Norges mest eksklusive hotell

Norge er pakket med fantastiske hotell som kan by deg på det lille ekstra. Vi har tatt en kikk på noen hoteller som kan skilte med celebert besøk i en årrekke og som for mange er det naturlige valg enten de skal gi seg selv et avbrekk i hverdagen eller unne seg litt ekstra når jobben kaller. Hotell med nærhet til alt du trenger og ansatte som gjør alt de kan for at nettop ditt opphold skal være av det aller beste.

Når du velger hotell bør du velge et hotell som vet å sette pris på deg og gi deg noe utover det du forventer, noe mer enn kun en seng å sove i. Maten bør være spektakulær og rommet bør gi deg et ønske om å komme tilbake igjen og igjen.

Grand Hotell, Oslo

Grand_Hotel_Exterior_Facade_Summer_June_3rd_2020_Kyle_Meyr_HR0017

Grand Hotell er ansett som Norges mest kjente hotell og åpnet dørene i 1874, godt plassert midt i sentrum. Hotellet har i årevis vært et naturlig valg for alt fra verdensledere til internasjonale kjendiser.

Grand_Hotel_Deluxe_room_2

Gran hotel har hele 274 rom, med fantastiske 54 suiter, hvor alle rommene er innredet i vakker design. Grand Hotell har en takterassebar med formidabel utsikt over hele Oslo, én restaurant, én lobbybar, spa og eget fitnessrom. Parkering er heller ingen problem da hotellet har egen parkering.

grand-hotel

Resturanten er et syn for guder med god atmosfære og flott innredning. Restauranten serverer internasjonale retter av høy kvalitet.

Her kan du se nærmere på Grand Hotell i Oslo og bestille overnatting. 

The Thief, Oslo

the thief

The Thief ligger plassert på Tjuvholmen, en liten øy i Oslo. Hotellet fremstår som luksuriøst og blir betraktet som Oslo´s mest moderne hotell. Dette er et typisk designhotell hvor det har blitt brukt mye tid og energi på å gi alle en opplevelse utenom det vanlige.

thief takterasse

Hotellet har en populær takterasse med utsikt over Oslofjorden. Hotellet har også  svømmebasseng, treningsrom og egen SPA-avdeling.
Resturant the thief

I restauranten kan du få servert retter inspirert av det internasjonale kjøkken, med bruk av lokale råvarer og kokker med integritet for faget.

Her kan du se nærmere på The Thief Hotell og bestille rom. 

Clarion collection hotell, Bergen

clarion hotell bergen

Skal du til Bergen er dette hotellet du burde ta en nærmere kikk på. Sentralt plassert med alt du kan ønske deg. Hotellet huser kjendiser fra inn og utland og vet å gi deg det lille ekstra.

clarion hotell lobby

Hele hotellet er vakkert dekorert med designmøbler som skaper en god atmosfære. Hotellet har gjennomgående fantastisk stil du kommer til å glede deg over.

veidung suiten bergen

Velger du den kjente Veidung-suiten får du med balkong på soverommet med utsikt ut over innseilingen til Bergen og bryggen. Her kan du glede deg over en majestetisk peis dekket med italiensk marmor, og en vakker taklampe i ekte Krystall som vil ta pusten fra deg. Til en verdi av intet mindre enn hele 120 000 kr.

Her kan du se nærmere på Clarion Hotell i Bergen og bestille rom.

Eilert Smith Hotell, stavanger

Eilert smith hotell

Eilert Smith hotell er å finne midt i Stavanger sentrum godt plassert mellom gamle trehus og bygninger av nyere dato.

eilert-smith-hotel rom

Dette hotellet har kun 12 rom, men til gjengjeld er det 12 fantastiske rom. Alle rommene er unik utformet med høy komfort med klassiske designmøbler og senger du vil ta med deg hjem.

Eilert Smith

I første etasje av hotellet finner du restauranten RE-NAA. Den eneste Gourmetrestauranten i Norge som kan skilte med to stjerner i Michelinguiden. Et besøk her vil by deg på opplevelser du aldri kommer til å glemme.

Clarion hotell The Edge, Tromsø

the edge tromsø

Tromsø, også kalt Nordens Paris, har et helt eget miljø og fantastisk natur å skilte med. Dette er den delen av Norge som fullstendig kommer til å bergta deg.

Helt nede i vannkanten i Tromsø sentrum finner du Clarion Hotel The Edge. Inspirert av nordlyset med sin innovative arkitektur som speiler seg i vannflaten. Ønsker du å oppleve nordlyset og midnattsolen er dette hotellet du bør velge.

Hotellet har Tromsø sin eneste skybar med en utsikt du aldri har sett maken til. Det du ikke får med deg herifra er nesten ikke verdt å se.

clarion-hotel-the-edge restaurant

I Hotellet sin egen restaurant kan du glede deg over matkonsepter som er utviklet av den svenske mesterkokken, Marcus Samuelsson, som tidligere har vært bosatt i New York. Nordens paradis møter Manhattan og New York, en matreise du ikke bør gå glipp av.

he edge-hotel-tromso

Her kan du se nærmere på The Edge Hotell i Tromsø og bestille rom. 

Gjør deg selv en tjeneste å gi deg noen opplevelser du sent vi glemme. Dette er hotellene som bør stå på alle sin «to do list» før våre dager er talte.

 

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...