Dette koster det å bo på de flotteste Hotellene i Miami

Miami er kjent som en av de mest solrike byene i hele USA med rundt 248 soldager i året. Dette er byen som er som en smeltedigel av kultur, kunst og yetset liv med lange varme netter, et yrende folke liv og selvfølgelig Miami Beach. Her finner du de mest eksklusive butikkene og du kan fort gå side om side med en av verdens største stjerner. Glamorøs shopping, unike restauranter og et hett uteliv gjør dette til en av de mest spennende byene å besøke i Florida.

Miami ligger mellom Everglades nasjonalpark og Atlanterhavet og har offisielt vært en by siden 1896. Miami er aller best kjent for sine kritthvite strender og sitt varme klima. Byen har millioner av besøkende hvert år og har en mengde med lekre og eksklusive hoteller å by på. Vi har tatt en kikk på noen av de flotteste hotellene i Miami og hvor mye du må regne med å betale for en overnatting.

Du kan fly direkte til Miami og her finner du de beste prisene på flyreiser. 

The Betsy Hotell

Betsy 2

The Betsy Hotell i Miami er et moderne og vakkert fem-stjerners hotell som ligger sentralt plassert ved luksuriøse Ocean Drive. Fra hotellet har du kort avstand til alt fra butikker til restauranter og et yrende natteliv. Hotellet har alt fra eget bibliotek til en restaurant, bar og Café.

Fra hotellet har du direkte adkomst til populære Miami Beach. Her tilbyr hotellet privat strand-service med både stoler og parasoller. Hotellet kan også by på en takterrasse med et fantastisk basseng som gir deg 360 graders utsikt over Miami.

Betsy 1

Alle rommene ved Betsy Hotell er romslige og nydelig innredet med orkidéer og flotte kunstoriginaler. Badene er i marmor og har et sofistikert og eksklusivt uttrykk.

Beetsy 3

Hotellet har en fantastisk takterrasse hvor du kan bade, eller nyte en internasjonal drink i baren. Her kan du oppleve både soloppgangen og solnedgangen som er et vakkert skue.

Betsy 4

I lobbyen på hotellet finner du en innovativ biffrestaurant som serverer deilige amerikanske retter. I lobbyen finner du også en bar om det skulle friste med en cocktail.

Vil du unne deg noen netter ved Betsy Hotell i Miami må du regne med å ut med fra 5300 til rundt 9900 kr i døgnet.

Her finner du de beste prisene på overnatting ved Betsy Hotell.

SLS South Beach Hotell

SLS 5

SLS South Hotell er et luksuriøst hotell 1,5 kilometer fra det populære Art Deco distriktet og Lincoln Road Mall. Flyplassen ligger kun 20 minutter unna hotellet og der kan du leie bil om du ønsker det. Hotellet kan også sørge for transport i sine luksuriøse biler. Du vil garantert føle seg som en celeber gjest.

Hotellet har også sørget for en utmerket concierge-tjeneste som kan bistå med alt du trenger hjelp til. I tillegg kan du benytte deg av hotellets frisør eller ta en treningsøkt om det skulle friste. Her kan du også nyte noen fantastiske retter ved en av hotellets gourmet restauranter.

SLS Miami 1

Alle rommene på hotellet er delikat innredet med inspirasjon fra 1700-tallet og Frankrike. Dette rommet derimot er designet av selveste Lenny Krawitz. Hotellet har alt fra romslige dobbeltrom til luksuriøse suiter. Alle rommene et utstyrt med alt du trenger for noen avslappende og deilige dager.

SLS 2

Alle badene er unike med spennende kontraster og sørger for en luksuriøs opplevelse. Badene har både badekar og dusj og blir ansett som romslige.

SLS 3

Hvis du ønsker å prøve maten på hotellet kan de skilte med to restauranter som tilbyr både japanske retter og sushi, eller spanske herligheter. Her vil du garantert få noen kulinariske opplevelser.

Velger du en ferie ved dette hotellet ligger døgnprisen fra 4400 kr og opp til 11.000 kr for to personer i samme rom.

Her finner du de beste prisene på overnatting ved SLS South Beach Hotell.

Kimpton Angler´s Hotel South Beach

Anglers 3

Kimpton Angler´s Hotell er et fem-stjerners hotell som ligger midt i hjertet av Miami Beach. Hotellet sørger for en 24-timers concergier-tjeneste hver dag. Her kan du få hjelp til alt fra transport, til å bestille billetter eller få inforasjon om hvilke butikker du bør besøke.

Kimpton Angler´s Hotell ligger fantastisk plassert kun noen få minutter unna flyplassen og en kort spasertur fra Miami Beach Marina. Her kan du se på folkelivet og være en del av de luksuriøse besøkende som sørger for å ta turen til Miami flere ganger i året.

Anglers Miami 1

Her kan du hygge deg på takterrassen i bassenget eller med en cocktail i Lounge avdelingen. Mer behagelig kan det nesten ikke bli. Med en følelse av å være i Karibien i nydelige omgivelser blir dette den ultimate ferien.

Hver kveld kan du delta på en time med hygge i baren. I tillegg spanderer hotellet kaffe og te hver morgen hvor du kan sitte på takterrassen og nyte en vakker soloppgang.

Anglers 4

Hvert rom på hotellet er romslig med delikat innredning i myke farger og med tremøbler. Rommene er utstyrt med alt du trenger for å kunne slappe av etter en lang dag og har både TV og ladeutstyr til I-Pad.

Anglers Miami 2

Hotellet har en utmerket lounge og bar hvor du kan bestille internasjonale drinker i omgivelser som minner om Karibien. Her er ingen detaljer utelatt til tilfeldighetene og atmosfæren er fantastisk.

Skal du ta turen til stranden så sørger hotellet for å ha klare strand-bagger med håndkle og vann. og de kan du hente i resepsjonen. Ønsker du å oppleve byen på sykkel så har hotellet flere sykler som de stiller til disposisjon for deg og reisefølget ditt.

En overnatting på dette hotellet ligger på alt fra 2500 kroner for et dobbeltrom pr. natt og opp mot 9000 kr i døgnet for en suite.

Her finner du de beste prisene på overnatting ved Kimpton Angler´s Hotell South Beach.

1 Hotel South Beach Miami

South Beach 3

1 Hotel South Beach er et historisk hotell som ligger rett ved havet med et privat strandområde, to basseng hvor ett av bassengene ligger på taket. Bassenget på takterrassen er forbeholdt kun de voksne. South Beach tilbyr også en mengde med vannsport aktiviteter og egen barneklubb for de minste globetrotterene.

South Beach 6

Du har også tilgang til stedets treningssenter samt et unik spa og velværesenter. Hotellet har egne restauranter med nydelig mat om du vil ta det litt rolig en kveld. Hotellet har også hele fire barer som serverer alt hva ditt hjerte måtte begjære av snacks og internasjonale cocktails og andre herligheter.

South Beach 4

Hvert hotellrom har alt av fasiliteter du trenger for et fantastisk opphold i tillegg til eget vannfiltreringssystem med egen espressomaskin og økologisk kaffe. Vil du slappe av på rommet sørger hotellet for tilgangen til romservice hele døgnet.

South Beach 2

Bassenget med den perfekte beliggenheten. Her har du utsikt over havet og  du kan ta deg en dukkert både i det oppvarmede bassenget eller i sjøen på stranden.

South Beach 1

Hotel South Beach ligger én kilometer fra shoppingområdet ved Lincoln Road Mall. Vil du oppleve det sagnomsuste og yrende nattelivet kan du ta en fem-minuttters drosjetur til sentrum av South Beach.

Ønsker du overnattinger ved dette hotellet må du regne med å ut med alt fra 10.000 kr pr. natt til 16.000 i døgnet.

Her finner du de beste prisene for overnatting ved South Beach Hotell i Miami.

Four Seasons Hotel Miami

Four Season 1

Four Seasons Hotel så dagens lys på 30-tallet og er like populært den dag i dag. Hotellet er plassert ved de nordlige strendene i Miami på Collins Avenue. Four Season ligger ni kilometer fra South Beach og 20 kilometer fra sentrum av Miami. Hotellet har egen barneklubb for små reisende, samt et spa for dem som elsker litt ekstra luksus.

Four Season 4

Du beveger deg enkelt rundt i Miami ved hjelp av en taxi, eller du kan leie en bil. Hotellet har eget strandområde, samt både restaurant og basseng. Vil du ha et par kulinariske opplevelser bør du prøve maten ved Le Sirenuse Miami og Champagne Bar and Lounge.

Four Season 5

Four Season har fantastisk arkitektur designet av den anerkjente arkitekten Richard Meier. Alle rommene ved hotellet har møbler som er spesialdesignet og badet er laget i vakker marmor. Her har du også vinduer som strekker seg fra gulv til tak og som gir deg den aller beste utsikten.

Four Season 2

Det kan nesten ikke bli vakrere eller mer innbydende enn dette. Late dager i en hengekøye er perfekt når du er på ferie.

Four Season 3

Vil du ute å se litt på området så finner du butikker, litt liv og røre ved Bal Harbor. Du kan fint spasere til Bar Harbor, det tar rundt 15 minutter fra hotellet.

Dette hotellet er et unikt og luksuriøst hotell og skal du overnatte her må du regne med en pris fra 25 000 kr pr. natt og oppover.

Her finner du de beste prisene på overnatting Four Season Hotell At The Surf Club i Miami.

God tur til Miami!

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...
forsikring-reise-idtyveri

Slik beskytter du deg mot ID-tyveri på ferien

Å reise på ferie er en fantastisk opplevelse, men i vår moderne verden er det også viktig å være bevisst på sikkerheten din, spesielt...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...