisk sin egen øy.

Mange av verdens rikeste som har ervervet seg sitt eget fantastiske sted, langt fra mas og kjas, leier faktisk ut øyen sin. Andre har benyttet seg av muligheten til å ha dette som sitt private fristed, og det er ikke vanskelig å forstå.

Elon Musk har tronet på toppen av listen som verdens rikeste mann, men kan nå se seg slått på målstreken av Amazon grundereren, franske Bernard Arnaud. Mannen som lever et liv vi andre bare kan drømme om er mer enn grunder. Han er investor, kunstmaler og ikke minst en fremragende forretningsmann.

Brecqhou Island

Brecqhau

Denne øya er en av de minste øyene i Den Engelske Kanal. I 1993 ble øya kjøpt av brødrene Sir David og Sir Fredrik Barclay. Denne øya er virkelig som tatt ut av et eventyr. Med smale veier i nydelige omgivelser dukker det opp et fantastisk slott som faktisk ble bygget av brødrene etter de overtok øya. Slottet kostet hele 83 millioner dollar å få bygget og det finnes ikke et eneste offentlig bilde av slottet siden brødrene har ilagt totalforbud mot å ta bilder av det vakre slottet. Brødrene har gjort om øya til sin egen perle med en nydelig olivenlund, en vingård og en fotballbane. Det er selvsagt også tilrettelagt for  at helikoptre skal kunne lande og ta av, såpass bør det vel være.

Øya er helt bilfri og de ansatte ved slottet kommer seg rundt på øya ved hjelp av sykkel, golfbiler og av og til også en hest eller to.

Necker Island og Moskito Island

Necker Island

Necker Island og Moskito Island eies av Sir Richard Brandson. Necker Island var den første øya som Brandson kjøpte. Selgeren var i beit for penger og Brandson fikk øya for kun 180 000 dollar. Ja, det var vel nesten som lommerusk å regne? Øya ble solgt for «småkroner» under forutsetning av at øya skulle utvikles til en resort. Som sagt så gjort. Øya ble gjort om til en privat resort med plass til 30 gjester plassert i luksushytter med fantastisk utsikt. Her kan celebre gjester, som tidligere president Obama med frue, feste til utpå morgenkvisten og benytte seg av øyas mange fasiliteter. Har du penger nok kan du leie hele øya for 82 000 dollar pr døgn!

Moskito Island eies også av Sir. Brandson og ble kjøpt for intet mindre enn 12,6 millioner dollar, men denne øya er kun for Brandson og hans familie. Her kan de glede seg over tre villaer, et evighetsbasseng og et rikt dyreliv. Du kan være riktig heldig å få en liten ferie her for intet mindre enn 33 000 doller pr. natt. Da får du faktisk tilgang til et fullt operativt kjøkken, den privat stranden samt tennisbanen.

Sampson Cay

Sampson

Den tropiske øya Sampson Cay eies av John Malone. Han etablerte en resort med en marina på øya, hvor gjester og tilreisende kunne legge til og utforske øya. I en periode kunne du være en del av det celebre selskap for intet mindre enn 80 000 dollar i uka.

I 2013 stengte han derimot av en del av øya til privat bruk som skulle benyttes av John Malone og hans familie. Deler av øya kan faktisk kjøpes om du ønsker deg en bit av herligheten. For bare 14,5 millioner dollar kan noen kvadratmeter med landområder på en øy i Bahamas bli din til odel og eie.

Calivigny Island

Calivignt

Dette er en øy i Karibien og eies av George Cohen. Øya ble kjøpt etter at hans kone ble hodestups forelsket i øya etter å ha gått i land etter en dukkert fra deres private yacht. Mr. Cohen har gjort en formidabel innsats og gjort den om til en eksklusiv ferieplass for seg og sine. Det ble kjørt inn flere tonn med kritthvit sand for å gjøre strendene større og vakrere.

En gang i blandt blir øya leid ut til celebre gjester for 56000 dollar pr. natt! Men ønsker du alt inkludert slik som et fem stjerners kjøkken, en beauty salong, et gym, samt en ubåt må du ut med utrolige 868 000 dollar for én uke!

Laucala Island

laucola

Denne øya finner du på vakre Fiji og eies av ingen ringere enn grunnleggeren av Redbull, Dietruch Mateschitz. Øya var i utgangspunktet eid av Forbes familien og ble brukt som en plantasje. I 2003 kjøpte Dietruch øya for svimlende 10 millioner dollar og nå skulle øya  nytes og ikke kun brukes som plantasje.

Med egen landingsstripe kan øya ta i mot celebre gjester som vll spille golf på den unike 18-hulls banen. De kan spise en bedre middag på en av øyas 5 restauranter, eller oppleve det aller beste innen SPA. Alt i ultraluksuriøse omgivelse til 4800 dollar pr natt. Men husk at kun flyavgiften får å lande er på hele 14000 dollar!

Lanai Island

Lanai

Larry Ellison har klart å få 98 posent eierskap av øya Lanai Island for 300 millioner dollar. Dette er den sjette største øya på Hawaii og har vært verdens største ananasplantasje. Tidlere vært eid av Charles Dole.

Larry Ellison har sørget for at den fantastiske øya har blitt en av verdens flotteste resorts med hele to Four Season resorts. Her kan du dykke, oppleve livet i havet, samt kjenne på følelsen av seriøs luksus til den nette sum av 1180 dollar pr.natt, i lavsesong riktignok.

Vil du oppleve gleden ved å eie din egen øy er det aldri for sent. Jobb på og se fremover!

Lykke til.

SISTE ARTIKLER

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...

Opplev Europas flotteste hotell

Europa huser noen av verdens mest luksuriøse og fantastiske hoteller. Enten du ser etter hotell med historisk sjarm, de eksklusive eller noen med nærhet...
ferie-reise-vpn

Internasjonal turisme nærmer seg nivåer før pandemien i 2024

For en næring som har ligget med brukket rygg siden 2019 er dette startskuddet på en etterlengtet opptur. Dette betyr også at flere skal...
spot_img

Norske Opplevelser

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

Norske opplevelser: Disse stedene er perfekte for deg som...

Noen ganger trenger vi alle en pause fra den hektiske hverdagen og et sted...

Fra fjorder til flamenco: Opplev den kulturelle fusjonen mellom...

Norge og Spania kan virke som to motsatte verdener med distinkte landskap, historier og...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...