Leie av helikopter i Norge til flere anledninger – Her finner du pris og tilbydere

Å se verden fra en annen vinkel enn hva du er vant til er en fantastisk opplevelse og noe du virkelig burde unne deg. Du kan leie et helikopter for sightseeing, turer, som taxi eller til frakt. Helikopter er perfekt å bruke hvis du skal frakte stort og smått til litt kinkige plasser. Har du kansje en hytte på en fjellknatt eller på en øy, kan det å transporere eiendelene dine dit være en litt tungvinn prosess. Med helikopter så får du alt levert akkurat dit hvor du skal ha det til riktig tid. Skal du langt er det kanskje bedre å leie et privatfly i Norge

Det er ikke bare verdensstjernene som kan ankomme et viktig møte med stil, det kan du også. Ved å leie helikopter til persontransport og som taxi vil du aldri komme forsent til noe viktig. Helikopter passer også perfekt hvis du skal på en befaring på områder som er vanskelig å komme til, eller hvis du rett og slett bare ønsker å unne deg litt ekstra luksus.

Disse tilbyr helikopterutleie

Helikopter

Å leie et helikopter er praktisk og ikke så kostbart som du kanskje tror. Det er noen elementer som du bør være klar over når du leier helikopeter som du også bør tenke litt over. Vi har sett på hvem som tilbyr helikopterutleie og hvor mye du må regne med å betale.

Heliwing

Heliwing holder til i Oslo, men tar oppdrag i hele Norge innenfor alt av frakt, persontransport, sightseeing eller kun for en opplevelsesrik tur.

Mail: [email protected]

Helikopterservice

Midtnorsk helikopterservice holder til i Verdal og tilbyr helikopterutleie for laste flyging, sightseeing turer, taxi flights, støping, befaringer, film og foto.

Slottelidvegen 47 7656 Verdal.

Tlf. 9740 3500

Epost : [email protected] / [email protected]

Fonna Fly

Fonna Fly tilbyr alt innen helikoptertjenester og har base ved Voss, Sand i Ryfylke og i Kristiansand.

Helitrans

Helitrans utfører alt av oppdrag innenfor hyttebygging, innvendig og utvendig lasteflyging, reindriving, sightseeing samt foto/film. Helitrans har totalt 10 baser fra Alta i nord til Ljosland i sør .

Michelets vei 77, 7502 Stjørdal

Tlf: +47 48 31 30 00

Epost: [email protected]

Tlf: (47) 88 00 13 13

Geiranger fjordservice

Geiranger fjordservice holder til i Geiranger og tilbyr sightseeing med helikopter. Her vil du få se vakre Gerianger fra en annen vinkel enn hva du er vant med.

Epost:[email protected]

Tlf: (47) 70 36 30 07

Fjellfly

Fjellfly utfører det meste av helikoptertjenester og har base i ved Hovden i Setesdal og ved Kjevik i Kristiansand.

Epost:[email protected]

Tlf: + (47) 452 06 888

Pegasus Helicopter

Fra en base i Stavanger tilbyr Pegsus Helicopter helikopterturer, taxiflygning og sightseeing.

Epost:[email protected]

Tlf: (47) 51 64 18 80

Safari Adventures

Safari Adventures leverer aktivitetsbaserte opplevelser og holder til i Oslo.

Filipstadveien 15 0250 Oslo

Epost:[email protected]

Tlf:(47) 400 06 989

Krav til landingsplass

Helikopter 2

Når du har bestilt helikopter enten det er til deg selv for moro, for frakt eller muligens for noen flyfoto må du huske på at det krav til landingsplass for helikopteret. Du kan ikke bare vinke dem ned på plenen og håpe på at det ordner seg. Det er en hel del krav som må være i orden. I tilegg til krav til landingsplassen er det også krav til tillatelse fra grunneier for å lande.

Hvis du har ordnet med et helikopter som skal lande hos deg må du forberede landingsplassen ved å sørge for at det er nok plass og avstand til både høyere terreng, trær, stolper, veier, skilt, kraft -og telefonledninger og lignende.

Hvor stor landingsplass helikopteret har behov for avhenger av størrelsen på helikopteret. Hva slags oppdrag helikopteret er hyret inn for har også noe å si. Underlaget som helikopteret skal lande på må være så flatt som mulig. Bakken må heller ikke være for myk eller inneholde for mye fin sand. Finnes det ingen andre muligheter kan det hjelpe å vanne plassen litt både før de skal lande og ta av.

Det må ikke ligge løse gjenstnader rundt forbi, og barn og husdyr må holdes på avstand. Husk at alt dette er regler for å sørge for sikkerheten til både piloten og de rundt. Alle som er helikopterpiloter og som frakter personer er alle avhengig av å ha lisens for å kunne frakte hver og en av oss.

Dette koster det å leie et helikopter

Alle kan leie et helikopter og de fleste firmaene tar betalt etter hvor mange dere er, hvor mange timer helikopteret skal brukes og til hva slags oppdrag som helikopteret skal benyttes til. Å leie et helikopter kan koste alt fra 9000 og opp til 100 000 pr. time. Hvor høy timepris det vil koste for deg avhenger av antall personer som skal være med, hvor i Norge du befinner deg og om det skal utføres persontransport eller om det er snakk om frakt. Hvilken type helikopter du leier har også litt å si på prisen.

Tiden du leier for regnes stort sett ut i timer. Hvordan timene regnes ut avhenger av selskapet. Noen tar betalt fra det øyeblikket helikopteret er startet opp, fra de tar av til de når flyhøyde, om det er motvind og og når helikopteret lander. Alt dette og mer til kan være med på å påvirke tiden når du velger å bruke et helikopter på timesbasis. Hvor helikopteret reiser i fra har også en del å si på prisen så her er det vitkig at du tar en skikkelig runde før du bestemmer deg.

De fleste tilbyderne i Norge er seriøse aktører i markedet og du kan være relativt sikker på at du får akkurat det du ønsker innenfor sikkerhetens grenser selvsagt. En tur i helikopter enten det er for å se det vakre landet vårt, eller som en del av en spesiell anledning er virkelig verdt hver krone. Dette er en opplevelse for livet og du kommer til å elske det.

God tur!

SISTE ARTIKLER

Peru 3

Eksklusiv og ekstrem overnatting i en fjellvegg i Peru

Er du glad i naturen og ekstreme opplevelser?Da bør du ta turen til Peru. Den hellige dalen i El Valle Sagrado i Peru er...
Malta

Luksus og Casino på Malta

Malta er, uten tvil, et yndet sted for mange å reise. Denne vakre øya har trollbundet mang en tilreisende og mange ønsker seg tilbake...
London

5 uvanlige og unike opplevelser i London

Mange har vært i London og spasert rundt i de mange gatene og sett på en hel del av det London har å by...
Processed with VSCO with m5 preset

Hit reiser du for å oppleve unik julestemning og ekslusiv juleshopping

Med julen nært forestående passer det perfekt å ta en weekendtur til noen av Europas flotteste byer. Her finner du både fantastisk julestemning, eksepsjonelle...
Budapest termiske spa

Kjenn på luksus og velvære i Ungarn med spektakulære termiske bad

Vil du oppleve varme og helbredende kilder bør du besøke Ungarns unike og spektakulære termiske bad. Ungarn kan skilte med mer enn 1000 varme...
golf hovedbilde

Spille golf på vinteren? Her finner du de beste banene i Spania

Det finnes mang en golfentusiast i Norge og når sesongen er over hos oss kan du fortsatt glede deg over at du kan spille...

Norske Opplevelser

Norefjell- Her finner du de beste alternativene for overnatting,...

Norefjell ligger knappe en og en halv time fra Oslo og er en yndet...

Her finner du Norges beste ski og alpinanlegg

Når vinteren endelige melder sin ankomst har Norge mange unike ski- og alpinanlegg som...

Ferie og matopplevelser i Stavanger – Dette er det...

Stavanger ligger i Rogaland og er Norges fjerde største by, og er virkelig byen...

Leie av helikopter i Norge til flere anledninger –...

Å se verden fra en annen vinkel enn hva du er vant til er...

Dette er det beste Bergen har å tilby dersom...

Bergen er Norges nest største by og har uten tvil mye fantastisk å by...

Disse tilbyr limousine-utleie og privatsjåfør i Norge – Og...

Av og til kan det være deilig å vite at du blir tatt ekstra...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...