Vakre Tromsø – Nordens Paris med nordlys og luksushotell

Tromsø er byen som blir kalt «Nordens Paris» og er å regne som den arktiske hovedstaden som ligger 69 grader nord. Tromsø kan skilte med eventyrlig vakker natur med majestetiske fjell og vakre fjorder. Hit kan du reise for å oppleve Nordlyset i perioden fra slutten av august til april. Som om ikke det var nok kan du ta turen fra midten av mai til slutten av juli som er perioden hvor midnattsolen regjerer.

Tromsø har en hel del å by på som alt fra vakre naturopplevelser til kultur, flotte restauranter og et livelig uteliv på kvelden. Reiser du hit kommer du garantert aldri til å kjede deg, og skape minner du aldri kommer til å glemme.

I Tromsø kan du vandre rundt i den gamle trehusbebyggelsen langs kaia, besøke seler og se på fantastisk glass-design. Opplev den fantastiske naturen til fots, prøv en kajakk eller ta et forfriskende bad ved en av de fantastiske strendene. Mulighetene er uendelige og du kan glede deg til en innholdsrik tur til Tromsø.

Opplev midnattsolen

midnattsolen

Har du aldri opplevd midnattsolen kommer dette til å både imponere og overraske deg. Med Midnattsol har du dagslys vitterlig hele dagen. Gjør noe du aldri pleier å gjøre og ta en kajakktur midt på natten! Det vil føles som midt på dagen, men klokken din vil si noe annet. Her kan du også ta kajakk kurs om dette er helt nytt for deg.

Nordlyset

Dette må være noe av det vakreste man kan se og som er med på å gjøre Tromsø til en populær destinasjon for utenlandske turister såvel som norske besøkende. Vil du oppleve dette fantastiske naturfenomenet bør du reise på en guidet tur. De vil finne de beste stedene slik at du får en uforglemmelig opplevelse av Nordlyset.

Strandlivet i Nord

Det er få steder i Norge du finner så vakre strender som i Nord-Norge, og Sommarøy er en av dem. Denne fantastisk flotte plassen ligger ca. 1 time fra Tromsø sentrum og fortjener virkelig et besøk. Selv om vannet sjelden blir like godt og varmt som i sør av Norge, kan det være du trenger et forfriskende bad.

På sommerøya finnes det også overnattingsmuligheter ved Sommarøy Arctic Hotell . Her kan du slappe av i et badenaust, du kan ta et forfriskende bad og avslutte det med et besøk i saunaen. Her finner du også en restaurant som kan friste deg med lekre retter.

Et av verdens nordligste bryggeri

Når du først har tatt turen til Tromsø bør du ta turen innom Mack-bryggeri. Dette var verdens nordligste bryggeri frem til Svalbard fikk sitt bryggeri. Mack-bryggeri har omvisning på fabrikken så lenge det er 10 personer som deltar samtidig. Gjennom omvisningen blir dere også tatt med til de gamle ølkjellerene fra 1877. Omvisningen avsluttes selvsagt med en smaksprøve som det jo seg hør og bør. Omvisningen koster 200 kr og bør bestilles på forhånd.

Glass design

Blåst Nordens Paris i Tromsø er verdens nordligste glasshytte. Her blir det blåst glass i verkstedet hver dag og du har muligheten til å se på mens det blir gjort. Blåst holder til i midten av Tromsø sentrum og er verdt et besøk.

Her kan du bo

Tromsø har flere flotte sentrumsnære hoteller som du kan bo på, og vi har plukket ut et par hoteller som har god beliggenhet og fantastisk utsikt. Her kan du lese litt om hotellet «The Edge» , et av Norges flotteste hotell, som også ligger i Tromsø.

Radisson Blu Hotel Tromsø

Dette flotte hotellet ligger strategisk plassert midt i Tromsø og skaper et godt utgangspunkt  for det du vil besøke i umiddelbar nærhet. Hotellet ligger omkranset av de vakre og majestetiske fjellene som Tromsø er så kjent for. Alle rommene har perfekt utsikt over byen  og frokosten nytes med hele Tromsø som bakteppe.

Tar du turen for å delta på en av de populære festivalene vil dette hotellet være et naturlig valg når beliggenhet er viktig for deg.

Reiser du for å oppleve Nordlyset har hotellet den perfekte beliggenheten for den storslagene opplevelsen.

Scandic Ishavshotell

Dette er hotellet hvor alle rommene har en fantastisk panoramautsikt. Beliggende på enden av kaia i Tromsø ser du rett på de trolske fjellene og ligger kun et steinkast fra vannkanten.

Hotellet ligger noen få minutter i gangavstand fra sentrum og har transporttjenste tur-retur  flyplassen hvis du har behov for det.

Rommene er romslige med utsikt over havnen og sjøen, samt over Ishavskatedralen.

Her finner du de beste hotellene i Tromsø.

Tromsø vil med sin majestetiske natur og lange netter gi deg en fantastisk opplevelse og du kommer til å huske denne ferien for alltid. Husk å ta med kamera, denne turen må foreviges.

God Tur!

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...