Stockholm-Her finner du de mest eksklusive hotellene

Stockholm er hovedstaden i Sverige og er bygd på 14 øyer som alle er bundet sammen med hele 53 broer. Byen er pakket med bygninger i vakker arkitektur, museér og teater som du garantert vil ønske å se. Dette er byen som med stor sjarm vet å forføre deg til å ønske deg tilbake igjen og igjen. Vi har tatt en kikk på de mest eksklusive hotellene som er verdt et besøk.

Grand hotell Stockholm

Dette grandiose hotellet har vært et hjem for celebre gjester, flotte arrangement og turister som elsker det lille ekstra, helt siden 1874. Med vakker beliggenhet rett ved vannet, vendt mot slottet i Stockholm får du både vakker utsikt og kort avstand til alle opplevelser.

Grand-hotel-stockholm-The-Cadier-Bar-600x450

Her kan du slappe av etter en lang dag og la inntrykkene og impulsene roe seg helt ned, mens du blir servert av sveriges beste bartendere.

chapagne grand hotell

Livet er best med bobler, og i champagne baren finner du det ypperste i sin klasse. Her kan du smake deg frem til favoritten mens livet seiler forbi i Stockholms gater.

grand hotell seng

Grand Hotell byr på luksuriøse rom med god takhøyde og behagelige senger. Alt du trenger for å våkne uthvilt etter en lang dag.

Grand hotel frokost

Synes du det er masete å måtte spise frokost i restauranten? Da bør du bestille frokost på rommet. Ferske bakevarer og nytrukket kaffe i ro og mak, akkurat slik du liker det.

grand hotell spa

Hotellet kan skilte med en behagelig Spa-avdeling hvor du kan la trette muskler synke ned i det varme bassenget, som i tillegg er overdådig vakkert.

grand hotell spa 2

Vil du ha litt tid kun for deg selv finnes det eksklusive spa-bad hvor du virkelig kan kjenne på følelsen av ferie.

Her kan du se nærmere på Grand Hotell i Stockholm og bestille rom. 

Lydmar hotell

Lydmar Hotell er kjent for sin eleganse hvor du kan glede deg over fantastisk mat i restauranten og vakre kunstutstillinger. Hotellet har en flott beliggenhet rett ved sjøen med gang avstand til Nasjonalmuseet og Gamla Stan.

lydmar

Rett på utsiden av hotellet kan du ta en båttur gjennom skjærgården og oppleve sjø og sol i varm forenlighet. Alt mens du du dingler med bena og lar tankene fare.

lydmar 5

Lydmar Hotell har en vakker entré hvor du umiddelbart vil føle deg hjemme. Hotellet er spennende innredet med mange vakre detaljer.

lydmar 1

Alle rommene er innredet på forskjellig vis med stil og eleganse. Rommene er romslige og du vil aldri føle at rommene fremstår hverken som små eller trange.

lydmar 3

Hvert rom har fått beholde sine unike detaljer. Høye vinduer og rosetter i taket gir rommet en umiddelbart følelse av luksus og komfort.

lydmar 2

Vakre, jordnære farger med spill av farger gir rommene et moderne preg. Her har de bevart det unike, men klart å gjøre rommene så inbydene at du nesen ikke vil ut i Stockholms gater.

lydmar 4

Moderne rom med et preg av eleganse møter deg uansett hvilket rom du blir tilbudt. Her kan du senke skuldrene og kjenne på at du har fått noen velfortjente fri dager.

Her kan du se nærmere på Lydmar Hotell og bestille rom.

Nobis Hotell

Nobis Hotell fremstår som et moderne hotell hvor alle rommene er innredet i en moderne stil. Her kan nyte fine dager og koble av med en treningsøkt, ta et dampbad eller bli vartet opp i cocktail baren som er innredet med speil på alle veggene. Nobis Hotell er en opplevelse i seg selv.

nobis hotell 1

Nobis Hotel finner du i to luksuriøse bygninger fra 1800-tallet sentralt plassert ved Stockholms fasjonable butikkstrøk. Liker du litt uteliv kan du glede deg over at det populære nattklubbområde, Stureplan, ligger like i nærheten.

nobis 2

Nobis gir deg en deilig velkomst med en lobby som er innbydende og hjemmekoselig. Her kan du sitte ned for en rolig stund.

nobis 3

Resturantene kan tilby deg alt fra moderne retter til rustikke italienske opplevelser. Alt samlet i elegante omgivelser designet av veletablerte arkitekter.  Gold Bar er fullstendig innredet med gyldne speil, og serverer en rekke klassiske, samt nye og innovative cocktailer.

nobis 4

Vakre tidløse rom med god høyde under taket som var vanlig på 1800-tallet. Rommene er grasiøse, men moderne og du har alt du trenger for noen avslappende dager.

nobis 6

Moderne og trendy løsninger som gir deg en evig luksuriøs følelse, med all komforten du kan ønske deg.

Her kan du se nærmere på Nobis Hotell og bestille rom. 

Hotell Diplomat

Dette flotte hotellet er bygget i kjent Jugende stil i 1911 og er å finne i den eksklusive gaten Strandvägen. Hotellet ligger i gangavstand til Kungliga Dramatiska Teatern som defiinitvt er verdt et besøk.

diplomat 4

Hotellet har nærhet til det meste du vil oppleve i Stockholm. Benytter du deg av hotellets anerkjente restaurant kan du nyte tilberedte retter av ferske råvarer komponert av noen av sveriges beste kokker. Hotellet har terrasse ved vannkanten som passer perfekt til å avslutte dagen i en vakker solnedgang med noe godt å drikke.

diploamt 2

Aller rommene er innredet i klassisk stil med fokus på trivsel og komfort. Høye og flotte vinduer med blendingsgardiner sammen med en behagelige seng vil sørge for en godt natt søvn.

diplomat 1

Bad med skinnende gull detaljer møter deg hver morgen. Alt er tilrettelagt for at du skal føle deg som en kongelig de dagene du utforsker Stockholm.

diplomat 3

De stilfulle rommene har utsikt mot sjøen og du kommer til å nyte hvert øyeblikk du tilbringer ved dette hotellet.

Her kan du se nærmere på Hotell Diplomat og bestille rom. 

Radisson Collection strand hotell

Dette flotte hotellet har vårt åpent siden 1912 og har siden den gang vært et naturlig valg for mange reisende. Hoteller har stilfulle rom hvor det moderne møter det klassiske.

Du kan kose deg med cocktailer og måltider i den klassiske brasserie-restauranten og baren, The Strand. Du kan også ta deg en økt i treningsstudioet på hotellet.

sas 3

Hotellet med den fantastiske utsikten over Nybroviken ligger i gang avstand til Gamla Stan og Stureplans shopping område.

sas 2

Smakfult innredede rom med et historisk sus uansett hvor du beveger deg. Fantastisk utsikt ut over Stockholms gater.

Sas 4

Suiter i elegant utførelse med god plass og fokus på det funksjonelle og det visuelle.

sas 1

Takterassen kan by på nydelig utsikt over hele Stockholm og passer godt til et glass bobler etter en lang dag.

Her kan du se nærmere på Strand Hotell og bestille rom. 

La Stockholm vise seg fra sin beste side og la deg forføre og sjarmere av alt fra Gamla stan til Stureplan. Med innbydende båtturer hvor du kan se deler av den svenske skjærgården kommer opplevelsene til å stå på rad og rekke. Avslutt dagen med et glass i én av de anerkjente cocailbarene, og senk skuldrene.

 

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...