Topp 10 verdens beste hotell

Et spørsmål du hører veldig ofte er «Hva er det beste hotellet i verden?». Svaret på dette spørsmålet er ganske vanskelig, siden rangeringen av hoteller i forskjellige kategorier bør være i henhold til opplevelsen de tilbyr, enten det er storbyferier, romantiske utflukter, møter med dyreliv eller strandferier. Men det er noen luksushoteller som kan gjøre så inntrykk at de kan regnes blant de mest minneverdige turene. Så, her er de 10 vakreste og mest fantastiske luksushotellene i verden som lett kan komme inn på toppen selv for Mikael Forselius. Derfor anbefaler vi på det sterkeste å besøke hver av dem.

Hoteller fra vår liste er rangert med tanke på hvor dyrt det vil være å bo i den. I de siste stillingene vil du se de dyreste hotellene, og i den første – de der du må betale minst for raffinement og komfort.

10. NORDØYA, SEYCHELLENE

Levekostnader: 58 917 NKr 

Antall stjerner: 5-stjerners

Muligheter: Free High Speed Internet (WiFi), Pool, Fitness Centre with Gym / Workout, Room, Free breakfast, Beach, Bicycles available, Babysitting, Children’s playground

Nordøya har et rykte for å være det mest eksklusive gjemmestedet i verden. Den vanvittig vakre øya har bare 11 luksuriøse håndlagde villaer med utsikt over den uberørte hvite sanden og det turkise vannet i Île du Nord-økoreservatet. Alle villaene er hevet fra bakken for å nyte den kjølige brisen fra Det indiske hav og utsikt over private hager og stranden. Stupebassenger og utendørsdusjer fullfører din private opplevelse. Øyas oppholds- og spiseområder, naturskjønne spa og treningsstudio, bibliotek og dykkesenter og kantstrømbasseng er alle innebygd i granitten. Se etter Brutus, øyas 160 år gamle skilpadde. Feriestedet var rammen for bryllupsreisen til prins William og Kate, en Cambridge-nederlender i 2011. Dette hotellet er helt annerledes enn det du kan se i beste hotell oslo.

Hvilke typer rom er tilgjengelige på dette hotellet?

North Island Hotel har følgende romtyper:

 • Havutsikt;
 • Bassengvisning;
 • Suites

9. ROYAL MALEWANE, SØR-AFRIKA

Levekostnader: 41 527 NKr

Antall stjerner: 5-stjerners

Muligheter: Få gratis VIP-fordeler når du bestiller via Virtuoso (f.eks. oppgradering, gratis frokost, tidlig innsjekking, sen utsjekking og gratis enveistransport fra HDS flyplass).

Royal Malewane er en luksuriøs safarihytte med flere ett- og seksromsvillaer som ligger i Thornybush Private Nature Reserve på den vestlige kanten av Kruger nasjonalpark. Med Bill Gates, Bono og Elton John som faste gjester, utstråler hytta romantikk og skjønnhet fra en svunnen tid, samtidig som den tilbyr alle moderne bekvemmeligheter. Dette er en uslåelig klassisk safari med en uovertruffen visning av Big Five-spillene og det mest kvalifiserte teamet av guider i landet som vil forklare i detalj de komplekse og fascinerende økosystemene til det sørafrikanske bush-imperiet. Du kan også unne deg sensuelle behandlinger i det rolige vannet i Royal Malewane’s Bush Spa og feste under de afrikanske stjernene. Ser på måter å slappe av på, kan dette betraktes som det verdens beste is hotell.

8. TIME + TIDE MIAVANA, MADAGASKAR

Levekostnader:  32 309 NKr

Antall stjerner: 5-stjerners

Muligheter: Gratis høyhastighets Internett (WiFi), Basseng, Treningssenter med treningsstudio/treningsrom, Gratis frokost, Strand, Barnevakt, Underholdning for barn (for barn / for familier), Flyplasstransport

Miavana er et utrolig luksuriøst feriested som ligger på den avsidesliggende øya Nosy Ankao, som er en del av en femøys skjærgård nordøst for Madagaskar. Miavana er omgitt av livlige korallrev og Det indiske havs spektakulære maritime underverk, og består av bare 14 en-, to- og tre-roms villaer som ligger langs øyas vestlige rene hvite strender. Miavanas palassvillaer er perfekt designet av Silvio Rech og Lesley Carstens, stjernearkitektene som også designet North Island Seychellene (cf nedenfor), og lar gjestene gå direkte på den pulvermyke sanden fra sine private dekk for å nyte spektakulære panorama solnedganger i Det indiske hav som strekker seg til de fjerne konturene av fastlandet Madagaskar. Båt- og helikoptertransport tilbys til fastlandet, hvor feriestedets guider kan lede deg til en verden av lemurer og kameleoner, og en mosaikk av uutforskede bukter.

Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på rommene på dette hotellet?

På rommene på dette hotellet er det mange tilleggsfunksjoner som vil gjøre det behagelig å bo i det, nemlig:

 • Room service
 • Kitchenette
 • Minibar
 • Refrigerator

7. BELMOND HOTEL CARUSO, AMALFIKYSTEN, ITALIA

Levekostnader: fra 15 090 til 27 580 NKr

Antall stjerner: 5-stjerners

Muligheter: Få gratis VIP-fordeler når du bestiller via Virtuoso (f.eks. romoppgradering, $ 100 USD mat og drikke kreditt, tidlig innsjekking, sen utsjekking og daglig frokost for to).

Hotel Belmond Caruso er nesten suspendert mellom havet og himmelen og har et tidligere middelalderpalass. Luksushotellet ligger i det høyeste, roligste punktet i Ravello og har utsikt over klippene og klippene i den italienske Amalfikysten og Middelhavet (eller, mer korrekt, Tyrrenhavet). Med fresker, buede steinhvelv og bare 50 prosent av de enkelte rommene og suitene som opptar alle former og hjørner av det gamle palassets arkitektur, er det en intim fristelse med en spennende følelse av historie. Menn først og fremst, med sitt rosa lysthus som fører til et av de mest mystiske evighetsbassengene i verden, med solfylt eller levende mat i belvedere-restauranten. Kjendiser bor regelmessig på hotellet, fra presidenten til forfattere og filmstjerner. Samtidig er hotellet ganske romantisk og egnet for en bryllupsreise.

6. SONEVA JANI, MALDIVENE

Levekostnader: 22 211 NKr 

Antall stjerner: 5-stjerners

Muligheter: Gratis, WiFi, Gratis frokost, Handikapped tilgjengelig, Utendørs svømmebasseng, Aircondition Klesvask

Inspirert av sanskritordet for «visdom», ligger Soneva Jani på Medhufaru-øya, som er en del av den ubebodde gruppen på fem øyer i Nunu-atollen. Det mest eksklusive hotellet på Maldivene og uten tvil et av de beste hotellene i verden er omgitt av uberørte strender dekket av frodige tropiske grøntområder og omgitt av en 5,6 km lagune med meditativt vann med uavbrutt 360-graders utsikt over Det indiske hav. Soneva Jani har i dag 24 vannvillaer og en strandvilla, selv om flere strandvillaer er planlagt senere. Hver av de 24 vannvillaene er et privat basseng med utsikt over sin egen lagune, og noen sklievillaer åpner direkte fra toppdekket til lagunen nedenfor. Høydepunktet i villaene er hovedsoverommets uttrekkbare tak, som glir tilbake ved å trykke på en knapp slik at gjestene kan ligge i sengen og telle stjernene. Dette er den typen underholdning du ikke finner i beste hotell i norge.

Hva slags underholdning er tilgjengelig på dette hotellet?

Dette hotellet har mange spennende aktiviteter som vil hjelpe deg å slappe av, nemlig:

 • På stranden
 • Sykkelutleie
 • Gratis
 • Tennis
 • Snorkling
 • Dykking
 • Utleie av flytende kjøretøy
 • Gebyr
 • Vannski
 • Butikker

5. &BEYOND MNEMBA ISLAND, ZANZIBAR, TANZANIA

Levekostnader: fra 10 857 til 17 277 NKr

Antall stjerner: 5-stjerners

Muligheter: Gratis WiFi, Badstue, Restaurant, Sykkelutleie, Barnevakt, Transport fra/til, flyplassen, Myggnetting, Butler-tjeneste

Hvis du noen gang har hatt et hemmelig ønske om å finne deg selv den eneste beboeren på en vakker tropisk øy, men uanstrengt løfte en finger for å stå opp for deg selv, &Beyond Mnemba Island er stedet for deg. Dette romantiske bortgjemte tilfluktsstedet er et prisbelønt strandparadis hvor du kan løpe barbeint. Det ligger like utenfor nordøstkysten av Zanzibar, som har plass til maksimalt 20 gjester om gangen. Du kan slappe av og slappe av i eksklusiviteten til din egen promenade, hvor du vil se den usvertede sanden fra skyggen av furuskogen i Casuarina og utsikten over Mnemba-atollen (gleden av dykkeren). Fra snorkling og kajakkpadling til massasje på stranden, eller ikke gjør noe i det hele tatt, og Beyond Mnemba Island har noe for enhver smak.

4. SONEVA FUSHI, MALDIVENE

Levekostnader:  fra 13 094 til 15 395 NKr

Antall stjerner: 5-stjerners

Muligheter: Få gratis VIP-fordeler når du bestiller via Virtuoso (f.eks. villaoppgradering, frokost, tidlig innsjekking, sen utsjekking og $ 100 USD resortkreditt).

Soneva Fushi, det første tilfluktsstedet i Robinson Crusoe-stil på Maldivene, ligger på den private tropiske øya Kunfunadhu på Baa-atollen, som står på UNESCOs verdens biosfærereservat. Øya med en lengde på 1400 meter og en bredde på 400 meter er en av de største øyene på Maldivene. Bortsett fra det krystallklare vannet, hvite strender og tropisk klima, tilbyr øyas usedvanlig rike vegetasjon en unik naturlig opplevelse. Massive, multi-rom, fabelaktige luksusvillaer og private boliger er skjult blant det tette tropiske løvet. I tråd med det avviste temaet er mange av dem bygget for å ligne trehus. Alle er åpne for sin egen flekk med sukkerhvit sand, og de fleste av dem har sine egne saltvannsbassenger. Intuitiv service tilbys av Mr / Ms Friday butlere som vet hva du vil ha før du vil ha det. Mer informasjon om dette hotellet finner du på ressursen Blixentours No.

3. AMAN SVETI STEFAN, MONTENEGRO

Levekostnader: 11 854 NKr

Antall stjerner: 5-stjerners

Muligheter: Få gratis VIP-fordeler når du bestiller via Virtuoso (f.eks. romoppgradering, tidlig innsjekking, sen utsjekking, daglig frokost og en lunsj for 2).

Det kanskje mest ikoniske bildet assosiert med Montenegro er øyfestningen Sveti Stefan. Det dateres tilbake til 1400-tallet da Adriaterhavspirater dominerte denne krystallklare kysten. Den restaurerte landsbyen ligger på andre siden av bukten fra Villa Milocer, et tidligere kongelig tilfluktssted, og er omgitt av en smal landtange som gir uovertruffen tilgang til Kotorbukten, som står på UNESCOs verdensarvliste. Sammen med det 80 hektar store området, to kilometer med strender og det frittstående Aman Spa, utgjør disse to historiske stedene Aman Sveti Stefan. Selv om det historiske utseendet til øya ikke har endret seg mye, har interiøret på feriestedet blitt restaurert og oppdatert for å møte moderne forventninger. Dette hotellet passer for både voksne og barn, så det kan kalles det beste barnehotellet.

«Forvent å finne 58 unike luksusrom, som alle er utstyrt med vakre bad og med mange utsikter som spenner fra havet og hustakene til sjarmerende gårdsplasser og torg.» – Lars Hansen, ekspert på NorskCasinoSpot.

2. SIKS SENSES ZIGHY BAY, OMAN

Levekostnader: fra 7750 til 9683 NKr

Antall stjerner: 5-stjerners

Muligheter: Få gratis VIP-fordeler når du bestiller via Virtuoso (f.eks. oppgradering, gratis frokost, massasje for to personer, tidlig innsjekking og sen utsjekking).

Six Senses Zighy Bay er en ultra-luksuriøs «skjult perle» som ligger på Omans nordlige Musandam-halvøy, bare en liten løsning for tidtakerturer fra Dubai. Beliggenheten til denne nydelige rustikke ferie med sin private marina er imponerende, med dramatiske fjell på den ene siden og en sandstrand på 1,6 km (1 kilometer) på den andre. Ferieanlegget tilbyr en følelse av eksotisk fjernhet, alle fasiliteter og enkel tilgang til barbeint luksus. Hotellet er inspirert av tradisjonelle omani-hjem, og har tak i ungdomsstil, fargerike stuer og skyse

1. SONEVA KIRI, THAILAND

Levekostnader: fra 6754 til 7851 NKr 

Antall stjerner: 5-stjerners

Muligheter: Få gratis VIP-fordeler når du bestiller via Virtuoso (f.eks. villaoppgradering, frokost, tidlig innsjekking, sen utsjekking, velkommen Champagne med thailandsk tapas ved ankomst, og en 30 minutters spabehandling for to).

Soneva Kiri er tilgjengelig en times flytur fra Bangkok med feriestedets private jetfly, og ligger på Thailands fjerde største, men minst befolkede øy, Koh Kood. Soneva Kiri er et av de mest eksklusive feriestedene i verden, og tilbyr en uovertruffen kombinasjon av luksus, miljøvennlig design og uforglemmelige, autentiske thailandske opplevelser. De 36 ferievillaene (inkludert 11 private boliger) er blant de største i verden. Alle ligger på en idyllisk strand eller solfylte regnskog bakker, alle har fantastiske evighetsbassenger, utrolig elegante møbler, personlige elektriske barnevogner og upåklagelig service med tillatelse fra private butlere. Høydepunkter inkluderer:

 • utendørs kino Paradiso;
 • Benz mangrove restaurant;
 • barnas hule med sjokolade og iskrem;
 • og den imponerende Treetop spisestuen.

Dette hotellet er, etter vår mening, det verdens fineste hotell.

Sonebva Kiri er et av de beste kasinoene i Thailand, som tiltrekker seg mange turister. Det er vanskelig å argumentere for at det er her at det er fasiliteter som er vanskelig å finne på andre hoteller. Men ikke alt er til stede her. Fans av gambling underholdning vil bli opprørt over å lære at det ikke er noe casino på dette hotellet. Det er imidlertid på andre hoteller i Thailand. Hvis du ønsker å bo på Soneva Kiri, kan du trygt gå til et annet hotell for å nyte gambling underholdning der. Hvis du ikke har lyst til å stadig endre plasseringen, kan du begynne å spille rett på rommet ditt. For å gjøre dette, bør du velge et norske spilleautomater på nett av høy kvalitet, som du finner i listen som presenteres på NorskCasinoSpot-ressursen.

Konklusjon

De listede hotellene tiltrekker seg turister fra hele verden, og er derfor inkludert i vår liste over verdens beste hotell. Hvis du planlegger en reise til et av disse landene, anbefaler vi at du bor på hotellene vi har listet opp. Her vil resten være perfekt, du vil virkelig kunne nyte resten, havet og samtidig gjøre en masse tilleggsaktiviteter. Velg derfor hotellene vi har foreslått, og valget ditt vil ikke skuffe deg.

SISTE ARTIKLER

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...

Opplev Europas flotteste hotell

Europa huser noen av verdens mest luksuriøse og fantastiske hoteller. Enten du ser etter hotell med historisk sjarm, de eksklusive eller noen med nærhet...
ferie-reise-vpn

Internasjonal turisme nærmer seg nivåer før pandemien i 2024

For en næring som har ligget med brukket rygg siden 2019 er dette startskuddet på en etterlengtet opptur. Dette betyr også at flere skal...
spot_img

Norske Opplevelser

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

Norske opplevelser: Disse stedene er perfekte for deg som...

Noen ganger trenger vi alle en pause fra den hektiske hverdagen og et sted...

Fra fjorder til flamenco: Opplev den kulturelle fusjonen mellom...

Norge og Spania kan virke som to motsatte verdener med distinkte landskap, historier og...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...