Slik ser det ut på innsiden av Moskvas flotteste hotell

Moskva er Russlands hovedstad og huser så mange som 10 millioner innbyggere. Moskva er en historisk flott by og blir ansett som Europas største. Et av de mest kjente stedene i Moskva er den røde plass. Dette er et gammelt torg som var hovedsetet for politiske militærparader og folkesamlinger den gangen Russland var Sovjetunionen. Etter at Sovjet ble oppløst brukes torget i dag til kulturarrangement. Tar du en tur rundt på dette torget vil du få stor historisk innblikk av alt hva Moskva og Russland er og har vært.

Moskva er kjent for sin unike arkitektur som er en god blanding fra Tsartiden og den videre moderniseringen av byutformingen. I Moskva så er Kreml det offisielle setet for den russiske presidenten. Kreml er en helt unik og spesiell festning som er omgitt av intet mindre enn en 2,4 kilometer lang og 20 meter høy mur med hele 19 tårn. Festningen ble oppført på 1400-tallet og inneholder kontorer, kaserner, palass, samt flere kirker og katedraler.

Moskva kan skilte med unik kunst og arkitektur, samt glamorøs shopping og attraksjoner forbundet med Russlands lange historie. En tur til Moskva kommer garantert til å bli en minnerik opplevelse som du kommer til å huske i lang tid.

Moskva kan by på en mengde med flotte hoteller, men vi har funnet det flotteste av dem alle og tatt en kikk på innsiden. Dette er hotellet som garanterer deg luksus og komfort fra du lander på flyplassen til du skal hjem igjen. Hotellet er ypperlig for alle som ønsker en spesiell opplevelse i fantastiske omgivelser.

The Ritz Carlton ligger sentralt med en tre-minutters spasertur fra det elegante og sofistikerte shoppingområdet, samt rett ved det annerkjente Boshoi teateret.

Hotellet er familievennlig og byr på flere aktiviteter for barna. Her er du virkelig sikret at barna blir underholdt og tatt vare på.

Velkommen inn

The Ritz Carlton Hotell i Moskva er et fem stjerners hotell og ligger godt plassert rett ved den røde plass og Kreml. Hotellet gir deg unik utsikt over flere av Russlands mest kjente bygninger.

Hotellet feirer mystikken og elegansen til russlands mest kjente by. Her vil du virkelig få oppleve hvordan det er å bo på et fem-stjerners hotell. Hotellet har en 24 timers roomservice hvor du alltid har tilgang til ubeskrivelige retter fra hotellets prisvinnende restaurant.

Romslige og luksuriøse rom

Hvert rom er romslig og innredet i en luksuriøs og sofistikert stil. Husk at du kan bestille friske blomster til rommet ditt hver dag om du ønsker det, samt få tøyet ditt både renset og strøket. Her vil du garantert aldri mangle noe.

Husk at du kan benytte deg av hotellets fantastiske concierge som kan hjelpe deg med alt du har behov for å vite. De setter deg i kontakt med hotellet, bestiller taxi når du har behov for det, hjelper deg med hvilke steder du bør besøke og oppleve mens du er i Moskva.

Vil du virkelig unne deg det lille ekstra bør du benytte deg av hotellets personlige Butler. Butleren vil hjelpe deg med oversettelser når du har behov for det, assistere deg på shopping runden og sørge for at bagasjen din blir både pakket ut og pakket sammen. Med en Butler har du alltid noen som kan stille opp å hjelpe deg.

Se Moskva fra toppen av taket

Hotellet har en fantastisk restaurant på den store terrassen som ligger på toppen av hotellet som en helt egen takterasse. Selv på vinteren kan du nyte en bedre middag på takterassen. I en iglo sitter du varmt og godt selv når det er kaldt ute og denne opplevelsen på toppen av taket vil du ikke glemme med det første.

Her kan du kose deg med luksuriøse retter som sjømat og caviar sammen med en prisvinnende cocktail. Restauranten har også en utmerket vinmeny for dem som er over middels interessert i gode årgangsviner.

Russisk afternoon tea

På hotellet kan du oppleve afternoon tea på sitt aller beste med en egen helt spesiell russisk tvist. Du kan nyte en deilig afternoon tea verden rundt og hvert land har sin spesialitet. Den du får servert ved The Ritz i Moskva er intet annet enn fullstendig fantastisk.

Spa og velvære

Hotellet har eget spa med boblebad og innendørs svømmebasseng i eksklusive omgivelser. Her kommer du til å nyte luksus og vellvære som er en kongelig verdig. Uansett hvor du beveger deg har du unike krystall detaljer som bakteppe. Dette hotellet har, uten tvil, en av verdens vakreste spa.

Ved hotellets vakre spa kan du bruke noen timer kun på deg selv ved å lene deg tilbake å ikke gjøre annet enn å slappe av. Avdelingen har også en mengde med behandlingsrom om du for eksempel ønsker litt aromaterapi og myke opp litt stressede muskler.

Unik og historisk arkitektur

Moskva er kjent for sin unike arkitektur som troner vakkert i byen den dag i dag. Mange av bygningene er fra Tsarens tid og troner dramatisk i bybildet som en hilsen til Russlands rike historie.

Dette må du betale

All luksusen og avgansen har selvsagt sin pris og du må regne med å betale fra 4500 kr pr. døgn pr. person for en suite. Ønsker du butler og friske blomster må du regne med å betale ekstra.

Skal du virkelig hygge deg noen dager i Moskva er dette virkelig hotellet du bør satse på med all luksusen du kan tenke deg.

Hotellet sørger for transport

Har du behov for assistanse på flyplassen vil hotellet sørge for dette for deg. De hjelper til med oversettelser, de hjelper deg i passkontrollen og de får deg trygt til hotellet. Bedre kan det faktisk ikke bli. Her kan du leve som en stjerne og få alle dine behov og ønsker dekket fra morgen til kveld.

The Ritz er et populært og anerkjent luksushotell du sjelden har sett maken til. Med en unik beliggenhet  og panorama utsikt over hele den vakre byen er dette det perfekte stedet å bo når du skal besøke Moskva. Moskva er helt ulik noe annen by i resten av Europa og du kommer til få en fantastisk opplevelse.

Her finner du den beste prisen for overnatting ved The Ritz i Moskva.

God tur!

 

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...