Dagscruise med katamaran i krystallklart vann på Gran Canaria

Det er ikke uten grunn at mange nordmenn velger å reise på ferie til Kanariøyene og spesielt gjennom vinteren. På Gran Canaria er det nydelige temperaturer hele året og på vinteren ligger det på rundt 22 grader med 19 grader i vannet. På den sørlige delen av øya kan du regne med hele 300 soldager i året og  i de fleste tilfeller er du nesten garantert fint vær med sol og varme. Med fly fra Gardermoen tar flyturen fra fem til fem og en halv time, men det er det verdt når det er snø og kaldt i vårt nordlige land.

Gran Canaria er for mange kjent for sene netter og paraplydrinker, men Kanariøyene er mye mer enn basseng og badedyr. Øya har en mengde med opplevelser å by på både til vanns og til lands. Du kan bo på eksklusive hotell og være med på et luksuscruise med en catamaran som virkelig sørger for en innholdsrik dag du kommer til å elske.

Dagscruise med katamaran i krystallklart vann

Selv om man reiser på strand-og badeferie kan det være hyggelig å gjøre noe annet en av dagene. Er du glad i å bli vartet opp samtidig som du setter pris på sjøen og båtlivet? Da er denne opplevelsen for deg.

Med avreise fra Las Palmas kan du være med på et cruise i en luksuskatamaran. Cruiset går langs den sørvestlige kysten av Gran Canaria  og du blir servert ubegrenset med drikke, samt et fantastisk buffet-måltid mens du er ombord.

Her kan du se nærmere på luksuscruise på Gran Canaria

Luksus og opplevelser

Cruiset varer fra fire til fem timer og du kan bruke tiden du har ombord på å slappe av og nyte den fantastiske utsikten til strender, små bukter og majestetiske klipper. Om du vil kan du være med i en hurtigbåt til en vakker bukt med krystallklart vann for å snorkle og oppleve livet under vann, samtidig som du deltar på artige vannsportaktiviteter. Cruiset byr på noe for alle og du kommer garantert til å få en innholdsrik og flott dag.

Båtturen koster fra 759 kroner pr. person for hele dagen og du har muligheten til å kansellere bestillingen din inntil 24 timer før avreise, uten kostnad, med full refusjon av beløpet. Husk at dette cruiset er svært populært så det lønner seg å bestille på forhånd.

Bestill katamarancruise her

Hva er en katamaran?

En katamaran er ulik andre båter ved at den er bygget med to skrog som er forbundet med hverandre med bjelker eller et dekke. Bredden på en katamaran gjør at den ligger mer stabilt i vannet enn båter med bare ett skrog, og den følger både havet og bølgene.

Du vil alltid føle deg trygg i en katamaran siden den ligger godt i vannet med to skrog. Mannskapet har lang erfaring og vet å sørge for at du og dine venner får en helt unik opplevelse. Denne turen byr på egen bar ombord med alt du kan ønske å drikke i tillegg til et fantastisk måltid med ulike lokale retter.

Hvilken by på Kanariøyene bør du besøke ?

Når du reiser til Kanariøyene så sørg for å bo på den sørlige delen av øya for det beste været og den beste opplevelsen. Steder som Puerto de Mogán, Amadores og Puerto Rico er populære steder å reise til. Her finner du vakre strender og små koselige gater som byr på restauranter med deilig tapas og en fantastisk atmosfære.

Her finner du flere opplevelser og attraksjoner på Gran Canaria som du bør ta en kikk på. Planlegg og bestill gjerne før du reiser slik at du er sikker på at drømme-opplevelsen er tilgjengelig.

Trenger du et hotell på Gran Canaria? Ta en kikk her. 

Lykke til og god tur.

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...