Sol, Sand og luksuriøse hotell på Maldivene

Maldivene er en perlerad av over 1000 koralløyer som strekker seg ut i Det indiske hav og er for mange synonymt med luksus og en enestående ferieopplevelse. Dette tropiske paradiset er kjent for sine hvite sandstrender, turkise laguner og korallrev som huser en fantastisk undervannsverden. Noe av det beste med Maldivene er det avslappende livet og de luksuriøse overnattingsstedene. Her kan du bo på resorts med direkte tilgang til det krystallklare havet, snorkle og dykke eller bare nyte livet med lave skuldre.

Maldivene har tilreisende fra hele verden og er et populært feriemål spesielt for nygifte som vil på bryllupsreise. På Maldivene skinner sola i rundt 10 timer hver dag og det er vanlig å bo i bungalow på stranden eller i villaer plassert i vannet. Her kan du starte dagen med å hoppe rett i sjøen. Hele landet består av øyer og korallrev og er et eldorado for alle som elsker å dykke eller som vil ligge i solen på kritthvite strender.

Korte fakta om Maldivene:

  • Maldivene er det flateste og lavest beliggende landet i verden. Her ligger mer enn 80 prosent av landet lavere enn én meter over havet.
  • I 1989 ble Maldivene plassert på listen til FN over nasjoner som er mest utsatte for den globale oppvarmingen hvis vannstanden fortsetter å stige.
  • Høyeste punktet på Maldivene er ikke stort mer enn et par meter over havet.
  • På Maldivene finnes det flere hundre fiskearter og koraller, hele fem ulike arter av havskilpadder og over 20 hvalarter.
  • Gjennomsnittlig års-temperatur ligger på rundt 28 grader og de varmeste månedene er fra april til mai. Mens det kommer mest regn i periode mai til november.

Eksklusive hotell på Maldivene

For deg som elsker livet under vann, er Maldivene et av verdens beste steder for dykking og snorkling. Mange av hotellene på Maldivene tilbyr dykker- og snorklingopplevelser som garantert vil gi deg muligheten til å komme nært på eksotiske fisk, skilpadder og koraller. Maldivene er kjent for sine eksklusive hotell og resorts hvor du er garantert luksus i verdensklasse.

Her kan du bo i villaer som er plassert rett over vann eller inne på land med tilgang til alt du ønsker deg. Vi har funnet noen av de flotteste hotellene og resortene som virkelig er verdt å ta en kikk på når du skal legge ferien til Maldivene. Du kan reise til Maldivene både med og uten barn og flere av hotellene har tilrettelagt for små reisende.

Gili Lankanfushi

Gili Lankanfushi er et eksklusivt femstjerners resort på North Malé Atoll. Hotellet ligger på den private øya Lankanfushi og er kjent for sine overdådige suiter som står på påler i vannet. Hver villa har egen solterrasse, direkte tilgang til lagunen og privat sjøliv under gulvet.

Hotellet har flere restauranter hvor du kan nyte fantastiske gourmetmåltider rett i vannkanten, samt smake på unike viner i den kjente vinkjelleren. Resortet har også et nydelig spa-anlegg med glassgulv og eget basseng for deg som ønsker å bade i både basseng og i det Indiske hav.

Her kan du se nærmere på Gili Lankanfushi

Soneva Jani

Soneva Jani, som ligger i Noonu Atoll, tilbyr luksuriøse villaer som er plassert rett over vannet med egne bassenger og soldekk. Du kan bo i villa over vann eller inne på øya, det er helt opp til deg. Uavhengig av hva du velger er du garantert et eksklusivt femstjerners  opphold.

Soneva Jani har flere restauranttilbud, samt mulighet for stumfilm over vann, tennis, dykkemuligheter og tilgang til suvenirbutikk. Resorten har også eget spa for deg som vil ta litt ekstra vare på deg selv mens du er på vakre Maldivene.

Her kan du se nærmere på Soneva Jani

Siyam World Maldives

På øya Dhigurah finner du denne flotte resorten, Siam World Maldives. Med villaer plassert over vann eller på land får du fantastiske overnattingsmuligheter. Resorten ligger på en frodig og naturlig øy med blant annet et eget rev. Rundt resorten ligger en vakker og uberørt hvit sandstrand med tropisk vegetasjon og du kommer til øya med sjøfly eller båt.

Området har flere fantastiske restauranter, samt fire barer hvor du kan drikke så mye du vil. Resorten er et eldorado for både voksne og barn og de kan skilte med både egen barneklubb og et spa.

Her kan du se nærmere på Siam World Maldives

Beste tid å reise til Maldivene

Maldivene har et tropisk klima med to hovedsesonger. Den tørre sesongen strekker seg fra november til april, mens regntiden er fra mai til oktober. Den beste tiden å ta turen til Maldivene er i den tørre sesongen når været er solrikt og vannet er klart.

Opplevelser på Maldivene

Reise-til-maldivene

Selv om Maldivene er kjent for sine avslappende strender, har også øyene en rik kultur og historie å utforske. Besøk gjerne hovedstaden Malé. Her kan du blant annet oppleve det lokale markedet, det historiske nasjonalmuseet og den praktfulle Hukuru Miskiy-moskeen.

På Maldivene kan du være helt sikker på at du får lave skuldre i vakre og eksotiske omgivelser. Her er du garantert luksus av første klasse og du har alt du trenger rundt deg til enhver tid. Er du av den rastløse typen bør du sørge for å lære deg å dykke eller oppleve den unike sjarmen som er øya er så godt kjent for.

Reisen tar rundt 12 timer med fly fra Gardermoen, og her finner du de beste prisene på flyreise til Maldivene. Tar du turen til Maldivene bør du sørge for at du har muligheten til et 2-ukers opphold siden det forsvinner et par dager til reise.

Lykke til og god tur!

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...