Slik bestiller du rimelig luksusferie til Rhodos

Rhodos er kjent for å ha flest soldager i det greske øyriket. Den frodige øya er full av vakre strender og nydelige små landsbyer som viser deg det ekte og genuine Hellas. På Rhodos kan du velge mellom eksklusive restauranter, et pulserende uteliv eller begge deler for den som liker litt av alt. Rhodos har to flotte bystrender samt mange fine badebukter spredt rundt om på øya.

Det greske kjøkkenet er kjent for sine fantastiske retter og det vil ikke mangle på kulinariske opplevelser. Gamlebyen har et pulserende uteliv med barer og restauranter, samt handlegaten Sokrates.

Øya har også mange vinprodusenter som i årenes løp har vunnet flere priser. I den forbindelse kan du være med på vinturer til spesielt utvalgte vingårder for besøkende med interesse for vin.

Overnatting

Dette vakre fem-stjerners hotellet ligger midt i Rhodos by med utsikt mot sjøen, og kan tilby både bar, restaurant og basseng omkranset av en vakker hage og terrasse. Hotellet kan sørge for transport for deg både til og fra flyplassen som ligger rundt 5 km fra hotellet. Hotellet ligger sentralt plasert med gang avstand til blant annet Elli- stranden.

cooks 1

Alle rommene er moderne og unikt innredet med luftige løsninger. Hotellet kan by på alt fra flotte dobbeltrom til fantastiske suiter.

coocs 2

Terrasse med deilig havbris som kjøler deg en varm dag. Lekkert designet med komfortable solsenger og myke madrasser.

coocs 3

Det kan nesten ikke bli hverken bedre eller vakrere enn dette. Hotellet har sin stolthet i den sjønære beach-front beliggenheten med en gjennomført stil over det hele som gir ro og glede.

Reiser du hit i mai måned må du regne med å betale rundt 10 000 kr for et dobbelt rom for to personer, eller 25 000 kr for en suite med terrasse.

10GR Hotel & Wine Bar Rhodes

hotell rhodos 1

Dette unike hotellet er et spesielt boutique hotell med kun 10 rom og er forbeholdt voksne besøkende. Hotellet innehar mer enn 2000 år med historie og er å finne i en stengrotte midt i Rhodos by. Både design og komfort skaper en unik atmosfære du burde oppleveve. Alle rommene har uteplass og du kommer garantert til å bli sjarmert i senk av dette spesielle hotellet.

hotell rhodos 2

Hotellet har en sjarmerende terrasse med restaurant, bar og utsikt over byen. I nærheten av hotellet finner du den kjente Elli- stranden samt klokketårnet og Riddergaten.

Dette hotellet leier ut sine rom for runt 10 000 kr for to personer for et opphold på syv dager. Hotellet ligger 15 km fra flyplassen og har en sentral beliggenhet til det meste.

Rodos Park Suites & Spa

Rodos-Park-Suites-Presidential-Suite-6

Dette vakre fantastiske fem-stjerners hotellet har lekre, romslige rom med en eksklusiv og tiltrekkende innredning. Alle rommene gir en luksuriøs følelse og har utsikt enten over bassenget eller ut over vakre parker. Hotellet ligger sentralt i Rhodos by med gangavstand til det meste av severdigheter.

Rhodos1

Bassenget ligger godt skjult i et nydelig grønt område som innbyr til late dager. Hotellet kan tilby en egen Spa-avdeling for dem som vil unne seg selv litt ekstra luksus på ferie.

rhodos

Her kan du nyte kveldsroen med vakre solnedganger med utsikt over gamlebyen i Rhodos. Du kan nyte deilig retter med smak av Middelhavet fra restauranten og avslutte kvelden med en cocktail i den trendye cocktail baren.

Reiser du hit i juli måned må du regne med å betale 16000 kr for to personer i et dobbeltrom med frokost. Vil du derimot ha en suite kan du regne med 36000 for to personer med både frokost og middag inkludert.

Allegory Boutique Hotel

allegoryhotel 1

Dette unike hotellet ligger strategisk plassert i gamlebyen og har et spesielt utseende som kommer til å sjarmere deg i senk. Hotellet har gangavstand til det meste du vil oppleve, men du kan også leie en bil og se deg om på denne flotte øya.

allegoryhotel2

Hvert rom har sin spesielle og unike innredning med innskudd av friske farger som får deg til å smile hver dag.

allegoryhotel3

Rom med deilig dagslys som siver inn når dagen er i annmars. Stilfulle og moderne rom som innehar alt du behøver for en ferie med følelsen av luksus og komfort.

Reiser du hit i mai må du regne med å betale rundt 16 000 for to personer med suite med boblebad og utsikt.

La Vita Beach Hotel

Mitsis La Vita Beach Hotel finner du rett ved den kjente stenstranden i Rhodos by. Hotellet ligger 2 km fra gamlebyen og 1,5 km fra flyplassen. Hotellet har både svømmebasseng og en cocktailbar hvor du kan avslutte kvelden i solnedgangen.

la vita 1

Stilfulle rom i duse farger og marmorgulv lager en koselig atmosfære. Mange av rommene har utsikt over byen med en liten balkong.

la vita 2

Hotellet har basseng hvor du kan nyte synet av sjøen. Hotellet har en god plassering med gangavstand til det meste i byen. Vil du besøke Gamlebyen kan du ta en drosje som hotellet bestiller for deg.

lavita 3

Her kan du starte dagen med et morgenbad mens resten av byen våkner til liv. Velger du å ta turen til dette hotellet kan du regne med å betale rundt 9500 kr for to personer i et dobbeltrom med vakker utsikt.

Priser

Rhodos hoved bilde

Velger du å legge turen din til Rhodos kan du være helt sikker på at opplevelsene står på rad og rekke for deg. Enten du vil ligge på stranden, ved bassenget eller om du vil utforske øya. Når du bestiller deg en reise kan du velge mellom å bestille en ferdig pakketur, charter tur, eller du kan bestille hotell og fly hver for seg. Fordelen med å bestille fly og hotell separat er at du kan velge antall netter du vil være borte og hvilket flyselskap du vil reise med.

Pakketurer til Rhodos ligger på alt fra 16000 kr og oppover for 2 personer. Da er både hotell og fly inkludert.

Velger du å bestille opphold og flyreisen hver for seg kan du ofte få mer for pengene dine i lavsesong som gjerne er månedene mai, september og oktober.

Bestiller du flyreise og hotellopphold hver for seg kan du i mai måned få flyreiser helt ned i 1800 kr, men du må påregne noen timer med mellomlanding. Flyr du direkte tar flyturen ca. 4 timer og 15 minutter.

Her finner du de beste prisene på hotell og fly til Rhodos.

Dette bør du vite om Rhodos

Det offisielle språket på Rhodos er gresk, men øya er godt vant med turister så snakker du engelsk gjør du deg godt forstått. Valutaen i Helleas er Euro, og du kan godt ha med deg noen Euro i kontanter når du ankommer øya, det kan være kjekt å ha.

Rhodos har deilige temperaturer med gjennomsnittstemperatur på 23 grader i mai, og rundt 28 til 30 grader fra juni til september.

Rhodos by har to strender, en på vestsiden og en på østsiden. På den vestre stranda, ligger Windy Beach, som har god lufting når varmen tar litt overhånd. Den østre stranda, Elli- Beach, er en populær strand og består av grus med sand.

God tur!

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...