Opplev Piemontes praktfulle vingårder- luksusovernatting og vinsmaking

Piemonte betyr «foten av fjellet» og anses som en av Italias flotteste regioner. Piemonte grenser til Sveits i Nord og Frankrike i Vest, hvor hovedstaden er Torino. Regionen produserer noen av Italias mest berømte viner som Barolo og Barbaresco, samt halvsøte og musserende viner som Asti. Piemonte er en drøm for alle som elsker god mat og vin. Min sine blendene åser, idylliske vingårder og vakre landsbyer er Piemonte en fantastisk destinasjon.

For den beste opplevelsen kan du leie en villa ved en av Piemontes fantastiske vingårder. Her kan du nyte fine dager omgitt av vinranker med muligheten for både vinsmaking og omvisning. Lær om druenes egenskaper og smak på noen av verdens beste viner. I Piemonte kan du også nyte et gastronomisk måltid på en av de mange Michelin-restaurantene.

Eksklusiv overnatting på vingård i Piemonte

Med Vino Piemonte kan du oppleve eksklusiv overnatting på en av Piemontes flotte vingårder. Med en villa på en vingård får du din egen oase midt i vinmarkene. Her kan du nyte roen i eksklusive omgivelser, samtidig som du kan oppleve alt Pimonte har å by på.

Med overnatting på en vingård følger det selvsagt med en ekte og unik vinsmaking. Her kan du smake noen av verdens beste viner samtidig som du lærer om vinproduksjon og historien rundt.

Mange av vingårdene har også en egen vinkjeller som er verdt et besøk. Her sitter historien til hver tappede flaske i veggene, noe som er med på å gi en helt spesiell opplevelse.

Villa Vinory Bricco di Nizza

Bricco di Nizza er en flott vingård beliggende 2 kilometer fra Nizza Monferrato som har rundt 11.000 innbyggere. Nizza har en mengde med restauranter, butikker og barer som er verdt et besøk, i tillegg til spennende markeder som er en ettertraktet attraksjon.

Villa Vinory Bricco di Nizza er en moderne villa med magisk utsikt over hele området, hvor du i vest kan skimte Alpene. Her finner du et vakkert uteområde med basseng og solsenger, perfekt for varme dager. Bricco di Nizza byr på ro og stillhet i nydelige omgivelser med et fantastisk vertskap.

Vinsmaking er uten tvil et av høydepunktene når du reiser til Piemonte. Villa Vinory Bricco di Nizza har en egen flott vinkjeller hvor du kan få noen unike smaksopplevelser som du sent vil glemme.

Her kan du se nærmere på Villa Vinory Bricco di Nizza.

Villa Vinory La Mandragola

Villa Vinory La Mandragola ligger 20 minutter med bil fra Asti, mellom tre koselige byer Castelnuovo Calea, Montegrosso og Agliano Terme. Alle byene har både butikker, barer og restauranter. Ta en spasertur i de koselige gatene og se på livet, eller slapp av på en av de mange kafèene.

Villaen ligger plassert på toppen av en høyde med fantastisk utsikt. Vinmarkene ligger tett på vingården rundt hele området som produserer vindruer av Barbera, Nebbiolo og Cabernet Sauvignon.

Villa Vinory La Mandragola har store og fine sove-og oppholdsrom med en fantastisk uteplass med basseng. Her er det plass til både store og små globetrottere for deilige dager i vakre Piemonte.

Villa Vinory La Mandragola har også en egen vinkjeller som huser en mengde med kvalitetsviner fra Piemonte og fra egen produksjon. Vinkjelleren er et stort høydepunkt for tilreisende som besøker gården og den kommer garantert til å svare til forventningene.

Her kan du se nærmere på Villa Vinory La Mandragola.

Villa Vinory Tenuta il Sogno

Denne vakre vingården ligger med gangavstand til den koselige landsbyen San Mazano Oliveto. Villaen ligger omgitt av vinranker som har produsert unike viner i flere ti-år. Her dyrkes druer som Barbera, Nebbido og Freisa som brukes til å produsere kvalitetsviner hvert eneste år.

Villa Vinory Tenuta il Sogno ligger skjermet og privat plassert med en helt magisk utsikt. Rommene i villaen har utsikt mot hagen og uteplassen. På uteplassen finnes det et flott basseng plassert i nydelige omgivelser. Hele området har utsikt mot vinrankene og er virkelig et fantastisk syn.

Villa Vinory Tenuta il Sogno har egen vinkjeller med prisbelønte viner hvor du kan få gleden av å smake på noen av verdens beste kvalitetsviner.

Her kan du se nærmere på Villa Vinory Tenuta il Sogno.

Kulinariske opplevelser i Piemonte

I tillegg til vinproduksjon er Piemonte også kjent for sitt kulinariske kjøkken. Benytt anledningen til å smake på lokale spesialiteter ved å prøve en av de mange lokale restaurantene, samt en av Michelin-restaurantene.

Piemonte er kjent for sine hvite trøfler som er en eksklusiv ingrediens som er svært ettertraktet over hele verden. Hvert år arrangeres det trøffelturer til Italia som virkelig er en opplevelse helt utenom det vanlige.

Her kan du se nærmere på trøffeltur til Italia.

Oppleve Piemonte med bil

Vil du oppleve så mye som mulig av Piemonte bør du leie en bil og kjøre gjennom det vakre landskapet som garantert kommer til å ta pusten fra deg. Kjør gjennom dype daler og høye fjell som ligger side om side med vinrankene på små og svingete veier, vakrere blir det nesten ikke.

Meg egen bil kan du besøke flere av de koselige byene i Piemonte og ta en ekstra kikk på byer som Alba, Asti og Torino. Her kan du oppleve både slott og museer samt restauranter, kafeer og spennende butikker.

Ved å overnatte på en vingård kan du være helt sikker på at du får en helt spesiell opplevelse. Når du leier en villa på en av vingårdene i Piemonte får du muligheten til å oppleve Italias flotteste region, og du kommer til å elske hvert øyeblikk.

Vil du vite mer om overnatting på eksklusive vingårder i Piemonte? Da bør du ta en kikk her.

Lykke til og god tur.

SISTE ARTIKLER

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...

Opplev Europas flotteste hotell

Europa huser noen av verdens mest luksuriøse og fantastiske hoteller. Enten du ser etter hotell med historisk sjarm, de eksklusive eller noen med nærhet...
ferie-reise-vpn

Internasjonal turisme nærmer seg nivåer før pandemien i 2024

For en næring som har ligget med brukket rygg siden 2019 er dette startskuddet på en etterlengtet opptur. Dette betyr også at flere skal...
spot_img

Norske Opplevelser

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

Norske opplevelser: Disse stedene er perfekte for deg som...

Noen ganger trenger vi alle en pause fra den hektiske hverdagen og et sted...

Fra fjorder til flamenco: Opplev den kulturelle fusjonen mellom...

Norge og Spania kan virke som to motsatte verdener med distinkte landskap, historier og...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...