Bestill drømmereisen med det ettertraktede kredittkortet TF Bank Mastercard

Annonse TF Bank

Vi går mot lysere tider og mange har startet planlegging av en etterlengtet ferie. Nå er tiden inne for å sørge for å realisere selveste drømmereisen og det gjør du aller best med et godt kredittkort. Med et Mastercard fra TF Bank har du de beste forutsetningene for en perfekt ferie, samtidig som du har tilgang til ekstra penger mens du er på reise. Enten du drømmer om å se Eiffeltårnet i Paris, eller bade i asurblått hav, så er drømmereisen kun et par tastetrykk unna.

Bestiller du reisen din med et kredittkort fra TF Bank er du garantert en mengde med fordeler. Vi har tatt en kikk på hvorfor du bør bestille reisen din med et Mastercard Gold fra TF Bank.

Omfattende reiseforsikring for en vellykket ferie

Når du betaler minst 50 prosent av reisen din med TF Mastercard Gold får du automatisk med en omfattende reiseforsikring. Her er både reiseforsikring og avbestillingsforsikring inkludert.

Livet skjer og det hender dessverre at drømmeferien må avbestilles. Med Mastercard fra TF Bank kan du få dekket opp til 300 000 hvis du må avbestille den planlagte reisen din.

Det er også en fordel å bestille reisen din med et kredittkort hvis du skulle være uheldig å miste bagasjen din, eller hvis reisen din skulle bli kansellert. Hvis bagasjen din er mer enn fire timer forsinket, eller den har forsvunnet på reisen, kan du kreve kompensasjon. Slik slipper du å stå uten det mest nødvendigste når den etterlengtede ferien endelig er i gang.

Sykdom på reisen

Det kan skje at du blir syk når du er ute og reiser og da er det betryggende å vite at du har ubegrenset dekning ved sykdom. TF Bank har en 24-timers døgnåpen alarmsentral som er tilgjengelig ved sykdom og ved behov for akutt hjelp. Sentralen har både leger, sykepleiere og spesialister som sørger for at du får den hjelpen du trenger raskt og enkelt.

Fleksibel betaling og rentefri kreditt

Når du skal ut å reise så anbefales det å alltid ha tilgang til en liten reserve-buffer hvis noe uforutsett skulle oppstå. Det er alltid en fordel å ha med et ekstra kredittkort slik at du er sikret hvis du skulle få problemer med et av kortene du har med.

Med et Mastercard Gold fra TF Bank er du alltid sikret. Her har du muligheten til å få en Kredittgrense på opp til 150.000 kroner med fleksibel betaling. Du har også muligheten for rentefri kreditt med inntil 43 dagers rentefri betalingsutsettelse.

Eks: Kredittbeløp 25 000/ 12 mnd. eff rente 25,76 % Kost. 3243. Totalt kr. 28 243

Gebyrfri bruk i hele verden

Er du lei av kredittkort med skyhøye gebyrer? Da kan du glede deg over at kredittkortet fra TF Bank er helt uten gebyr ved bruk i hele verden. Du kan både ta ut kontanter i minibank eller bruke kredittkortet som betalingsmiddel direkte ved et utsalgssted, uten å bli belastet med kostbare gebyrer. Mastercard er også et kontaktløst kredittkort som sørger for enkel og trygg betaling både i Norge og i utlandet.

Eks: Kredittbeløp 25 000/ 12 mnd. eff rente 25,76 % Kost. 3243. Totalt kr. 28 243

Shopping

shopping

Shopping på ferie er ikke et ukjent fenomen. Tar du med deg et Mastercard kan du fylle kofferten med den nyeste moten, eller gaver til nære og kjære uten at det går på bekostning av feriebudsjettet.

Bruker du i tillegg kortet ditt smart ved å ta i bruk fordelsprogrammet kan du få mye ut av kortet ditt når du er på reise. Inkludert i TF Bank sitt Mastercard har du nemlig tilgang til flere hundre spennende og attraktive rabatter som gir deg unike tilbud du kan glede deg over.

Eks: Kredittbeløp 25 000/ 12 mnd. eff rente 25,76 % Kost. 3243. Totalt kr. 28 243

Hvordan få Mastercard

Det er helt uforpliktende å søke om Mastercard fra TF Bank. For å få et Mastercard er det likevel visse kriterier som må innfris. Du må ha fylt 18 år for å kunne søke og du må ikke ha aktive inkassosaker. Du må ha folkeregistrert adresse i Norge og være uten betalingsanmerkninger. Det kan også være greit å vite at du vil bli kredittvurdert.

Ferie, lave skuldre og gode minner

Lite er så deilig som å vite at du har en ferie å se frem til. Late dager på stranden uten en bekymring i verden eller shopping og champagne i en av verdens mote metropoler. Verden ligger foran dine føtter og valget er ditt.

Det er ikke uten grunn at Mastercard fra TF Bank blir ansett som et svært ettertraktet kredittkort. Her får du en mengde med fordeler som sørger for å trygge reisen din samtidig som du har ekstra penger tilgjengelig for en perfekt ferie.

Kredittbeløp 25 000/ 12 mnd. eff rente 25,76 % Kost. 3243. Totalt kr. 28 243

Du kan bestille ditt kredittkort fra TF Bank her. 

Gled deg til ferie og god tur!

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...