Her finner du de mest luksuriøse hotellene i Budapest

Budapest er hovedstaden i Ungarn og er et ettertraktet reisemål for turister fra hele verden. Budapest var i sin tid to byer som lå på hver sin side av elven Donau, Buda og Pest. Byene ble slått sammen til én by i 1873. Byen er full av historie og nydelig arkitektur og kan by på noe for alle. Ungarn og Budapest er kjent for sine helbredene og foryngende termiske bad og tar i mot tusenvis av gjester hvert eneste år. Sentrum av Budapest er ikke spesielt stort og du kan fint oppleve byen til fots om du ønsker det.

I Budapest kan du oppleve alt fra kultur, kunst og vakker arkitektur. Med sin lange historie og godt bevarte bygninger og monumenter er Budapest et reisemål som passer for de aller fleste. Byen er kjent for å tilby luksus til gode priser og her kan du bo sofistikert og elegant ved noen av Budapest´s vakreste og mest historiske hotell.

Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest

Budapest 4

Dette ærverdige hotellet så dagens lys allerede i 1906 og ligger i hjertet av Budapest. I 2004 fikk hotellet en formidabel oppgradering hvor alle rom fikk seg en velfortjent restaurering. Hotellet har gangavstand til Kjedebroen, Mathiaskikrken og Budaslottet.

Ønsker du transport fra flyplassen så har hotellet en egen flyplasstransport. Gi beskjed til hotellet når du bestiller rom at du ønsker å bli hentet. Det koster noen kroner ekstra, men det er virkelig verdt det.

Spa Budabest

Hotellet har også et nydelig evighetsbasseng, en smakfull restaurant og en hipp bar. Hotellet kan sørge for at du får all den hjelpen som du trenger med sin utmerkede concergier-tjeneste.

Budapest 5

Alle rommene er luksuriøse og romslige med innbydende innredning. Badet er laget i vakker marmor og har både dusj og badekar.

Budapest 6

Velger du en suite kan du glede deg over fransk balkong og en unik panoramautsikt over Donau elven. Suiten har også et ekstra gjestebad hvis det skulle være behov for det.

Budapest 3

Restauranten er å regne som et europeisk brasseri som serverer kreative og innovative retter med fokus på lokale råvarer. Restauranten sørger for de beste omgivelsene med utsikt over elven og Kjedebroen.

Her finner du de beste prisene på overnatting ved Four Sesaond Hotel Gresham.

Kempinski Hotel Corvinus Budapest

the-living-room-kempinski-hotel-corvinus-budapest.jpg;width=1920;height=1080;mode=crop;anchor=middlecenter;autorotate=true;quality=85;scale=both;progressive=true;encoder=freeimage;format=jpg

Bor du ved Kempinski hotell bor du sentralt midt i sentrum noen få hundre meter fra kjente attraksjoner som Stefandsdomen, Mathiaskirken og Kjedebroen. Hotellet er et trendy og moderne fem-stjerners hotell med innendørs-basseng og luksuriøse rom.

Med eget spa, flere restauranter, en populær bar og unike rom er dette hotellet som virkelig gir deg en følelse av luksus og avagansé.

executive-suite-living-room-kempinski-hotel-budapest.jpg;width=1920;height=1280;mode=crop;anchor=middlecenter;autorotate=true;quality=85;scale=both;progressive=true;encoder=freeimage;format=jpg

Alle rommene er unike og moderne innredet med alt du kan drømme om av fasiliteter. Suitene er nydelige og romslige med original kunst fra den kjente Corvinus-samlingen.

es-bisztro-restaurant-downtown-budapest-kempinski.jpg;width=1920;height=1282;mode=crop;anchor=middlecenter;autorotate=true;quality=85;scale=both;progressive=true;encoder=freeimage;format=jpg

Restaurant Nobu er kjent for sin fantastiske sushi og innovative japanske retter. Brasseri És Bisztri kan skilte med en fantastisk uteservering om sommeren og serverer klassiske retter fra Ungarn og Wien.

I tillegg til to unike restauranter huser også hotellet en klassisk kaffebar hvor du kan starte dagen med noen deilige kaffedrikker. I baren kan du nyte en befriende cocktail mens du fordøyer alle inntrykkene.

kempinski-the-spa-relax-area.jpg;width=1920;height=1280;mode=crop;anchor=middlecenter;autorotate=true;quality=85;scale=both;progressive=true;encoder=freeimage;format=jpg

I hotellets spa-avdeling kan du senke skuldrene med nydelige skjønnhetsbehandlinger, badstue og et svømmetak eller to.

Her finner du de beste prisene på overnatting ved Kempiniski Hotell Corvinus

Corinthia Budapest

corinthia-budapest-lobby-stairs

Beliggende midt i sentrum av Budapest finner du dette storslåtte fem-stjerners hotellet. Corintha er viden kjent for sin elegante luksus og service. Bor du vet dette hotellet har du kort avstand til flere kjente attraksjoner som du bør ta en kikk på.

Både Budaslottet og de termiske badene ligger en kort spasertur unna. Hotellet har også mange originale og unike detaljer fra 1800-tallet som gir det hele et ekstra godt inntrykk.

corinthia-budapest-spa-swimming-pool

Hotellets spa-avdeling er laget i en vidunderlig art-deco stil med avslapning og lave skuldre i hovedfokus.

corinthia_budapest_brasserie_atrium_restaurant_tables

På hotellet finner du også flere kjente og elegante restauranter, samt en moderne bar som sørger for at du virkelig får en deilig avslutning på dagen.

corinthia-budapest-signature-suite-living-area

Alle rommene ved Corinthia Hotell er romslige og luksuriøst innredet med alt du har behov for. Med deilige senger og moderne innredning kan du virkelig ikke ønske mer.

Her finner du de beste prisen for overnatting ved Corinthia Hotell Budapest.

Párisi Udvar Hotel Budapest

Udvar 2

Dette unike fem-stjerners hotellet ligger en liten kilometer fra Dohany-gaten midt i hjertet av Budapest. Hotellet har kaféer og butikker i umiddelbar nærhet, samt gangavstand til det meste av attraksjoner.

Her vil du oppleve eksklusiv luksus som du kommer til å elske. Med terrasse i vakre omgivelser og tilgang til romservice 24 timer i døgnet er dette et deilig hotell å feriere ved. Alle rommene har unike detaljer og er romslige.

Udvar

Her kan du sove i deilige senger og virkelig kjenne på at du har ferie. Rommene er designet i en vakker art- deco stil som gjør at både rommene og hotellet fremstår som et lite stykke kunst.

Bad Budapest

Badene er innbydende og originale med en fantastisk innredning. Badet har både dusj og badekar og noen har rommene kommer med spektakulær utsikt, selv fra badet.

Udvar spa

Senk skuldrene i den eksklusive spa-avdelingen. Her kan du velge mellom en kombinasjon av tradisjonelle og moderne skjønnhetsbehandlinger.

Udvar bar

Hotellets restaurant og brasseri kan by på internasjonale gourmet måltider med et åpent kjøkken i nydelige omgivelser. Baren serverer internasjonale drinker som du kan avslutte dagen med.

Her finner du de beste prisene på overnatting på Párisi Udvar Hotel.

Queen´s Court Hotel og Residence

Queens

Queens Court ligger i sentrum av Budapest med gangavstand til alle unike attraksjoner. Her finner du et deilig spå-området med innendørs basseng og boblebad. Med en vakker og rolig hage i bakgården kan du starte og avslutte dagen i de deiligste omgivelsene.

Hotellet har romslige suiter med egen balkong og stue. Her kan du nyte noen rolige timer gjennom dagen når du har behov for det.

Queens 2

Queen´s Court har både egen restaurant og bar for deg som liker å slappe av litt på hotellet i blant. Restauranten serverer smakfull og internasjonal mat med nøye utvalgte viner.

Queens 3

Hotellet kan skilte med et fantastisk spa hvis du vil hvile slitene muskler etter en lang og opplevelsesrik dag i vakre omgivelser.

Her finner du de beste prisene på overnatting ved Queen´s Court Hotel og Residence.

En tur til Budapest passer perfekt for en langhelg og du kan reise hit hele året, men husk at vinteren kan fort bli kald. Spiser du ute på restaurant så bør du huske på å gi tips på 10 %. Ikke legg tipsen på bordet, men gi den til kelneren. I Ungarn er det også vanlig å gi tips til drosjesjåfører.

Du kommer deg raskt til Budapest fra Gardermoen i Oslo og må regne med en flytur på et par timer.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Budapest.

God tur !

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...
forsikring-reise-idtyveri

Slik beskytter du deg mot ID-tyveri på ferien

Å reise på ferie er en fantastisk opplevelse, men i vår moderne verden er det også viktig å være bevisst på sikkerheten din, spesielt...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...