Hit reiser du for en skiferie i de franske alper

De franske alpene er Europas største fjellmassiv og er med sitt høyeste punkt på 4808 meter over havet det høyeste i Europa. Alpene byr på alt fra lette bakker for nybegynnere til bakker for de som liker en real utfordring. De franske alpene kan by på noen av verdens mest moderne heissystemer, samt helt magisk natur og fantastiske skiopplevelser. Byene i de franske alpene tilbyr like mye luksus og avaganse som de kjente byene i lavlandet. Her finner du gourmet restauranter med det beste fra det franske kjøkkenet samt hoteller og butikker som gir deg det aller beste innen sofistikert og raffinert glamour.

De flotte hotellene som du kan velge mellom i alpene kommer til å ta pusten i fra deg. Her kan du bade i luksuriøse spa og sove i det mykeste senger. De franske alpene vet akkurat hvordan de skal ta vare på deg, og om du er skientusiast eller ei så kommer du til å elske en tur som dette.

De franske alpene byr på fantastiske naturopplevelser av en annen verden, samt et pulserende natteliv du aldri kommer til å glemme. Alpene i Frankrike er godt besøkt gjennom hele vinteren og er en yndet skidestinasjon for reisende fra hele verden.

Her finner du de beste prisene på flyreise.

Alpe d´Huez

Alpe d´Huez er kåret til Europas beste skisted ved flere anledninger og er uten tvil en familiefavoritt. Byen ligger rett ved skiområdet med kort vet til bakkene og blir ansett som et av de mest solrike skistedene i Europa.

Skisystemet i Alpe d´Huez er optimalt for selv den råeste skikjøreren. Her finner du de lette bakkene rundt byen og de mer utfordrende løypene høyere opp i fjellet på Pic Blanc. Du kan også glede deg over flere svarte bakker om det står høyest på ønskelisten din. Her går også den lengste svarte løype i de franske Alpene som er hele 18 kilometer lang, La Sarenna.

Som det perfekte familiested kan Alpe d´Huez by på både barneklubb, skiutleie og skiskole. Området har også oppvarmet utendørsbasseng, skøytebane og bowlinghall. Denne vakre byen i de franske alpene har en mengde med flotte og luksuriøse hoteller som sørger for at skiferien blir helt perfekt.

Her finner du de beste prisene på hotellovernatting i Alpe d´Huez.

Val d´lsére

Val d´lsére kan skilte med over 300 år gammel historie og blir ansett som et av verdens beste skisteder. Byen har sørget for et samarbeid om et felles skisystem med Tignes, som er nabo-skistedet. Dette gir uendelig med skikjøringsmuligheter. Her finner du perfekte bakker for alle nivåer og du vil få noen fine dager i bakken enten du er nybegynner eller en erfaren skikjører.

Offpiste-bakkene er helt unike og vil du virkelige kjenne på adrenalinet bør du ta turen til Gande-Matte breen på Tignes-siden. Husk at du kan bestille en guidet offpiste-tur med sertifiserte snowboard- og ski instruktører om du virkelig vil ha den ultimate alpe-opplevelsen.

Hvert år arrangeres det verdenskup i Val d´lsére og byen har med det også fått en god porsjon med internasjonal atmosfære. Byen er kjent for et helt unikt utvalg av restauranter og her kan du virkelig nyte mang et gourmet måltid. Er du glad i litt liv og røre må du sørge for å få med deg afterski eventet ved kjente La Folie Douce, det vil du ikke gå glipp av.

Val d´lsére er en moderne by som kan by på det meste og her er du i tillegg garantert perfekte snøforhold. Se frem til et luksuriøst opphold med det beste du kan ønske deg av fasiliteter.

Her finner du de beste prisene på overnatting i Val d´lsére.

Chamonix

Chamonix er kanskje en av verdens mest luksuriøse ski-destinasjoner som tiltrekker seg reisene fra mang en krok rundt om i verden. Chamonix blir ansett som et av alpenes mest legendariske skidestinasjoner. Her kan du oppleve skibakker i verdensklasse kombinert med eksklusive hoteller, restauranter, butikker og barer som sørger for et magisk uteliv. Dette er plassen som virkelig fortjener et besøk.

Chamonix har fem ulike skisystemer som gir området særdeles stor variasjon. Her finner du den ultimate bakken uansett hvilket nivå du er på. Mellom de fem områdene går det buss flere ganger om dagen slik at du enkelt og greit kan benytte deg av det området som frister mest.

Er du en av dem som elsker offpiste og bratte bakker da er dette stedet for deg. Her finner du nemlig noen av de bratteste pakkene i alpene i tillegg til verdens lengste off-piste, Vallée Blanche. Du når toppen av bakken ved hjelp av heis og her vil du virkelig få en helt ubeskrivelig opplevelse.

Chamonix kan friste med noen av verdens flotteste fjellhotell som gjør ferien din helt unik. Fra fartsfylte dager i noen av verdens beste bakker kan du glede deg over å bli tatt vare på ved et av de eksklusive hotellene. Husk at Frankrike generelt kan være et kostbart feriested og alpene er intet unntak, men du får mye igjen for pengene dine.

Her finner du de beste prisene på overnatting i Chamonix.

Gled deg til noen minnerike dager i de franske alpene hvor du virkelig kan feriere med stil og oppleve den unike naturen og det pulserende nattelivet.

God tur!

SISTE ARTIKLER

Phuket

Hit reiser du på ferie i Thailand

Lite føles bedre enn deilig sol og varme når det er som kaldest i Norge. Thailand har vært et populært feriemål for nordmenn i...
Disney

Magiske opplevelser i verdens største fornøyelsespark- Her er alt du trenger å vite om...

Den legendariske og magiske parken, Disney World, kunne endelig, etter flere år med planlegging åpne i 1971. I dag er dette verdens mest besøkte...
Triumfbuen

Eksklusive opplevelser i Paris-Her finner du oversikten

Frankrikes hovedstad er pakket med unike og eksklusive opplevelser og attraksjoner, samt et fenomenalt kjøkken som virkelig gleder smaksløkene. Med sine 2,2 millioner innbyggere...
Evergolades

Slik bør du oppleve Everglades- Floridas våtmark og alligatorens hjemsted

Tar du turen til kjente Everglades nasjonapark kan du oppleve alligatorene og krokodillene i deres naturlige miljø. Everglades ligger sør i Florida og er...
Paris

Dette koster det å bo på de mest luksuriøse hotellene i Paris

Paris er et av verdens mest populære og romantiske byer å besøke i Europa. Hit valfarter det intet mindre enn over 20 millioner turister...
Ocean key 1

Overnatting i Key West Florida

Key West er både en by og en øy helt ytterst på øygruppen av Florida Keys. Her bor det rett i underkant av 25...

Norske Opplevelser

Norefjell- Her finner du de beste alternativene for overnatting,...

Norefjell ligger knappe en og en halv time fra Oslo og er en yndet...

Her finner du Norges beste ski og alpinanlegg

Når vinteren endelige melder sin ankomst har Norge mange unike ski- og alpinanlegg som...

Ferie og matopplevelser i Stavanger – Dette er det...

Stavanger ligger i Rogaland og er Norges fjerde største by, og er virkelig byen...

Leie av helikopter i Norge til flere anledninger –...

Å se verden fra en annen vinkel enn hva du er vant til er...

Dette er det beste Bergen har å tilby dersom...

Bergen er Norges nest største by og har uten tvil mye fantastisk å by...

Disse tilbyr limousine-utleie og privatsjåfør i Norge – Og...

Av og til kan det være deilig å vite at du blir tatt ekstra...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...