Firenze- kunst, kultur og eksklusiv overnatting

Firenze er en av Italias mest fortryllende byer og er hovedstaden i Toscana regionen. Byen er rik på historie, kunst og arkitektur med gode muligheter for shopping, museer og kulinariske opplevelser. Firenze er kjent som fødestedet til den italienske renessansen. Byen var hjemmet til en rekke bemerkelsesverdige kunstnere som Michelangelo, Leonardo da Vinci og Dante Alighieri. Den imponerende kunsten og arkitekturen i byen vitner om en lang og innholdsrik historie og er et mekka for alle kunst-og historie interresserte. Florentinerne er stolte av byen sin og med den avslappede atmosfæren er det en sann fryd å vandre gjennom de sjarmerende gatene, utforske de historiske torgene og nyte den vakre utsikten over elven Arno.

Byens historiske sentrum står oppført på UNESCOs verdensarvliste og fremstår som et levende museum i seg selv. Den majestetiske katedralen Santa Maria del Fiore, med sin ikoniske kupol, Uffizi-galleriet som huser en overflod av renessansekunstverk og det praktfulle Palazzo Vecchio er bare noen få av de mange arkitektoniske skattene som er verdt å få med seg.

Opplevelser og sjarm

Gatene i Firenze i Italia oser av liv og røre, samt en stor mengde sjarm. Byen har et pulserende kulturliv med flere teatre, konserter, og festivaler som feirer alt fra opera til mat. Den toskanske maten er en kulinarisk glede, og det finnes en mengde av autentiske trattoriaer, kaféer og restauranter som tilbyr deilig mat og lokal vin.

Shopping og champagne

Firenze er også kjent for sin luksuriøse mote og er et mekka for moteinteresserte. Byen er hjemmet til flere berømte designere og du kan utforske eksklusive butikker som tilbyr alt fra skreddersydde klær og sko til vakre lærvarer og smykker. Her finner du det meste og du kommer garantert til å finne flere unike spesialiteter som du vil ta med hjem.

Overnatting i Firenze

Firenze er en romantisk by som passer perfekt for en helgetur. Du kan fint reise hit både sammen med venner og familie, men byen passer nok best for voksne. Dette er nok ikke den mest spennende byen for barn. Så benytt anledningen og ta noen dager uten å ta med sjarmtrollene, hvis du har mulighet.

Firenze har som resten av Italia flere flotte hotell å velge mellom. Når du først skal ta et avbrekk i hverdagen bør du unne deg noen netter på et eksklusivt og luksuriøst hotell så får du en ekstra opplevelse med på kjøpet.

Four Seasons Hotel Firenze

Dette historiske palasset, omdannet til et luksuriøst hotell, vil gi deg en uforglemmelig opplevelse. Firenze i seg selv er oase av elegenase, og Four Seasons Hotel Firenze leverer en lignende opplevelse. Med sine praktfulle hager, overdådige rom og suiter, samt førsteklasses fasiliteter kommer du garantert til å trives ved dette 5-stjerners hotellet.

Her kan du nyte en kulinarisk opplevelse i restauranten som er oppført i den anerkjente Michelin-guiden. Hotellet byr også på eksklusive opplevelser ved hotellets spa-avdeling som strekker seg over hele to etasjer.

The Four Season Hotell består av to fantastiske bygninger hvor det ene stammer fra 1500-tallet, Palazzo della Gherardesca og La Villa som stammer fra 1600-tallet. I mellom bygningene ligger det en vakker hage på 4.5 hektar som garantert kommer til å ta pusten fra deg.

Her kan du se nærmere på Four Season Hotell i Firenze.

Belmond Villa San Michele

Beliggende på en høyde med utsikt over Firenze, er dette tidligere klosteret fra det 15. århundre nå et eksklusivt hotell. Med sin fantastiske arkitektur og magiske plassering  tilbyr Villa San Michele en autentisk toskansk luksusopplevelse helt utenom det vanlige.

Fasaden på hotellet stammer fra 1400-tallet og tilskrives selveste Michelangelo. Dette hotellet tar også gladelig i mot barn og har egen barneklubb for de små reisende. Ønsker du transport til og fra hotellet kan du avtale det direkte med hotellet.

Her kan du se nærmere på Villa San Michele

The St. Regis Florence

Dette ikoniske 5-stjerners hotellet ligger i et historisk palass fra det 18. århundre designet av Brunelleschi. The St. Regis Florence kan skilte med en unik blanding av eleganse og moderne bekvemmeligheter. Hotellet er kjent for sin utsøkte innredning med antikke møbler, fantastiske matopplevelser og førsteklasses service.

The St. Regis Florence ligger plassert rett ved Arno elven med en imponerende utsikt mot Ponte Vecchio. Her finner du også et treningssetner og et spa for deg som ønsker å slappe av litt ekstra.

Her kan du se nærmere på St. Regis Hotell

Rocco Forte Hotel Savoy

Roco Forte Hotel Savoy ligger plassert midt i hjertet av Firenze og anses som en oase av moderne luksus midt i Firenzes historiske sentrum. Hotellet er kjent for sine luksuriøse rom som er innredet i en moderne og eksklusiv stil. Dette fem-stjerners hotellet har egen restaurant som serverer lokale toskanske retter med en moderne vri.

Trenger du litt bevegelse mens du er i Firenze kan du ta en treningsøkt ved hotellets gym som er plassert helt på toppen av bygningen. Noe som gir deg en magisk utsikt over byen. Med en overnatting her kan du være helt sikker på at du får en flott opplevelse.

Her kan du se nærmere på Rocco Forte Hotel Savoy

Portrait Firenze

Dette fem-stjerners boutiquehotellet ligger ved elven Arno og er et perfekt valg for deg som ønsker en unik og personlig opplevelse. Portrait Firenze tilbyr elegante og moderne suiter med fantastisk utsikt over Firenze, samt personlig service som virkelig gjør oppholdet minneverdig. Hotellet ligger sentralt plassert med gangavstand til flere severdigheter som blant annet den kjente og populære broen Ponte Vecchio.

Her kan du se nærmere på Portrait Firenze

Gled deg til å oppleve Firenze og alt den har å by på. Her kan du bo på elegante hotell, shoppe i eksklusive butikker og nyte fantastiske måltider. Reis med gode venner eller sammen med en du setter ekstra stor pris på.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Firenze

Lykke til og god tur!

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...