Disse tilbyr limousine-utleie og privatsjåfør i Norge – Og dette koster det

Av og til kan det være deilig å vite at du blir tatt ekstra godt vare på. Det er ikke alltid det er så mye som skal til for at nettopp du skal føle deg spesiell. Å leie en limousine kan være passende når du skal delta på noe helt ekstravagant.  Du kan også leie en limousine til noe så enkelt som skyss til og fra flyplassen. Livet blir mye enklere av å vite at du ikke trenger å stå timesvis i kø for å få tak i en drosje. I stedet kan du enkelt og galant bli hentet og ført bort til din egen limousine. En perfekt start på alt fra en lang dag til starten på en ferie.

Livet er fylt med nok av tidspunkter som skal følges med løping både hit og dit. Med en limousine trenger du ikke gjøre annet enn å lene deg tilbake og vite at du kommer deg dit du skal på en trygg og komfortabel måte.

Hva er en limousine?

limousin 1
Strechlimousine for en kveld med mye moro.

Når du tenker på limousine tenker du kansje på det vi typisk forbinder med en limousine. Rett og slett en lang stor bil som har plass til mange passasjerer, en strechlimousine. Disse limousinene brukes som oftest i forbindelse med utdrikkningslag, bryllup og skoleball.

En limousine er ikke bare en stor bil som brukes til festligheter, men det er også en luksusbil med sjåfør. En luksusbil med sjåfør kan benyttes som eksklusiv transport til og fra møter, når du er på ferie, eller hvis du trenger en tilgjengelig bil som sørger for å ta deg dit du skal. Velger du en limousin med sjåfør så kan du være helt sikker på at du kommer deg trygt og komfortabelt dit du skal, til rett tid.

Aktører med eksklusive kjøretøy

bislet bilutleie
Denne setter standarden for 1. klasses sjåførkjørt luksus og prestisje./ Bislet Limousine

Det finnes flere aktører der ute som driver med limousineutleie og vi har funnet frem noen som kan være aktuelle for deg. Å leie en limousine trenger ikke være så kostbart som du kanskje frykter. Det du blir nødt til å betale vil veie opp for komforten du unner deg, uansett hva formålet med både turen og limousinen måtte være.

Bislet Limousine

Bislet Limousine kan skilte med 45 år med eksklusiv sjåførbiltjeneste og har eksklusive kjøretøy med samarbeidspartnere i Bergen, Trondheim og Stavanger. De er også medlem av anerkjente internasjonale nettverk som gjør at de kan tilby førsteklasses biltjenester over hele verden.

Bislet Limousine kan skilte med hovedansvar for mange av de største arrangementer og tilstelninger som foregår i Oslo. Mange eksklusive personer har vært i trygge hender hos Bislet Limousine og du kan være helt trygg på at du også vil bli behandlet som en VIP.

Ringnesveien 9, 0978 Oslo

Tlf: (+47) 22 67 22 67

Mail: bislet@limousine.no

Webadresse:https://limousine.no

Liomousine Partner Oslo

Ta kontakt med Jonas på telefon(+47) 93 81 92 82 eller Sammy: (+47) 451 70 170

Bookaclassic

Bookaclassic holder til i mange av Norges største byer og er klare for å hjelpe deg der du er.

Stavanger kick off

Ta kontakt på telefon: (+47) 466 26 910

Knutsen yacht & Limousine Utleie AS/

Grashaugveien 6, 4034 Stavanger

Tlf:(+47) 908 56 563.

Mail: anhemek@online.no

Luksusbil med priavatsjåfør

limousin bislet
Med luksusbil med sjåfør som vil du alltid føle deg som en VIP/ Bislet limousin

Noen betegner en luksusbil som en limousine, mens andre tenker på en limousine som en bil som er større enn en vanlig bil, en strechlimousine. De er som oftest utstyrt med skillevegg eller glass mellom førerplassen og passasjerkupen.

Luksusbiler med egen sjåfør betegnes også som limousine og brukes ofte til bryllup, til og fra møter og flyplasser, samt til sightseeing rundt i større byer. Med en luksusbil og egen privat sjåfør vil du oppleve en komfort som ofte er forbeholdt berømte stjerner.

Med en limousine får du egen sjåfør som sørger for den aller beste service og punktlighet. Velg et firma som kan skilte med et stort utvalg av limousiner og flotte kjøretøy som f.eks Bislet Limousine så får du akkurat det du ønsker deg. Sørg også for at alt av vedlikehold er i orden og at firma kan skilte med erfarne og pålitelige sjåfører.

Leie limousine

limoudin 2
Gjør bryllupet perfekt ved å leie en veteranbil til den store dagen.

Å leie en limousine er perfekt til mange anledninger. Med en limousine vil du alltid være den som ankommer festlighetene som en superstjerne. Du kan leie en limousine i alt fra noen timer i forbindelse med et skoleball, som transport til og fra flyplassen eller til firmafesten. Du kan leie en luksusbil med sjåfør i noen timer eller for flere dager, det bestemmer du helt selv.

Er du på ferie vil du kanskje oppleve litt av byen uten å være nødt til å tråle inn og ut av en taxi overalt. Da er det perfekt med en limousine som kan sørge for deg og dine alle dagene du har behov for den. Velg et firma som har god erfaring med sightseeing turer, de vet nemlig akkurat hvor de skal bringe deg for at du skal få mest mulig ut av oppholdet.

Limousiner kommer med følelsen av luksus og avaganse og du må regne med å ut med alt fra et par tusen og opp til 10.000 kroner.

Ønsker du deg en Vintage Limousine må du regne med litt høyere pris da de er svært sjeldne og veldig populære. De leies sjeldent ut til fest eller utdrikningslag, forståelig nok. Disse brukes kun for ekstra fine anledninger så her er det bare å finne en anledning for denne limousinen er lekker!

Lykke til og kos deg!

SISTE ARTIKLER

Michelin restauranter i Danmark- Her finner du oversikten

Danmark er et populære reisemål for mange nordmenn og vi valfarter til dette flotte landet store deler av året. Danmark har en unik atmosfære...
Lily Hotell

Norges flotteste Country Club som skaper minnerike øyeblikk hver gang

Lily Country Club ligger på Kløfta rett på utsiden av Oslo med enkel fremkommelighet og plassert i naturskjønne omgivelser med frodige områder. Med en...
Sintra

Hit reiser du for å oppleve de vakreste og mest unike stedene i Europa

Etter en lengre periode uten muligheter til å hverken reise på solfylte ferier eller spennende opplevelsesreiser er det godt å kjenne på at vi...
Barcelona

Romantiske opplevelser i Barcelona

Skal dere på en romantisk ferie? Da bør du reise til Barcelona. Byen som er perfekt både for en jentetur, guttetur eller sammen med...
ferie-reise-luksus

Hit bør du reise på ferie i 2022

Denne sommeren har vi endelig muligheten til å reise så mye vi vil igjen, og vi har funnet frem noen flotte reisemål for deg...
Reise med barn

Ut å fly med barn? Slik gjør du reisen enkel og behagelig

Å reise med fly er som regel den mest effektive og behagelige måten å reise på, men mange gruer seg litt til å sette...

Norske Opplevelser

Bobil til leie i Norge – Alt du trenger...

Har du lyst til å oppleve Norge og resten av verden bør du en...

Dette bør du pakke med deg når du skal...

Om du er førstegangscamper med bobil kan det være greit å tenke over hva...

Her er de beste og mest unike opplevelsene i...

Norge er, uten tvil, et vakkert land og er pakket med opplevelser fra nord...

Norefjell- Her finner du de beste alternativene for overnatting,...

Norefjell ligger knappe en og en halv time fra Oslo og er en yndet...

Her finner du Norges beste ski og alpinanlegg

Når vinteren endelige melder sin ankomst har Norge mange unike ski- og alpinanlegg som...

Ferie og matopplevelser i Stavanger – Dette er det...

Stavanger ligger i Rogaland og er Norges fjerde største by, og er virkelig byen...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...