Unike opplevelser i Fort Lauderdale i Florida

Fort Lauderdale er et vakkert paradis i naturskjønne omgivelser. Med langstrakte strender, eksklusive hoteller og en naturlig destinasjon for glamorøse cruiseskip er dette plassen for den ultimate high-end ferien. Fort Lauderdale kan skilte med over 3000 soltimer i året og er et perfekt reisemål for alle som vil snorkle i vakre omgivelser, slikke sol og varme, samt være sikret en temperatur på minimum 24 grader. Amerikas Venezia har også mer å by på enn kun strandliv og her finner du tips til hva du ikke må gå glipp av i Fort Lauderdale.

Byen er full av kanaler og elver og har en verdenskjent eksklusiv båthavn som huser luksuriøse yachter og lekre seilbåter. Ta gjerne en spasertur på promenaden og drøm deg bort, for her er det mye å se på.

Fort Lauderdale er kjent for å tilby mer enn kun sol og bad. Her er det perfekte golfbaner for golf-entusiasten og flere gallerier og utstillinger hvis du er kunstinteressert. Byen kan også friste med over 3000 restauranter med smaker fra hele verden.

Her finner du de beste prisene på flyreiser til Florida.

Sol og bad i Fort Lauderdale

Den vakre stranden i Fort Lauderdale er omkranset av palmer og er viden kjent for alle tilreisende. Her kan du prøve artige vannsport aktiviteter, ta en tur på promenaden eller bare slappe av.

Amerikas Venezia

Opplev byen til vanns med en taxibåt eller ta en guidet tur. Start i sentrum slik at du får med deg alle de flotte høyhusene og de lekre båtene. Når du kommer inn i bukten vil du få verdens vakreste utsikt, et syn du aldri kommer til å glemme. Fort Lauderdale har hele 50 mil med kanalsystem og er et syn for øyet.

Hjemmekamp med NHL Panthers

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Florida Panthers (@flapanthers)

På banen til NHL Florida Panthers kan du oppleve en hjemmekamp som tiltrekker seg over 20.000 besøkende for å se på hockey midt på sommeren. Dette er en skikkelig artig opplevelse enten du liker hockey eller ei og bør virkelig oppleves. Kampen inneholder mye mer enn hockey. Her er det alt fra livemusikk til forskjellige opptredener og du kommer til å synes hele seansen er skikkelig artig.

Flamingo Gardens

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Flamingo Gardens (@flamingogardens)

Flamingo Gardens er et dyrereservat og en botanisk hage. Her kan du se eksotiske planter og flere spennende dyr. Parken er på 24 hektar og har over 3000 planter og dyr som blant annet bjørn, alligatorer, havskilpadder og noen flotte rosa flamingoer. Her kan du ta en koselig trikketur og få en perfekt omvisning i parken.

Las Olas Boulevard

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Las Olas Boulevard (@lasolasblvd)

Dette er den hyggeligste gaten i Fort Lauderdale og strekker seg fra kontorkompleksområdet, Downtown, til strandpromenaden. Denne sjarmerende gaten har en hyggelig blanding av butikker med designer-merker, skjønnhetssalonger og restauranter som tilbyr retter fra alle verdens hjørner. Her er det pakket med kaféer og restauranter med liv og røre på hvert gatehjørne.

Shopping i Fort Lauderdale

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Sawgrass Mills (@shopsawgrass)

Sentrum av Fort Lauderdale har en mengde med flotte butikker som sørger for at du får tilfredsstilt shopping ønskene. Men vil du gjøre skikkelig gode kjøp bør du ta turen til et av USAs største outlets, Sawgrass Mills. Her finner du over 350 butikker med varer fra kjente merker som Chanel og Ralph Lauren.

NSU Kunstmuseum

Tar du turen ned til Fort Lauderdale´s kunst distrikt ved strandpromenaden kommer du til NSU Kunstmuseum. Her kan du se verker fra amerikanske kunstere og du kan ta en guidet tur slik at du får en skikkelig omvisning. Museet har holdt åpent siden 1958 og har hatt spennende utstillinger med alt fra historiske hendelser til moderne fenomener.

Bonett House

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Bonnet House (@bonnethouse)

Evelyn og Fredric Bartlett´s hus ligger på strandpromenaden helt nede ved Sunrise Boulevard. Her kan du se en helt unik kunstsamling med antikviteter som Bartlett paret samlet i årenes lange løp. Huset i seg selv er også verdt et besøk.

Litt om Fort Lauderdale

Fort Lauderdale har helt fra 30-tallet vært kjent som byen som huset over 300 000 studenter under springbreak, men nå er det kommet flere regler og restriksjoner for å holde tempoet litt nede. Det bor rundt 200 000 fastboende i Fort Lauderdale hele året og byen har med årene blitt et større og større It-sted for verdens reisende.

Byen kan skilte med over 3000 restauranter og hele byen har blitt mer og mer eksklusiv etter som tiden har gått. Strandpromenaden har blitt renovert for flere titalls millioner dollar og har i det store og hele blitt en eksklusiv oase.

Siden Fort Lauderdale har blitt mer og mer eksklusivt med årene har også prisene blitt høyere. En gylden huskeregel er at jo nærmere du kommer stranden desto dyrere blir det. Det gjelder alt fra restauranter, butikker og til hoteller.

Fort Lauderdale passer som et enkeltstående reisemål, men også som en del av en lengre tur hvis du har flere byer du vil besøke i Florida. Start gjerne turen i Miami og legg ut på en liten roadtrip.

Her finner du de beste hotellene i Fort Lauderdale.

God tur til Fort Lauderdale i Florida.

 

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...
forsikring-reise-idtyveri

Slik beskytter du deg mot ID-tyveri på ferien

Å reise på ferie er en fantastisk opplevelse, men i vår moderne verden er det også viktig å være bevisst på sikkerheten din, spesielt...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...