Vakre Tromsø – Nordens Paris med nordlys og luksushotell

Tromsø er byen som blir kalt «Nordens Paris» og er å regne som den arktiske hovedstaden som ligger 69 grader nord. Tromsø kan skilte med eventyrlig vakker natur med majestetiske fjell og vakre fjorder. Hit kan du reise for å oppleve Nordlyset i perioden fra slutten av august til april. Som om ikke det var nok kan du ta turen fra midten av mai til slutten av juli som er perioden hvor midnattsolen regjerer.

Tromsø har en hel del å by på som alt fra vakre naturopplevelser til kultur, flotte restauranter og et livelig uteliv på kvelden. Reiser du hit kommer du garantert aldri til å kjede deg, og skape minner du aldri kommer til å glemme.

I Tromsø kan du vandre rundt i den gamle trehusbebyggelsen langs kaia, besøke seler og se på fantastisk glass-design. Opplev den fantastiske naturen til fots, prøv en kajakk eller ta et forfriskende bad ved en av de fantastiske strendene. Mulighetene er uendelige og du kan glede deg til en innholdsrik tur til Tromsø.

Opplev midnattsolen

midnattsolen

Har du aldri opplevd midnattsolen kommer dette til å både imponere og overraske deg. Med Midnattsol har du dagslys vitterlig hele dagen. Gjør noe du aldri pleier å gjøre og ta en kajakktur midt på natten! Det vil føles som midt på dagen, men klokken din vil si noe annet. Her kan du også ta kajakk kurs om dette er helt nytt for deg.

Nordlyset

Dette må være noe av det vakreste man kan se og som er med på å gjøre Tromsø til en populær destinasjon for utenlandske turister såvel som norske besøkende. Vil du oppleve dette fantastiske naturfenomenet bør du reise på en guidet tur. De vil finne de beste stedene slik at du får en uforglemmelig opplevelse av Nordlyset.

Strandlivet i Nord

Det er få steder i Norge du finner så vakre strender som i Nord-Norge, og Sommarøy er en av dem. Denne fantastisk flotte plassen ligger ca. 1 time fra Tromsø sentrum og fortjener virkelig et besøk. Selv om vannet sjelden blir like godt og varmt som i sør av Norge, kan det være du trenger et forfriskende bad.

På sommerøya finnes det også overnattingsmuligheter ved Sommarøy Arctic Hotell . Her kan du slappe av i et badenaust, du kan ta et forfriskende bad og avslutte det med et besøk i saunaen. Her finner du også en restaurant som kan friste deg med lekre retter.

Et av verdens nordligste bryggeri

Når du først har tatt turen til Tromsø bør du ta turen innom Mack-bryggeri. Dette var verdens nordligste bryggeri frem til Svalbard fikk sitt bryggeri. Mack-bryggeri har omvisning på fabrikken så lenge det er 10 personer som deltar samtidig. Gjennom omvisningen blir dere også tatt med til de gamle ølkjellerene fra 1877. Omvisningen avsluttes selvsagt med en smaksprøve som det jo seg hør og bør. Omvisningen koster 200 kr og bør bestilles på forhånd.

Glass design

Blåst Nordens Paris i Tromsø er verdens nordligste glasshytte. Her blir det blåst glass i verkstedet hver dag og du har muligheten til å se på mens det blir gjort. Blåst holder til i midten av Tromsø sentrum og er verdt et besøk.

Her kan du bo

Tromsø har flere flotte sentrumsnære hoteller som du kan bo på, og vi har plukket ut et par hoteller som har god beliggenhet og fantastisk utsikt. Her kan du lese litt om hotellet «The Edge» , et av Norges flotteste hotell, som også ligger i Tromsø.

Radisson Blu Hotel Tromsø

Dette flotte hotellet ligger strategisk plassert midt i Tromsø og skaper et godt utgangspunkt  for det du vil besøke i umiddelbar nærhet. Hotellet ligger omkranset av de vakre og majestetiske fjellene som Tromsø er så kjent for. Alle rommene har perfekt utsikt over byen  og frokosten nytes med hele Tromsø som bakteppe.

Tar du turen for å delta på en av de populære festivalene vil dette hotellet være et naturlig valg når beliggenhet er viktig for deg.

Reiser du for å oppleve Nordlyset har hotellet den perfekte beliggenheten for den storslagene opplevelsen.

Scandic Ishavshotell

Dette er hotellet hvor alle rommene har en fantastisk panoramautsikt. Beliggende på enden av kaia i Tromsø ser du rett på de trolske fjellene og ligger kun et steinkast fra vannkanten.

Hotellet ligger noen få minutter i gangavstand fra sentrum og har transporttjenste tur-retur  flyplassen hvis du har behov for det.

Rommene er romslige med utsikt over havnen og sjøen, samt over Ishavskatedralen.

Her finner du de beste hotellene i Tromsø.

Tromsø vil med sin majestetiske natur og lange netter gi deg en fantastisk opplevelse og du kommer til å huske denne ferien for alltid. Husk å ta med kamera, denne turen må foreviges.

God Tur!

SISTE ARTIKLER

mivana

Her får du se alt fra verdens mest eksklusive hotell på Madagaskar

Verdens med eksklusive resort finner du på Madagaskar og hit kommer du kun ved hjelp av helikopter. Dette er en fantastisk luksus-by med 14...
kongeparken

Norges fornøyelsesparker og badeland. Her er de beste stedene

Badeland og fornøyelsesparker er alltid en innertier hos barna. De får en fantastisk opplevelse som de kommer til å huske i lang tid. Mens...
Høvringen sommer

Høvringen i Rondane – En luksuriøs opplevelse i Norges flotteste natur

Høvringen er ei fjellgrend og var tidligere Norges største setergrend hvor de kunne skilte med over 30 setre. I dag har du muligheten til...
moysand

Her finner du de mest luksuriøse campingplassene i Norge

Å feriere med bobil eller campingvogn gir deg en enorm følelse av frihet og lave skuldre. Du trenger ikke å tenke på når du...
campingvogn

Eksklusive campingvogner – Dette koster de flotteste vognene

Å reise på ferie med campingvogn vil gi deg en enorm følelse av frihet og du vil aldri gå på akkord med komforten du...
hemsedal

Hemsedal – Et mekka for eksklusive opplevelser både sommer og vinter

Hemsedal er et tettsted i Hemsedal kommune som hører til Viken. Hemsedal har et enormt utvalg av aktiviteter og overnattingsmuligheter hele året. Hemsedal har...
spot_img

Norske Opplevelser

Norges fornøyelsesparker og badeland. Her er de beste stedene

Badeland og fornøyelsesparker er alltid en innertier hos barna. De får en fantastisk opplevelse...

Høvringen i Rondane – En luksuriøs opplevelse i Norges...

Høvringen er ei fjellgrend og var tidligere Norges største setergrend hvor de kunne skilte...

Her finner du de mest luksuriøse campingplassene i Norge

Å feriere med bobil eller campingvogn gir deg en enorm følelse av frihet og...

Eksklusive campingvogner – Dette koster de flotteste vognene

Å reise på ferie med campingvogn vil gi deg en enorm følelse av frihet...

Hemsedal – Et mekka for eksklusive opplevelser både sommer...

Hemsedal er et tettsted i Hemsedal kommune som hører til Viken. Hemsedal har et...

Opplev den majestetiske Isbreen Folgefonna i Hardanger

Vil du oppleve en vaskekte isbre bør du ta turen til majestetiske Folgefonna. Den...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...