Eksklusive hotell i Fort Lauderdale i Florida

Fort Lauderdale ligger rundt fem mil fra Miami og er det perfekte ferimålet for både barnefamilier, par og eventyrlystne. Byen er kjent for sine lange sandstrender, sin luksuriøse båthavn som huser både eksklusive yachter og seilbåter, samt at havnen også er en destinasjon for enorme cruiseskip. Området kalles også for Amerikas Venezia med alle sine kanaler og vassdrag. Byen har flere millioner besøkende hvert år og er en populær destinasjon for reisende fra hele verden.

Byen er det perfekte reisemål for deg som setter pris på sol og varme. Fort Lauderdale kan skilte med over 3000 soltimer i året og har en gjennomsnittstemperatur på rundt 24 grader. Denne fantastiske plassen er perfekt som en del av en rundreise i Florida eller som en egen feriedestinasjon for en lengre ferie.

Lei gjerne en bil og ta en liten rundtur til både Orlando og Everglades. I Everglades kan du oppleve krokodiller og alligatorer i deres naturlige miljø og er virkelig verdt turen. Vi har funnet frem de beste hotellene i Fort Lauderdale som kommer til å gi deg den perfekte ferien.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Fort Lauderdale.

Conrad Fort Lauderdale Beach

Conrad 1

Dette ferieanlegget ligger perfekt plassert ved stranden i Fort Lauderdale. Her finner du en restaurant som serverer de deiligste retter med både lokale retter og med smaker fra middelhavet. Resepsjonen ved hotellet er døgnåpen og står alltid til disposisjon for å hjelpe deg.

Conrad 3

Alle rommene er romslige og innbydende og noen har også balkong med nydelig utsikt. Rommene har egne komfortable sittehjørner og er utstyrt med alt av fasiliteter. Velger du en suite er du garantert den ekstra komforten som du ønsker når du er på ferie.

Conrad 2

Vil du ta deg en pause kan du slappe av i boblebadet, i det flotte bassenget eller ta deg en treningsøkt på treningssenteret. Området er også perfekt for en sykkeltur.

conrad 4

Restauranten på hotellet er innbydende og lekker og serverer de deiligste retter. Her kan du se på når maten din blir laget og alt skjer i flotte omgivelser. Hotellet har et eksklusivt spa som virkelig er verdt å prøve etter en lang og begivenhetsrik dag.

Her kan du velge mellom flere ulike skjønnhetsbehandlinger i vakre omgivelser.

Velger du dette hoteller ligger prisene på 3000 kr og oppover, litt avhengig av når på året du reiser.

Her finner du de beste prisene på overnatting ved Conrad Fort Lauderdale Beach.

Fort Lauderdale Marriott Harbor Beach Resort & Spa

Mariott 3

Dette unike hotellet ligger 6,5 kilometer fra flyplassen, Fort Lauderdale Hollywood International Airport. Hotellet kan skilte med egen privat strand, tre restauranter og et fantastisk utendørsbasseng. Har du med deg små reisende på tur så kan de prøve seg ved hotellets Surf Club.

Tre kilometer fra hotellet finner du en mengde med butikker og restauranter ved Las Olas Boulevard.

Mariott 4

Alle rommene har alt du trenger av fasiliteter, samt et eget sittehjørne og balkong. Noen av rommene har også en sovesofa, boblebad og vinduer som strekker seg fra gulv til tak.

Mariott 7

Velger du å gi spaet et forsøk så kan du velge mellom en rekke ulike behandlinger i rolige og behagelige omgivelser.

Mariott 5

Hotellet har flere restauranter og Resturant 3030 Ocean serverer fersk lokal sjømat, mens restauranten og baren Sea Level kan friste med en deilige cocktail og panorama utsikt over havet.

Mariott 6

Velger du dette hotellet må du regne med å betale fra 4000 kroner og oppover for et standardrom, mens suitene ligger på 8000 kr pr. døgn.

Mariott 2

Her finner du du beste prisene for overnatting ved Fort Lauderdale Marriott Harbor Beach Resort & Spa

Sonesta Fort Lauderdale Beach.

Sonesta 1

Dette hotellet ligger et par minutters kjøring ovenfor Fort Lauderdale Beach. Hotellet har både restaurant, oppvarmet utendørsbasseng og en spa-suite som tilbyr deilig massasje og terapi med varme steiner.

Vil du holde treningen ved like har hotellet et døgnåpent treningssenter som også er tilpasset de med bevegelsesutfordringer.

Sonesta 5

Alle rommene ved hotellet er romslige og har store vinduer som sørger for den beste utsikten over havet eller parken.

Sonesta 3

Rommene har alt du trenger av fasiliteter og velger du spa-suiten er du garantert en uforglemmelig opplevelse. Her kan du få massasje og en rolig stund.

Sonesta 2

Hotellets restaurant og bar ligger ved stranden og tilbyr uforglemmelige retter med inspirasjon fra Karibien samt tradisjonelle amerikanske retter.

Velger du dette hotellet koster det rundt 3000 kr pr. døgn i et ordinært dobbeltrom og fra 4000 kroner og oppover for en suite.

Her finner du de beste prisene på overnatting ved Sonesta Fort Lauderdale Beach. 

Ocean Sky Hotel & Resort

Ocean 1

Dette hotellet har perfekt beliggenhet ved stranden i Fort Lauderdale. Hotellet har alt fra egen restaurant til treningssenter, boblebad og et utendørs svømmebasseng.

Her finner du flere butikker og det tilbys utleie av vannscootere, kajakk og brett. Hotellet ligger 15 minutter fra sentrum av Fort Lauderdale og 20 kilometer fra flyplassen.

Ocean 6

Alle rommene er koselig innredet med alt du har behov for når du er på ferie. Bassenget ligger rett ved havet sammen med den koselige baren Tiki Bar.

Ocean 3

Vil du prøve restauranten kan du glede deg over at den har nydelig utsikt over havet og serverer tradisjonelle amerikanske retter.

Ocean 4

Her koster rommene fra 2000 kroner og oppover, og du vil garantert trives.

Her finner du de beste prisene for overnatting ved Ocean Sky Hotel &. Resort.

Hilton Fort Lauderdale Beach Resort

Hilton 1

En overnatting ved et Hilton hotell er alltid en fenomenal opplevelse. Dette er en særdeles eksklusiv resort og har fantastisk utsikt over Atlanterhavet, unike suiter med egen balkong og en restaurant som tilbyr ekte gourmet opplevelser.

Hotellet er et moderne hotell og byr på det meste av det du kan ønske deg når du er på ferie.

HIlton 2

Alle rommene er eksklusivt innredet med alt du har behov for. Alle suitene har utsikt over havet, egen stuedel med både kjøkken og kjøkkenkrok.

Hilton 4

Ved hotellets spa kan du få nydelige massasje behandlinger i en privat liten solhytte ved bassenget. Tar du deg et bad i bassenget eller i boblebadet så kan du glede deg over fantastisk panoramautskt over Atlanterhavet.

Hilton 3

Gir du hotellets restaurant et forsøk så kan du nyte deilig lokal mat fra kysten sammen med underholdning og utsikt over havet. Hotellet kan også skilte med restauranten Le Marche Gourmet Market som serverer franske og amerikanske spesialiteter i en nydelig atmosfære.

Velger du å feriere ved dette hotellet vil det koste fra 4000 kr og oppover pr. natt, litt avhengig av når på året du reiser.

Her finner du de beste prisene på overnatting ved Hilton Fort Lauderdale Beach Resort.

Gled deg til en tur til Fort Lauderdale med eksklusiv overnatting og en mengde med attraksjoner og opplevelser.

God Tur !

 

SISTE ARTIKLER

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...

Opplev Europas flotteste hotell

Europa huser noen av verdens mest luksuriøse og fantastiske hoteller. Enten du ser etter hotell med historisk sjarm, de eksklusive eller noen med nærhet...
ferie-reise-vpn

Internasjonal turisme nærmer seg nivåer før pandemien i 2024

For en næring som har ligget med brukket rygg siden 2019 er dette startskuddet på en etterlengtet opptur. Dette betyr også at flere skal...
spot_img

Norske Opplevelser

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

Norske opplevelser: Disse stedene er perfekte for deg som...

Noen ganger trenger vi alle en pause fra den hektiske hverdagen og et sted...

Fra fjorder til flamenco: Opplev den kulturelle fusjonen mellom...

Norge og Spania kan virke som to motsatte verdener med distinkte landskap, historier og...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...