Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre strender og moderne luksus. Her finnes noe for enhver smak enten du reiser på voksen ferie eller med barn. Her finner du et levende byliv og en hel del flotte og eksklusive hotell. Alcudia er spesielt kjent for den 14 kilometer lange sandstranden hvor du kan nyte solen, eller noe godt å drikke ved en av de mange restaurantene og barene som ligger langs hele promenaden.

Alcudia har flere separate bydeler hvor hvert av dem har egne sentrum. Ser du etter litt liv og røre og de aller beste tapasrestaurantene finner du det nær havnen ved de eldste bydelene. Vil du se litt historie bør du ta turen til det historiske Alcudia som ligger innenfor en bymur fra 1300-tallet. Der kan du oppleve kirker fra middelalderen og romerske ruiner. Alt er omgitt av koselige og hektiske smågater.

Opplevelser i Alcudia

Alcudia har så mye mer enn paraplydrinker og neonlys. Med alle sine ulike bydeler finnes noe for alle. Enten du vil på shopping, er historieinteressert eller bare vil slappe av med litt deilig mat og drikke.

Gamlebyen Alcudia

Vil du oppleve det ekte Alcudia bør du ta turen til Gamlebyen. Her kan du ta en spasertur gjennom de brosteinsbelagte gatene som er omgitt av godt bevarte bymurer. Sett deg ned ved de sjarmerende kafeene, ta en kikk i de lokale butikkene og utforsk de historiske monumentene.

Playa de Alcudia

Tilbring avslappende dager på Alcudias vakre strand. Det klare Middelhavet med gylden sand og et utvalg av vannsport gjør det til et perfekt sted for soling og rekreasjon. Stranden er svært barnevennlig og er langrunn med finkornet sand. Strandpromenaden er perfekt for en rusletur og strekker seg helt til Puerto de Alcudia.

Hidropark Alcudia

Reiser du med familien kan det være dere gjerne vil gjøre noe annet enn å ligge på stranden da er denne parken perfekt. Hidropark er et badeland med et stort utvalg av bassenger, vannsklier og annen moro for alle aldre.

Alcudias historiske ruiner

Besøk de gamle ruinene av Pollentia, en romersk by, og opplev historiens sus mens du utforsker gamle ruiner og boliger. Dette er en perfekt attraksjon for hele familien også for deg som reiser med en du er glad i.

Vannaktiviteter og eventyr

For deg som søker litt ekstra spenning og eventyr tilbyr Alcudia et godt utvalg av vannaktiviteter. Ta en båttur rundt bukten, prøv vindsurfing eller utforsk livet under vann med snorkling eller dykking. Mulighetene er uendelige for deg som ønsker å kombinere sol og sjø med litt ekstra spenning.

Oppdag Mallorca med bil

Vil du oppleve mer av Mallorca bør du leie en bil og besøke de vakre badevikene som ligger på østkysten. Her kan du kjøre gjennom koselige vingårder og landsbyer som gir deg et spesielt flott inntrykk av Alcudia. Du kan også ta bilen å kjøre til den pulserende hovedstaden Palma som ligger ca. én time fra fra Alcudia.

Kulinariske opplevelser

Alcudia har en mengde med flotte restaurantopplevelser å by på. Her kan du utforske lokale markeder som Mercat d’Alcudia, hvor du kan smake på ferske råvarer og regionale spesialiteter. Du kan også prøve de elegante restaurantene langs havnen for å nyte fersk sjømat og internasjonale kulinariske retter.

Her finner du alt du kan oppleve i Alcudia

Eksklusive hoteller i Alcudia

De eksklusive hotellene på Alcudia har ofte en beliggenhet ved stranden med kort vei til havet og restauranter.

Zafiro Palace Alcudia

Zafiro Palace er et femstjerners hotell som tilbyr luksuriøse suiter, flere bassenger, et treningssenter og en førsteklasses spa-og velvære avdeling. Hotellet har hele fire restauranter og en buffetrestaurant, samt flere barer, inkludert en bassengbar. Hotellet har også et område som kun er forbeholdt voksne, perfekt for deg som vil nyte late dager i fred og ro.

Her kan du se nærmere på Zafiro Palace og bestille rom

Iberostar Selection Playa de Muro Village

Iberostar er et vakkert femstjerners hotell med en uslåelig beliggenhet ved stranden og moderne fasiliteter. Dette hotellet er ideelt for deg som ønsker komfort og eleganse. Det har to utendørsbasseng og et område med utendørs himmelsenger og solsenger. Rommene er romslige og innbydende og ønsker du litt ekstra pleie bør du ta turen til hotellets spa som har både boblebad og isfontene. Iberostar har flere restauranter å velge mellom med deilige middelhavsretter.

Her kan du se nærmere på Iberostar og bestille rom

Hotel Astoria Playa Adults Only

Hotel Astoria er et fantastisk og elegant hotell, eksklusivt for voksne. Hotellet tilbyr en rolig atmosfære, moderne design og direkte tilgang til stranden. Hotel Astoria ligger i hjertet av Alcudia med kun 150 meter til stranden. Hotellet har to basseng, samt et chill-out området med egen Wifi. Her finner du en hage på hele 4000 kvadratmeter, terrasse og flere boblebad, samt en snack bar.

Her kan du se nærmere på Hotel Astoria og bestille rom

Hipotels Gran Conil & Spa

Hipotels ligger litt utenfor Alcudia ca 1 kilometer fra Conil sentrum, men det er likevel verdt et besøk. Her finner du utsøkte rom, flere bassenger og et avslappende spa. Hotellet har kort vei til fontanilla-stranden, muligheten for flere utendørsaktiviteter, samt tilgangen til en restaurant som serverer klassiske middelhavsretter.

Her kan du se nærmere på Hipotels og bestille rom

En ferie i Alcudia på Mallorca gir deg sjansen til å utforske historiske perler, nyte solfylte strender og oppleve førsteklasses bekvemmeligheter på eksklusive hoteller. Det er en grunn for at Alcudia er et så populært feriested og mange reise tilbake igjen og igjen.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Mallorca

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Opplev Europas flotteste hotell

Europa huser noen av verdens mest luksuriøse og fantastiske hoteller. Enten du ser etter hotell med historisk sjarm, de eksklusive eller noen med nærhet...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...