Eksklusive opplevelser i Miami

Et mer berømt sted i Florida enn Miami skal du lete lenge etter. Her oser det av luksus og glamour og kjendisfaktoren er høy. Miami er et av verdens mest eksklusive feriemål og har mer å by på en kritthvite strender. Her kan du være med på high-class shopping, lange netter i et hektisk uteliv, eller ligge langstrakt på en av verdens mest berømte strender. Miami har et tropisk klima som sørger for at det nesten aldri blir kaldt. Orkansesongen er fra juni til november, og vil du nyte mest mulig av strandlivet bør du reise til Miami på vinteren.

Miami er definitivt mest kjent for den eksklusive stranden Miami Beach, men byen har enda mer å by på. Her er det liv og røre og et høyt tempo uansett hvor du beveger deg. Her kan du se unik og velbevart arkitektur, besøke bydeler som virkelig tar deg med til andre deler av verden, eller ta en kikk på kunstverkene på et av de mange populære galleriene.

Miami er også en mat-metropol uten like og har nesten flere restauranter enn innbyggere. Du kommer aldri til å gå sulten her og er det noe du bør gjøre så er det å spise deg gjennom byen. Husk at Miami har flere millioner besøkende hvert år så bestill reise og hotell god tid i forveien.

Her finner du de beste prisene på flyreiser til Miami.

South Beach

South Beach

South Beach er en fantastisk sandstrand som er flere kilometer lang. Den tiltrekker seg alt fra glamorøse kjendiser til eventyrlystne turister. Miami Beach er egentlig en øy og en egen by utenfor Miami sentrum.

Her kan du nyte livet og bade i deilige temperaturer hele året. Sanden er finkornet og kritthvit og stranden er det mest kjente badestedet i Florida. Her er området sofistikert og pulsen høy. South Beach er også hovedsetet for et dampende hett natteliv som du ikke vil gå glipp av.

Little Havanna

little havanna

I bydelen Little Havanna finner du Cuba i litt mindre format enn originalen og er virkelig verdt å få med seg. Her er språket jevnt over spansk og cubanske sigarer er en hverdags vare.

Her finner du mange små sjarmerende restauranter med de ikoniske og svært smakfulle cubanske rettene. Tar du deg en spasertur rundt i disse små og trange gatene er det nesten som å være på Cuba.

Ocean Drive

ocean drive

Ocean Drive er den ultimate «se og bli sett» gaten i Miami. Gaten ligger på South Beach og er Miami´s mest populære handlegate. Her finner du eksklusive butikker med kjente merkevarer fra hele verden, og ikke minst et ukjent antall med hippe og trendy kaféer, restauranter og utesteder. Tar du først turen til Miami er det faktisk et must å sjekke ut denne luksuriøse gaten som alle snakker så høyt om.

Wynwood

Wynnwod

Denne bydelen i Miami har reist som fugl føniks. Fra være en litt sliten og belastet bydel har denne nå blitt både trendy og kunstnerisk. Wynwood kan by på en mengde gallerier, små originale butikker og restauranter. I tillegg er bydelen kjent for all gatekunsten som fenger alle besøkende.

Art Deco distriktet

Art deco Miami

Husk å få med deg et besøk til Miami´s verdensberømte art deco-hus. Her kan du få en guidet tur rundt i et område som har pastellfargede hus. Flere av bygningene er kjente bygninger fra serier og filmer. Art Deco-stilen kjennetegnes med friske farger som blant annet pastell blå, rosa, knall orange og gult. Denne historiske delen blir også kalt for Miami Beach Architectural District.

Fisher Island

Fisher Island er viden kjent i USA som et av de stedene hvor de mest velstående har bosatt seg. Her lever det store stjerner og mangemilliardærer side om side. Det er et fåtall som har tilgang til denne eksklusive øyen, men du kan være med på en båttur og se området på avstand fra båten. Det er uansett artig å ha sett når du først er i Miami.

Bass Museum of Art

Dette er Miami´s mest populære galleri og ligger i det gamle offentlige biblioteket i Miami Beach. Galleriet viser unik kunst som strekker seg fra renessansen og frem til i dag.

Vizcaya Museum & Garden

Her finner du en legendarisk villa med en helt unik hage du sjelden har sett maken til. Har du fantasien i orden kommer du til å fryde deg over dette besøket. Villaen er i vakker renessansestil, og hagen er nesten på grensen til magisk.

South Pointe Park

Vil du oppleve den legendariske solnedgangen i Miami så bør du sørge for å gjøre det fra South Point Park. Her kan du også ha en romantisk piknik om det skulle friste. Alt mens du har verdens beste utsikt over vannet.

Miami Seaquarium

I Florida så er det Orlando som troner på toppen når det gjelder fornøyelsesparker og spektakulære opplevelser, men Miami har også et par attraksjoner du bør få med deg som Miami Seaqarium. Her kan du se alle dyr og skapninger som lever under vann. Du må regne med at du fort kan bli litt våt så ta med deg et ekstra skift.

Det var faktisk i her i Miami Seaqarium at de kjente flipper filmene ble spill inn og i dag viser de fantastiske delfin show hver dag som er verdt å få med seg.

Zoo Miami

Har du lyst til å se eksotiske dyr kan du gjøre det i USA´s eneste tropiske dyrehage. Her kan du se alle de vakre dyrene som stammer fra tropiske områder og du kan mate giraffene om det skulle friste.

Golf i Miami

Florida har i flere år vært den aller beste destinasjonen for entusiastiske golfere. Her skinner solen nesten året rundt og Miami har bitt en stor golf destinasjon. Et av de flotteste golf anleggene er det selveste Biltmore Hotel Spa and Golf som har. Banen har eksistert fra 1926 og er designet av Donald Ross.

Banen er kjent for å ha store utfordringer og er godt likt av de mange tilreisende som vil spille litt ved dette unike anlegget. I tillegg til en fantastisk golfbane har også resorten USA´s største hotell-basseng som er plassert rett på baksiden av klubbhuset.

Shopping i Miami

Shopping

Når du først tar turen til Miami så kommer du ikke utenom et besøk ved eksklusive Ocean Drive. Miami har også flere fantastiske shopping områder som Lincoln Road og Swanky Bay Harbour. Lincoln Road Mall er et helt unikt utendørs shoppingsenter med flere kjente og eksklusive merker. Sawgrass Mills er også et kjent kjøpesenter som ligger litt på utsiden av Miami og som har flere store outlet butikker hvor du kan finne kjente merkevarer til gode priser.

Overnatting i Miami

Det er ikke tvil om at Miami er en av verdens mest luksuriøse byer å besøke og det samme gjelder for hotellene. Det flere hundre hoteller å velge mellom og vil du ta en kikk på noen av de mest eksklusive hotellene i Miami så finner du dem her.

Besøk gjerne Miami som en del av en lengre ferie hvor du utforsker flere av de flotte kystbyene i Florida. Her kan du ta en kikk på de byene som virkelig er verdt et besøk. 

Her finner du de beste prisene på overnatting i Miami og Florida.

God tur!

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...