Eksklusiv og ekstrem overnatting i en fjellvegg i Peru

Er du glad i naturen og ekstreme opplevelser?Da bør du ta turen til Peru. Den hellige dalen i El Valle Sagrado i Peru er noe av det mest spektakulære du kan oppleve. Naturen er omkranset av stupbratte klipper og helt unike utsiktspunkt. Hit valfarter det turister som har et stort ønske om å oppleve noe helt spesielt. En overnatting på dette fantastiske stedet kommer garantert til å gi deg litt adrenalin og muligheten til å ta et stort steg ut av komfortsonen. Her vil du overnatte i kupler i den stupbratte fjellsiden og du kommer garantert til å kjenne på litt eksponeringsterapi. Særlig hvis høydeskrekk kan være ditt kryptonitt.

For å komme frem til hyttene, eller kuplene, må du regne med en aldri så liten gåtur på hele 400 trinn i en lang stige i fjellsiden. Skal vi tro dem som har tatt turen så er det vell verdt turen. Kapselene ligger hele 2900 meter opp i fjellveggen og du blir geleidet opp av erfarne klatrere som sørger for at du kommer deg trygt opp. Du behøver ikke å ha særlig klatreerfaring for å være en del av dette eventyret. Men det er en fordel å klare å holde nervene under kontroll.

Den hellige dalen ligger omkranset av majestetiske ruiner og ligger gjemt mellom toppene i Andesfjellene. Palassene og templene ligger i en høyde på 2340 meter over havet og er et av Sør-Amerikas mest populære attraksjoner.

Luksus i fjellveggen

I en loddrett klippevegg kan du nå overnatte i en eksklusiv glasshytte, festet med tynne vaiere i fjellsiden. Hyttene er eksklusivt innredet med soverom, bad og stue. Hyttene har plass til alt fra fire til åtte gjester. Alt dette kan du nyte mens du henger i en klippevegg, opplevelsen er uten tvil helt ekstraordinær.

«Hyttene» er bygget av samme materiale som brukes i fly og har seks storslåtte vinduer som vil gi deg 300 graders utsikt over storslått natur. Her sovner og våkner du til en vakker himmel som kommer til å ta pusten fra deg. Å sove under stjernene får i denne sammenheng en helt ny betydning.

Vil du ha en ekstra unik opplevelse kan du ta en tur i zip-linen som ligger like i nærheten. Der kan du seile 700 meter gjennom den fantastiske hellige dalen midt i fjellkjeden i Peru.

Veien til Inkaenes hellige dal

peru

Denne reisen starter som regel med fly til Lima. Deretter tar du deg videre til byen Cusco som var hovedstad i det gamle Inkaimperiet, som nå er utgangspunktet for de fleste av utfluktene til Inkaenes hellige dal.

Byen Cusco er et av kontinentets kulturelle høydepunkt og kan friste med enorm historie, sjarm og en mengde med severdigheter som er verdt å ta med seg. Her vil du få et fantastisk innblikk i Perus historie, som virkelig er unik.

Husk at du må bestille alt på forhånd når du vil overnatte i den magiske fjellsiden. Antall turister per dag er begrenset så her er det viktig med god planlegging. Dette reisemålet er så populært at det viktig med enkelte begrensninger for å beskytte og ivareta området. For at naturen skal klare å holde stand er det viktig at vi setter så små fotavtrykk som mulig.

Pris for denne unike opplevelsen

overnatting Peru

Prisene for en overnatting i disse spektakulære omgivelsene starter på 3500 pr.person pr døgn. Da får du transport frem til stigen som tar deg opp til en av hyttene, og ikke minst en ekte gourmet middag bestående av fire retter med vin, samt frokost. Husk at du må betale for reisen din til Peru i tillegg til overnattingen.

Her finner du de beste tilbudene på fly til Peru.

Litt om Peru

Peru 2

Peru er en republikk i Sør-Amerika og grenser til Ecuador, Colombia, Chile, Brasil og Bolivia. Andesfjellene strekker seg gjennom hele landet og nord i Peru ligger landets høyeste fjell som ligger 6768 meter over havet. Peru er kjent for å ha en rik historie og har hele 30 millioner innbyggere med Lima som hovedstad.

Peru har turisme som sin hovednæring, men du bør utvise forsiktighet og ikke vandre rundt alene på natterstid. Peru er pakket med minner fra inkakulturen og fra den spanske kolonitiden og du kommer garantert til å la deg fascinere. Her kan du oppleve den fantastiske naturen som tørr sandørken, snødekte fjelltopper og Amazonasjungelen.

Ekstreme opplevelser

Peru 3

Føler du at du har besøkt de hotellene som er å besøke og kjenner at livet trenger noe mer? Da bør du absolutt ta turen til den hellige dalen i Peru. Når du skal ned fra dette spektakulære fjellet rappellerer du ned fjellsiden og du kommer virkelig til å føle at du lever. Dette er turen for alle som vil oppleve noe helt spesielt og som trenger å føle på litt ekstra spenning i hverdagen.

God tur!

SISTE ARTIKLER

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...

Opplev Europas flotteste hotell

Europa huser noen av verdens mest luksuriøse og fantastiske hoteller. Enten du ser etter hotell med historisk sjarm, de eksklusive eller noen med nærhet...
ferie-reise-vpn

Internasjonal turisme nærmer seg nivåer før pandemien i 2024

For en næring som har ligget med brukket rygg siden 2019 er dette startskuddet på en etterlengtet opptur. Dette betyr også at flere skal...
spot_img

Norske Opplevelser

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

Norske opplevelser: Disse stedene er perfekte for deg som...

Noen ganger trenger vi alle en pause fra den hektiske hverdagen og et sted...

Fra fjorder til flamenco: Opplev den kulturelle fusjonen mellom...

Norge og Spania kan virke som to motsatte verdener med distinkte landskap, historier og...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...