Australia-Verdens mest spennende reisemål?

En reise til Australia er for mange en drøm og det forstår vi godt. Her finner du en spektakulær natur ulikt noe annet du har sett. Australia byr på alt fra tropisk regnskog til et yrende storbyliv og fantastiske strender. Her finnes også en unik kultur Fra urbefolkningen og aborginerne. Australia er kjent for alt fra kenguruer til dykking og surfing. Her finner du også noen av verdens vakreste opplevelser både til vanns og til lands.

En reise til Australia kommer til å friste til flere besøk. Landet er så stort at du ikke rekker og oppleve alt det har å by på. Når du skal planlegge din tur til Australia bør du bruke et reiseselskap som kan hjelpe deg med å planlegge turen. Da er du sikker på at du får den beste opplevelsen.

Australia kan deles inn i seks stater med to territorier. Hvert område har sin helt unike historie og utseende så det kan strengt tatt være vanskelig å velge hvilken del du bør besøke.

Australias stater og territorier består av New South Wales, Victoria, Queens land, Tasmania, Northern Territory,Western Australia, south Australia og Canberra.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Australia. 

Dette bør du oppleve i Australia

Australia er kjent for alle sine fantastiske nasjonalparker som virkelig fortjener et besøk. Her kan du gå fotturer, oppleve den magiske naturen og det unike dyrelivet, samt å se både kenguru, wallabies og emuer.

Kata Tjuta Nasjonalpark

Dette er et ørkenområde, the Red Center, som er fylt med rødt støv og røde klipper og ligger i det nordlige territoriet. Området står på UNESCOs verdensarvliste og er et helt fantastisk syn. Du kan oppleve denne nasjonalparken til fots, som en del av en helt unik togreise gjennom området eller fly over i helikopter.

Her kan du se nærmere på Kata Tjuta Nasjonalpark.

Lamington Nasjonalpark

Denne nasjonalparken består av et tropisk klima og en regnskog og ligger på grensen mellom Queensland og New South Wales. Hit reiser det et stort antall turister hvert eneste år for å få en helt fantastisk naturopplevelse.

Her kan du se nærmere på Lamington Nasjonalpark.

Kakadu Nasjonalpark

Denne nasjonalparken ligger nord i Australia og her står naturopplevelsene oppstilt på rad og rekke med fossefall, turstier, klipper og sumpområder med krokodiller. Dette er bare noe av det som venter deg i Kakadu Nasjonal Park.

Her kan du se nærmere på Kakadu Nasjonalpark.

Blue Mountains

Tar du turen til Sydney bør du sørge for og oppleve Blue Mountains. Her står det tre spesielle steinsøyler i sand som er omringet av ecapulyptus trær hvor det stiger opp blå olje damp fra mellom trærne, et virkelig spektakulært syn.

Her kan du se nærmere på Blue Mountains.

Freycinet Nasjonalpark

I Tasmania finner du Freycinet nasjonalpark som byr på flotte fotturer i tillegg til berømte Wineglass Bay som er en idyllisk sandstrand formet som et vinglass. Den berømte plassen kan oppleves med båt og et lite dagscruise med servering.

Her kan du se nærmere på denne opplevelsen.

Dykke i Australia

Mange reiser til Australia for å dykke og da er det selvsagt Great Barrier Reef som frister som destinasjon. Dette er verdens største rev og består av flere tusen koraller og rundt 600 øyer.

Tar du turen i perioden oktober/november kan du også få oppleve havskilpaddene som tar turen inn på strendene for å grave ned eggene sine.

Tar du turen til Adelaide som ligger i den sydlige delen av Australia kan du få et spennende møte med hvithaien– hvis du tør.

Her kan du lese mer om Great Barrier Reef

Surfing

Er det noe Australia er kjent for foruten kenguruer så er det surfing. Enten du er en erfaren surfer eller ny til sporten så kan du ikke reise til Australia uten å prøve denne vannsportaktiviteten. Om ikke annet er det obligatorisk å ta en spaser tur på stranden med surfebrettet under armen.

De beste surfere områdene i Australia er Surfers Paradise og Bondi Beach.

Du kan også være med på dypvannsfiske som er en populær attraksjon for mange tilreisende. Er det noe Australia er kjent for så er det et unikt og rikt liv under vann.

Her finner du flere unike opplevelser i Australia.

Populære reisemål i Australia

Australia har et vell av populære byer og områder som du bør sørge for å besøke og vi har tatt en kikk på noen av dem. Husk at det er lange avstander mellom de ulike byene i Australia så du bør velge deg ut et område og utforske det til det fulle.

Sydney

Sydney har en befolkning på over 5 millioner mennesker og er en av de mest multikulturelle byene i verden. Byen er et viktig knutepunkt for internasjonal handel og økonomi, og har et bredt spekter av industrier, inkludert finans, teknologi, underholdning og turisme.

Byen er også kjent for sine vakre strender, som Bondi og Coogee, og for sine mange parker og grøntområder, som Royal Botanic Garden og Centennial Park. Sydneys operahus, som ligger ved siden av Sydney Harbour, er et av byens mest ikoniske landemerker. Byen har også et livlig natteliv med et stort utvalg av restauranter, barer og klubber.

Her finner du et behagelig klima med 240 soldager i året med milde vintre og varme sommere.

Her finner du alt du kan oppleve i Sydney.

Overnatting i Sydney

Sydney er et populært reisemål og har flere flotte hotell å velge mellom. Vi har tatt en kikk på noen av de beste hotellene.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Sydney.

Rydges World Square

Rydges World Square hotel har perfekt beliggenhet og ligger i hjertet av forretningsdistriktet Sydney CBD. Her er det luksuriøse forhold og du kan glede deg over både en cocktailbar og egen restaurant på stedet. Rommene er nydelig innredet med alt du har behov for av fasiliteter.

Her kan du se nærmere på dette hotellet og bestille rom.

Stamford Plaza Sydney Airport Hotel

Stamford Plaza Sydney Airport Hotel ligger 15 minutter fra flyplassen og alle rommene har lydisolerte rom. Hotellet har to restauranter, samt en bar. Dette er et perfekt hotell for deg som trenger nærhet til flyplassen, men som likevel vil ha en luksuriøs opplevelse.

Her kan du se nærmere på Stamford Plaza og bestille rom.

Meriton Suites Coward Street

Meriton er et fem-stjerners luksushotell som ligger 15 minutter fra flyplassen med bil. Hotellet ligger også i umiddelbar nærhet av kafeer, restauranter og flere andre butikker. Meriton har et eget treningssenter, boblebad og innendørs svømmebasseng.

Her kan du se nærmere på Meriton Suites og bestille rom.

Her finner du flere overnattingsmuligheter i Sydney.

Melbourne

Melbourne er hovedstaden i delstaten Victoria i Australia og den andre mest folkerike byen i landet. Den er kjent for sin kulturelle skjønnhet, livlige kunst- og kultur, og for sine mange historiske bygninger og parker.

Melbourne er også kjent for sitt livlige kafe-og restaurant miljø og regnes som en av verdens beste byer for mat og kaffe. Her finner du gastronomiske opplevelser fra hvert verdenshjørne i tillegg til flere unike attraksjoner.

Byen er også hjemsted for Australian Open, en av verdens fire store tennisturneringer. Melbourne har et rikt utvalg av kulturelle og underholdende aktiviteter, inkludert teater, musikk, kunstgallerier og museer.

Her finner du alt du kan oppleve i Melbourne.

Overnatting i Melbourne

Reiser du til Melbourne bør du ta en kikk på noen av disse hotellene hvor hvert og et av dem har en unik beliggenhet med fantastiske faciliteter.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Melbourne.

Park Hyatt Melbourne

Park Hyatt Melbourne er et fem-stjerners luksushotell som ligger i sentrum av byen og tilbyr utsikt over Yarra-elva og Port Phillip Bay. Dette er et vakkert og eksklusivt hotell med en restaurant i verdensklasse, samt en velværeavdeling med treningssenter og spa. Hotellet er vakkert innredet i art deco stil og ligger i kort av stand til flere aktiviteter og opplevelser.

Her kan du se nærmere på Park Hyatt i Melbourne.

The Langham, Melbourne

The Langham Hotel i Melbourne er et elegant 5-stjerners hotell som ligger i sentrum av byen og tilbyr et spa med innendørs basseng og utsikt over byen, samt treningssenter, restaurant og egen cocktailbar.

Restauranten har en fantastisk panoramautsikt over byen og kan skilte med en unik atmosfære. Hotellet har en eksklusiv innredning med lysekroner, marmortrapp og fantastiske fontener.

Her kan du se nærmere på The Langham Hotel i Melbourne

InterContinental Melbourne The Rialto

InterContinental Melbourne The Rialto er et luksushotell som ligger i sentrum og tilbyr fantastisk utsikt over byen. Det har en restaurant, treningssenter og spa.

Her kan du se nærmere på InterContinental og bestille rom.

Her finner du flere overnattingsmuligheter i Melbourne.

Brisbane

Brisbane byen ligger i Queensland og huser rundt 2 millioner innbyggere. Her finner du en mengde med attraksjoner som du bør få med deg. Brisbane har en fantastisk strand som ligger midt i byen med en unik lagune med kritthvit myk sand.

Dette er ingen naturlig strand, men en strand som er laget av menneskehender og er et populært sted for både fastboende og besøkende.

Brisbane kan også by på alt fra regnskog til unike øyer som er artig å utforske. Brisbane har et subtropisk klima og har gode temperaturer hele året. På sommeren kan det regne en del og flere områder kan være plaget av både storm og flom. Den beste perioden å besøke Brisbane på er faktisk på vinteren.

Her finner du alt du kan oppleve i Brisbane.

Overnatting i Brisbane

Som alle andre steder har også Brisbane en mengde med hoteller og velge mellom og vi har tatt en kikk på noen av de flotteste.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Brisbane. 

Treasury Brisbane

Dette er et prisvinnende hotell med casino som kan glede deg med luksuriøse og moderne rom og suiter. Hotellet ligger 200 meter fra den flotte Brisbane elven og og har hele seks restauranter og fem barer, samt en resepsjon som er åpen 24 timer i døgnet.

Hotellet har en perfekt plassering med det meste innen gangavstand og ligger 25 minutter fra Brisbane Airport.

Her kan du se nærmere på Treasury Brisbane og bestille rom.

Constance Fortitude Valley

Dette hotellet ligger i sentrum av Brisbane og er vakkert utsmykket med unik street art som gjør at det virkelig skiller seg ut i mengden av eksklusive hotell. Noen av rommene på Constance Fortitude er også utstyrt med eget spabad, samt egen hage.

Her kan du se nærmere på Constance Fortitude Valley og bestille rom.

Brisbane City

Dette hotellet ligger i 10 minutters gangavstand fra Roma Street Transit Center. Brisbane City kan skilte med en fantastisk takterrasse som har svømmebasseng og gir deg utsikt over hele byen og Brisbane river.

Her kan du se nærmere på Brisbane City og bestille rom. 

Her finner du flere overnattingsmuligheter i Brisbane.

Adelaide

Denne byen ligger idyllisk plassert mellom hav og fjell. Adelaide er kjent for sin sjarmerende og koselige atmosfære, samt sine vakre omgivelser. Rett på utsiden av byen finner du flere kjente vinområder som du bør ta en kikk på.

Tar du turen fra Adelaide til Greenwich kan du slappe av på en nydelig sandstrand. Adelaide har milde, men våte vintre med tørre og varme somre. Turen hit bør du legge til høsten da får du både mye sol og deilige temperaturer.

Her finner du alt du kan oppleve i Adelaide.

Overnatting i Adelaide

Tar du turen til Adelaide finnes det nok av opplevelser og inntrykk som du kommer til å ta med deg. Adelaide har også flere luksuriøse hotell som er verdt å ta en kikk på før du setter avgårde.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Adelaide. 

Stamford Grand Adelaide

Dette er et fem-stjerners hotell som ligger rett ved stranden. Her er det både treningsrom og utendørsbasseng og hotellet ligger 25 minutter fra sentrum og rundt 15 minutter fra flyplassen.

Her kan du se nærmere på dette hotellet og bestille rom. 

Interkontinental Adelaide

Dette hotellet er perfekt plassert med nærhet til det meste. Hotellet har luksuriøse rom med utsikt over byen. I tillegg kan det skilte med flere prisvinner restauranter med vin fra lokalområdet. Hotellet er også kjent for sin elegant stil og avslappende atmosfære.

Gled deg til å oppleve Australia, det kommer garantert til å bli en fantastisk opplevelse.

SISTE ARTIKLER

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...

Opplev Europas flotteste hotell

Europa huser noen av verdens mest luksuriøse og fantastiske hoteller. Enten du ser etter hotell med historisk sjarm, de eksklusive eller noen med nærhet...
ferie-reise-vpn

Internasjonal turisme nærmer seg nivåer før pandemien i 2024

For en næring som har ligget med brukket rygg siden 2019 er dette startskuddet på en etterlengtet opptur. Dette betyr også at flere skal...
spot_img

Norske Opplevelser

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

Norske opplevelser: Disse stedene er perfekte for deg som...

Noen ganger trenger vi alle en pause fra den hektiske hverdagen og et sted...

Fra fjorder til flamenco: Opplev den kulturelle fusjonen mellom...

Norge og Spania kan virke som to motsatte verdener med distinkte landskap, historier og...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...