Her finner du alt du trenger å vite om en reise til Canada

Canada er et land i Nord Amerika som omfatter den nordlige halvparten av Nord-Amerika, unntagen Alaska og Grønland. Landet er enormt både i areal og i gjestfrihet. Her finner du uforglemmelig natur, fantastiske storbyer og helt unike opplevelser. Hit kan du reise på biltur eller bobilferie. Du kan også oppdage landet ved hjelp av tog eller du kan velge et lengre opphold i en  av de mange fantastiske byene. Canada har mye urørt natur og kan skilte med alt fra snødekte fjell og ørken til vakre strender og store innsjøer.

Canada har en variert og mangfoldig natur og landet strekker seg fra Atlanterhavet i øst til Stillehavet i vest. Her finner du populære Niagara falls, Rocky Mountains, Vancouver Island og Lake Louise. Canada er også kjent for hockey, OL, ski og sitt yrende storbyliv. Er du glad i å stå på ski kan du glede deg over Nord- Amerikas største alpinanlegg som også var arenaen for OL i 2010.

Canada er et to-språklig land hvor engelsk er hovedspråket. Tar du turen til Canada kan du også regne med å få en hel del for pengene dine, men Canada er likevel et relativt kostbart land. Landet har flere byer som fortjener et besøk og vi har tatt en kikk på noen av dem.

Fly til Canada? Her finner du de beste prisene. 

Calgary

Calgary ligger to timer fra Rocky Mountains og er et perfekt utgangspunkt hvis du skal på ski- og bilferie. Denne byen er også et naturlig utgangspunkt hvis du skal oppleve landet ved hjelp av tog.

Calgary ligger ved flere nasjonalparker og byen har klart det kunststykket å balansere det moderne med det tradisjonelle. Her kan du oppleve alt fra jakt, fiske og shopping til flotte restauranter og et yrende uteliv.

Du kommer selvfølgelig ikke utenom ekte cowboy-opplevelser, som rodeo, når du reiser til Calgary. Her kan du besøke en ranch og være med å oppleve rodeo-festivalen som arrangeres i juli hvert år.

Denne vakre byen kan friste med en tilbakelent livsstil med mye utendørsaktiviteter. Med sin beliggenhet i den sørlige delen, Alberta, er Calgary kjent for kalde vintre. Tross sine kalde vintre har byen flere soltimer enn noen andre store byer i Canada.

Calgary har deilig sommertemperaturer hvor du kan nyte late dager på stranden om du vil. Du kan også fiske og jakte, men da må du sørge for å ha egnet lisens.

Her kan du se mer av hva du kan oppleve i Calgary.

Overnatting i Calgary

Calgary har flere unike overnattingsmuligheter som både fantastiske luksushotell og særegne boutique hotell. Her finner du et utvalg av noen av dem.

 • Fairmont Palliser er et luksuriøst hotell som ligger i hjertet av Calgary. Her får du unike og fasjonable rom i tillegg til både et treningssenter og spa.
 • Delta Hotels by Marriott Calgary Downtown er et fantastisk hotell som ligger sentralt plassert midt i Calgary og kan skilte med moderne og luksuriøse rom. Hotellet har også et innendørs basseng og et treningssenter.
 • Sandman Hotel Calgary City Centre ligger midt i sentrum av Calgary og har både innendørs basseng, treningssenter, lounge og restaurant. Dette er et perfekt hotell for deg som skal oppleve Canada med flere overnattinger.

Her finner du flere overnattingsmuligheter i Calgary.

Montreal

 

Et av landets eldste byer er Montreal som har fransk som hovedspråk. Her er det et yrende uteliv med restauranter, utesteder og butikker for enhver smak.

Gamlebyen har høye, unike steinhus og mange flotte attraksjoner som er populære blant de besøkende. Her er også gatekunsten blitt ekstremt populær.

Den nye delen av Montreal er vesentlig mer moderne og mange foretrekker derfor den gamle delen. Det som er spesielt artig med Montreal er det underjordiske gatesystemet hvor det under gateplan finnes en hel liten by med små gater, butikker restauranter, kino og teater. Det er også i Montreal du kan oppleve showene til kjente og fantastiske Cirque de soleil.

Her kan du se mer av hva du kan oppleve i Montreal.

Overnatting i Montreal

Montreal har flere flotte hotell å velge mellom og vi har funnet frem noen som du burde ta en ekstra kikk på.

 • Hotel Le Germain Montreal ligger plassert midt i Montreal og har kort veg til det meste av opplevelser. Hotellet har også en restaurant, bar, lounge og spa.
 • Hotel Nelligan ligger i den unike delen av gamlebyen og har både restaurant, treningssenter og takterrasse. Dette hotellet kan by på det meste og du kommer til å stortrives.
 • Best Western Plus Montreal Downtown-Hotel Europa  finner du midt i Montreal og det har perfekt beliggenhet med kort avstand til alt du vil oppleve.. Hotellet har også en egen restaurant, samt en bar, hvor du kan slappe av etter dagens opplevelser.

Her finner du flere overnattingsmuligheter i Montreal.

Vancouver

Vancouver ligger ved stillehavskysten i det sørvestlige Canada og er en moderne by i et område med fantastisk landskap. Her er det en god blanding av både hav skog og fjell og blir av mange ansett som den vakreste plassen i Canada.

Byen er pakket med opplevelser som alt fra kajakk padling, sjøfly, hvalsafari og helikopterturer, og selvfølgelig andre magiske naturopplevelser. Vancouver er også kjent for sitt fantastiske kjøkken som har fristet mer enn én tilreisende.

Her kan du se nærmere på alt som er å oppleve i Vancouver.

Overnatting i Vancouver

Vancouver har mange flotte valgmuligheter når det kommer til hotell og overnatting. Vi har funnet frem til noen du bør ta en kikk på.

 • Fairmont Hotel Vancouver er et luksuriøst hotell som ligger i hjertet av Vancouver. Her får du eksklusive rom, et fitness senter, spa, sauna og innendørs svømmebasseng.
 • The Sutton Place Hotel er et fantastisk fem-stjerners hotell som ligger i det trendy området Yaletown. Her får du fantastiske gourmet måltider i restauranten og kan nyte utsikten fra den flotte takterrassen.
 • The Rosewood Hotel Georgia er et boutique hotell som ligger i hjertet av downtown Vancouver og kan by på luksuriøse rom, fitness senter og et spa.

Her finner du flere overnattingsmuligheter i Vancouver

Toronto

Toronto kan minne om en amerikansk by men når du får sett deg litt rundt så ser du likevel at byen er noe helt annet. Toronto er kjent for å være en av verdens ledende byer når det kommer til business og Innovasjon.

Toronto ligger ved bredden av innsjøen lake Ontario og er Canadas største by. Her finner du også et av verdens mest berømte landemerker, CN tårnet ,som er verdens høyeste frittstående bygg og rager 553 meter over bakken.

Toronto er en energisk by full av liv og røre og du kommer ikke til å ha et eneste kjedelig øyeblikk. Byen var i sin tid en del av et britisk herredømme noe som fortsatt er synlig ved en del av bygningene, spesielt hvis du tar turen til det bohemske området Caberg Town. Denne delen var tidligere byens fattigste distrikt mens den i dag er blitt et manifest på Torontos rike historie. 

Toronto er en stor by og byr på eksklusive opplevelser som unik kunst i verdensklasse, fantastiske museer og et fantastisk kjøkken. Byen har også et yrende natteliv som er verdt å oppleve. Ønsker du en roligere opplevelse kan du besøke det populære akvariet eller ta en tur til Toronto-øyne som kun er tilgjengelig med ferje. 

Her kan du se nærmere på alt du kan oppleve mens du er i Toronto.

Overnatting i Toronto

Det finnes nok av hoteller å velge mellom i Toronto og vi har tatt en kikk på noen av de beste hotellene. Her finnes noe for alle og du kommer garantert til å finne et du liker.

 • The Ritz-Carlton er verdenskjent for sine fantastiske hotell og dette er intet unntak. The Ritz er et luksus hotell som ligger i hjertet av Downtown med gangavstand til det meste. Her får du unike og eksklusive rom, et fitness senter og et deilig velværesenter.
 • Shangri-La Hotel Toronto er et luksuriøst hotell som ligger i det trendy omårdet Yorkvill. Her får du fantastiske rom med vinduer som sørger for utsikt over hele byen, innendørs svømmebasseng, boblebad og selvfølgelig en av byens beste restauranter.
 • Anndore House er et nydelig hotell som ligger i hjertet av Downtown kun noen få hundre meter fra det yrende livet i Church Street. Hotellet har et treningssenter og en takterrasse som gir deg kanskje byens beste utsikt.

Her finner du flere overnattingsmuligheter i Toronto. 

Gled deg til å oppleve Canada, dette kommer garantert til å bli en begivenhetsrik reise.

God tur og lykke til !

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...