Reise til København? Da bør du oppleve dette

København er uten tvil en populær destinasjon for alt fra en lengre ferie til en langhelg. Byen er fullpakket med mange artige opplvelser og du kommer garantert ikke til å kjede deg. Her kan du oppleve Nyhavn som med tiden har blitt et av de mest ettertraktetede og trendy områdene. Du kan ta del i det sydende og pulserende utelivet og du kan ta en rundt-tur i byen på en segway. Når du først er i København bør du også sørge for å ta en tur innom det populære tivoliet.

København har flere flotte restauranter å by på og det er ikke uten grunn at du finner flere Michelin-restuaranter. Byen er kjent for å være en mat-metropol og flere kjente restauranter finnes nettopp i København. Vi har funnet flere attraksjoner som du bør ta en kikk på når du besøker denne koselige og innholdsrike storbyen.

Du kan både fly eller ta bilen til København, men det er særdeles behagelig å fly. Her finner du de beste prisene på flyreise til København.

Kanaltur

kanalbåt

Vil du ser mer av København enn shoppingområdene bør du ta en tur med en kanalbåt rundt i kanalene i København. Med en kanalbåt kan du se København fra vannet som i seg selv er en flott opplevelse. På turen er det med en guide som sørger for at du får vite alt om denne flotte byen.

Båtene har daglige avganger og du kan gå av og på de stoppene du ønsker. Kanalrundturen har av- og på stigning ved Gammel Strand, Nyhavn, Refshaleøen, Den lille havfrue, Ofelia Plads, Christianshavn og ved den Sorte Diamant.

Kanalrundturen har avgang hvert 30 minutt og du kan gå av og på båten så mange ganger du ønsker. I tillegg til alt du får se er også dette en perfekt måte å ta seg rundt i byen på og du kommer til å se mye mer enn hva du vanligvis pleier ved kun å spasere rundt i byen. Kanalbåtene blir kalt » Hop on hop off» og passer for både store og små besøkende.

Nyhavn

Nyhavn

Tar du først turen til København bør du alltid sørge for å ta turen innom Nyhavn. Dette unike havnekvarteret har blitt et av Københavns mest populære attraksjoner og tiltrekker seg enormt med tilreisende hvert år. Her finner du skjeve gamle hus i fargerik sammensetning med en rik historie.

Tilbake i tid var dette området et av de mest belastede områdene med fulle sjømenn og prostituerte ved hvert vertshus. I dag derimot er dette blitt et av de mest ettertraktede områdene og kan skilte med unike og trendy hotell i København, fantastiske restauranter, et pulserende uteliv og en deilig atmosfære. Tar du ikke turen innom Nyhavn så går du virkelig glipp av noe.

Christiania

købnhavn

Dette er en fristat i København og er et velkjent sted for mange. Christiania er en av de mest populære turistattraksjonene i København og er absolutt verdt et besøk. Denne fristaden er kjent som et alternativt samfunn hvor innbyggerne har et fritt forhold til det meste.

Husk at med et besøk her så er det flere lover og regler du må følge og det ikke lov å springe, snakke i telefonen eller ta bilder. Av respekt for de 1000 menneskene som bor her kan det være greit å følge reglene. Christiania som samfunn fremstår som det motsatte av hva vi er vant til i vår hverdag og er en artig forandring. Fristaden har flere boder, gallerier og spisesteder som du bør besøke.

Opplev byen på en Segway

segway

Nå kan du oppleve byen og alt den har å by på ved hjelp av en Segway. Den er ikke vanskelig å manøvrere og du slipper å gå gjennom hele byen. Før du setter avgårde får du en rask innføring i hvordan du bruker den. Barn må ha fylt 10 år for å kunne kjøre denne alene. Du vil få med en guide som viser deg rundt på de mest populære plassene.

Tivoliet i København

tivoli

Ingen tur til København er fullendt før man har tatt turen innom tivoliet. Denne sagnomsuste fornøyelsesparken ble bygget i 1843 og ligger plassert nesten midt i byen. Her kan du oppleve ulike karuseller og attrasksjoner, samt flotte parkområder og iskrem du aldri har sett maken til. Her bruker du fort en hel dag nesten uten å merke det. Parken passer for både store og små og er et yndet sted for forelskede par.

Rosenborg slott

rosenborg slott

Dette nydelige slottet er åpent for publikum og kan skilte med både omvisning og en kaffetår i kafeen. Slottet blir sett på som det flottetste i Danmark og det er ikke uten grunn. Slotter har lang historie, men er godt ivaretatt og ser like praktfult ut i dag som det gjorde under middelalderen. Slottet er omgitt av en vakker hage og besøker du plassen en solrik dag kan du spasere rundt på området og bare ta inn over deg alle inntrykkene.

Det er mange grunner til at København er et populært reisemål. Byen er litt større enn Oslo, men føles ikke hverken stor eller uhåndterlig. Som resten av Danmark har byen mengder med sjarm og du kommer garantert til å like deg her.

Her finner du de beste prisene på overnatting i København. 

God tur!

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...
forsikring-reise-idtyveri

Slik beskytter du deg mot ID-tyveri på ferien

Å reise på ferie er en fantastisk opplevelse, men i vår moderne verden er det også viktig å være bevisst på sikkerheten din, spesielt...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...