Hit reiser du for å bade med delfiner

Mange synes delfiner er fantastiske dyr og det er ikke rent få som drømmer om å kunne svømme sammen med dem. Faktisk så ligger det å svømme med delfiner på top 10 listen over opplevelser som reisende ønsker å gjøre når de er på ferie. Det finnes nok av land som tilbyr unike delfinopplevelser som blant annet Gibraltar, Key West, Jamaica og Dubai. Delfiner er kjent for å være både vennlige og nysgjerrige og nettop derfor er de spesielt populære som en eksotisk opplevelse.

I flere land kan du se delfiner på nært hold i ulike parker, men våre utvalgte turer viser deg delfinene i sitt naturlige miljø, der de faktisk hører hjemme. Fyll dagen med unike naturopplevelser hvor du kan snorkle og dykke sammen med disse nysgjerrige skapningene.

Du kan også være med på et ekte delfincruise hvor du sitter i en cruisebåt som er er spesialdesignet for å kunne følge bølgene og delfinene for den beste opplevelsen. Her er det nok å velge mellom, enten du skal til Karibien eller til solfylte Costa del Sol.

Jamaica, Dolphin Cove Negril

Jamaica er et land i Karibien og ligger sør for Cuba. Øya har historie fra kolonitiden og var en britisk koloni helt frem til 1962. Negril er en liten badeby og ligger en times biltur fra Sir Donald Sangster Internasjonale flyplass. Byen er kjent for sine fantastiske solnedganger, den enorme sandstranden og de unike omgivelsene.

Her kan du også delta på en tur til Dolphin Cove og oppleve delfinene på nært hold. Turen er en dagstur og du kommer til å huske opplevelsen resten av livet. Dette er turen du virkelig ikke vil gå glipp av. Dolphin Cove er full av naturlig vakre inntrykk og naturen blir godt beskyttet slik at fotavtrykkene våre blir minimale. Opplevelsen er særdeles populær og du vil oppleve drømmen om å svømme med delfiner samtidig som du lærer mer om disse sagnomsuste dyrene.

Turen til Dolphin Cave ligger på rundt 1369 kr pr. person og ønsker du transport til og fra hotellet kan dette ordnes mot et tillegg i prisen

Selv om det er varmt i Jamaica hele året anbefales det å besøke øya fra desember til april. Da er du sikret gode temperaturer og lite nedbør i et av verdens beste klimaer.

Vil du se nærmere på delfintur til Dolphin Cave bør du ta en kikk her.

Delfiner i Key West

Miami ligger i Florida mellom Everglades nasjonalpark og Atlanterhavet. Fra Miami til Key West tar det rundt 3,5 time i bil som virkelig er verdt turen. Med båt tar turen derimot rundt 40 minutter. Key West ligger på det sørligste punktet og anses som sitt eget lille Karibien. Her er tempo rolig og og omgivelsene så vakre at de nesten tar pusten fra deg.

Vil du oppleve delfiner mens du er i Miami-området bør du sørge for å få med deg denne turen. I en katamaran blir du fraktet ut fra Miami for å se de flotte Key West delfinene boltre seg i det turkise havet i Mexicogolfen. Her kan du følge dem i deres naturlige miljø og virkelig komme nært på dem.

Videre går turen til Key West Wildlife Refuge hvor du får muligheten til å snorkle rundt og se livet under vann.

Turen til delfinene kan oppleves enten som morgen- eller kveldstur. Velger du kveldsturen  kan du også oppleve den verdensberømte solnedgangen mens du nyter noe kaldt å drikke.

En dag med katamaran og delfiner ligger på rundt 1869 kroner pr. person inkludert henting og avlevering ved hotellet.

Det anbefales å reise til Miami i perioden fra januar til april. Da er temperaturene gode og du trenger ikke bekymre deg nevneverdig for regnet.

Vil du vite mer om delfintur til Key West så bør du ta en kikk her.

Opplev delfinene i Gibraltar

Gibraltar ligger på den iberiske halvøys sørkyst plassert ved Gibraltarstredet som forbinder Atlanterhavet og Middelhavet. Gibraltar er faktisk det eneste stedet i Europa hvor det lever ville aper i naturen. På Gibraltar er det ofisielle språket engelsk, men det lokale språket er også ispedd spansk.

Er du en av dem som liker best å se på delfinene og ikke nødvendigvis trenger å svømme sammen med dem bør du ta turen til hit. Her kan du være med på et helt spesielt delfincruise. Med båt fraktes du ut til Gibraltarstredet fra Gibraltar by og her kan du se delfinene i sitt naturlige miljø mens du sitter trygt. Mange av delfinene er svært nysgjerrige og kommer ofte så nær båten at du kan du røre ved de vakre skapningene.

Båten du reiser med er en topp moderne trekantet skrogbåt som ligger godt i bølgene. På turen som varer rundt 1,5 time vil du også få servert forfriskninger. Denne fantastiske opplevelsen passer for hele familien, inkludert barna.

Denne opplevelsen koster rundt 355 kroner pr. person og vil du vite mer så ta en kikk her.

Er du på ferie i Marbella kan du også ta en dagstur til Gibraltar. Turen går med minibuss og du vil opplever alle de store serverdighetene som Gibraltar er så kjent for som blant annet Punta Europa og Cuevas de San Miguel.

Bussturen til Gibraltar koster rundt 650 kroner pr. person og du kan bestille den her.

De fleste turene hvor du kan dykke sammen med delfinene har snorkling utstyr du kan låne, men du kan også ta med deg selv om det passer deg bedre.

Lykke til og god tur.

Her finner du de beste prisene for flyreise til din utvalgte feriedestinasjon.

 

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...