De beste hotellene i København – Dette må du betale

København blir sett på som Nordens koseligste hovedstad og det er ikke uten grunn. De leverer kulinariske opplevelser i verdensklasse og du kan finne deilige matopplevelser på hvert eneste gatehjørnet. Hotellene er vakre og servicen er upåklagelig. København har også et shoppingmekka hvor store motehus har vist sin interesse. København er kjent for sine innovative løsninger og tilbyr en tilbakelent, men luksuriøs atmosfære i alt den gjør. København er virkelig verdt turen.

Vi har sett på hva det vil koste deg med noen dager i København, og hvordan du kommer deg dit. Velger du å fly trenger du ikke å regne med mer enn én times tid fra du letter til du lander. Perfekt for en langhelg.

Villa Copenhagen

Villa Kobenhagen er et 5-stjernes hotell og fremstår som helt nytt og unikt etter sin åpning 2020. Hotellet har en fantastisk takterasse med et 25 meter langt basseng. Her kan du også nyte en drink i helt spesielle omgivelser med utsikt over København.

Hotellet ligger strategisk plassert midt i sentrum av København med gangavstand til mange store serverdigheter. Hotellet har både brasseri, vinbar og restaurant så du har nok å velge mellom om du ønsker å tilbringe kvelden på hotellet.

Villa Kobenhagen
Hotellet er luksuriøst og stilig med spesielle og unike detaljer.

En natt på Villa kobehagen i en juniorsuite ligger på rundt 6000 kr pr. døgn. Da er frokosten med i prisen, men om noe kommer i veien får du ikke refundert beløpet. Betaler du noen hundrelapper ekstra derimot kan du både avbestille oppholdet, og du behøver ikke å betale før du ankommer hotellet.

Du kan også velge et Superior Dobbeltrom til 4800 kr pr. natt. Med denne prisen kan du avbestille oppholdet om noe kommer i veien og du betaler når ankommer hotellet.

71 Nyhaven Hotell

Et fantastisk hotell som ligger i det livlige området av Nyhavn, godt plassert i hjertet av København. Hotellet er diskret, men stilfull og servicen er upåklagelig.

71 nyhavn hotell

Her kan du bestille Suite Delux som består av 2 Junior suiter Deluxe. Suitene er forbundet med én gang, og begge har 1 dobbeltseng og hvert sitt bad. Disse rommene kommer med utsikt og du må regne med å betale rundt 8500 kr pr. døgn. Da kan du fritt avbestille uten gebyrer og du betaler når sjekket ut. Rommene har god plass til fire personer, eller hvis du liker å ha et ekstra bad kun til deg selv.

Du kan også bestille en juniorsuite for 2 personer for ca. 3300 med frokost og avbestillingsmuligheter. Det samme rommet vil koste deg et par hundrelapper mindre om du er helt sikker på at du skal reise, og samtidig betaler for rommet på forskudd.

Andersen Boutique Hotel

Andersen Boutique Hotel ligger i hjertet av København og har en fantastisk og fargerik innredning. Hotellet ligger kun 200 meter fra København Hovedbanegård og har gangavstand til det aller meste i København sentrum. Københavns store attraksjon, Tivoli København, ligger kun en 7 minutters spasertur fra hotellet.

rom københavn

Alle de elegante rommene på Andersen Boutique Hotel har innredning av det prisbelønte selskapet Designers Guild og lydisolerte vinduer så du får garantert en god natts søvn. Alle rommene er individuelt innredet og du kan velge akkurat det rommet som passer for deg.

Her får du en lekker juniorsuite til to personer til rundt 2300 kr natten, inkludert avbestillingsmuligheter og frokost.

Spise i København

noma københavn

Vil du ha en kulinarisk opplevelse helt utenom det vanlige når du er i københavn bør du legge turen til Noma. Den er kåret til verdens beste Resturant hele fire ganger og du kommer til å få noen timer med utsøkt mat du aldri kommer til å glemme. Husk å bestille i god tid for her er det ventelister. Du må regne med å åpne lommeboka litt da en meny med vinmeny ligger på rundt 4500 kr.

Reise til København

københavn

Når du bestiller turen din til København finnes det flere måter å komme seg til denne flotte byen på. Å reise med fly er definitivt den raskeste reisemåten, men du kan også velge både tog og buss. Dette vil ta noen timer lengre, men vil likevel gi deg en god start og avslutning på reisen. Vi har sett på hva de ulike alternativene koster.

Pakketur til København

Det finnes flere reiseselskap som har ferdige turer som er satt sammen med både overnatting og fly. De fleste pakkene inneholder 3 dager med 2 overnattinger og koster alt fra 3000 kr pr. person til 6000 pr. person. Alt avhenger av hvilket hotell du velger, men skal du først til København bør du unne deg det lille ekstra. I en pakke er både flyselskap og hotell ferdig bestemt, men du kan bestille den romtypen du ønsker til et tillegg i prisen. Det praktiske med å bruke et reisebyrå er at alt du trenger å gjøre er å si når du skal reise og hvor du skal så ordner de resten for deg. Du trenger bare å møte opp på flyplassen og la ferien starte.

Fly til København

Du kan bestille flyreisen på egenhånd og det vil koste alt fra 700 kr til 2000 én vei fra Gardermoen. Prisen avhenger av hvilken type billett du ønsker, og når på dagen du velger å reise. Det kan være lurt å ta med seg at SAS kjører direkte som gjør at reisen tar én times tid, mens Norwegian  har ett bytte på hjemveien og da tar reisen din i overkant av fire timer.

Med tog til København

Å reise med tog er en hyggelig opplevelse. Du kan sitte og slappe av og se verden suse forbi. Velger du å ta tog fra Oslo til København må du regne med en bilettpris på mellom 1000 og 1500 kr én vei. Det avhenger av når på året du velger å reise. Noen av avgangene har flere bytter enn andre, og det er de dyreste billettene som har færrest bytter.

Med buss til København

Du kan også reise med Buss til København og det tar ikke lengre tid enn med tog. Reiser du med buss bør du regne med en reisetid på rundt 7 timer og en pris på rundt 900 kr én veg.

God tur til København!

SISTE ARTIKLER

Kroatia

Kroatia- Europas nye luksus destinasjon!

Ønsker du deg en ferie til et land med krystallklart vann, nydelig kjøkken, rik historie og vakre øyer? Da bør du, uten tvil, ta...

Leie av helikopter i Norge til flere anledninger – Her finner du pris og...

Å se verden fra en annen vinkel enn hva du er vant til er en fantastisk opplevelse og noe du virkelig burde unne deg....
Bergen hovedbilde 2

Dette er det beste Bergen har å tilby dersom du skal unne deg en...

Bergen er Norges nest største by og har uten tvil mye fantastisk å by på. Bergen har en rekke kjente museum, restauranter og opplevelser...
limousin 3

Disse tilbyr limousineutleie og privatsjåfør i Norge – Og dette koster det

Av og til kan det være deilig å vite at du blir tatt ekstra godt vare på. Det er ikke alltid det er så...
under vann dubai

Bo i luksus på et hotellrom under vann? Her finner du hotellene og dette...

Før var en hotellovernatting en spesiell opplevelse og det er det fortsatt for mange, men for dem som har gått lei av paraplydrinker og...
speilsalen

Her finner du alle Norges Michelin-restauranter

Michelinguiden har operert med stjerner på restauranter siden 1926 og lite er så prestisjefylt for en ambisiøs kokk som å få den vanskelige og...

Norske Opplevelser

Leie av helikopter i Norge til flere anledninger –...

Å se verden fra en annen vinkel enn hva du er vant til er...

Dette er det beste Bergen har å tilby dersom...

Bergen er Norges nest største by og har uten tvil mye fantastisk å by...

Disse tilbyr limousineutleie og privatsjåfør i Norge – Og...

Av og til kan det være deilig å vite at du blir tatt ekstra...

Her finner du alle Norges Michelin-restauranter

Michelinguiden har operert med stjerner på restauranter siden 1926 og lite er så prestisjefylt...

Norges fornøyelsesparker og badeland. Her er de beste stedene

Badeland og fornøyelsesparker er alltid en innertier hos barna. De får en fantastisk opplevelse...

Høvringen i Rondane – En luksuriøs opplevelse i Norges...

Høvringen er ei fjellgrend og var tidligere Norges største setergrend hvor de kunne skilte...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...