Feire jul på fjellet? Her finner du alternativene

Å feire jul på et høyfjellshotell kan være en fantastisk opplevelse. Du kommer til dekket bord og vil bli vartet opp etter alle kunstens regler. På et høyfjellshotell kan du kose deg i skibakken og få en storslått opplevelse på hotellet i løpet av dagen og kvelden. En julefeiring på et høyfjellshotell vil gi deg en magisk jul, helt uten stress og mas. Her kan du ta deg en velfortjent ferie sammen med resten av familien eller alene om du ønsker det. Det finnes alltid noe å fordrive tiden med og det er nydelig å kjenne på roen og gleden ved noen dager med lave skuldre.

Det er flere og flere som velger å feire jul på fjellet. Det er noe eget med julestemningen som gjør seg gjeldene i disse vinter-vakre landskapene. Hotellene pyntes til jul etter alle kunstens regler og det vil uten tvil bli noen minnerike dager. Vi har tatt en kikk på noen fantastiske hoteller som kan glede deg med årets julefeiring.

Her finner du de beste tilbudene på overnatting på høyfjellshotell.

Skarsnuten Hotel i Hemsedal

Skarsnuten Hotell ligger i den kjente skibygda, Hemsedal. Hemsedal er et av de mest populære stedene å reise hvis du ønsker deg en skikkelig skiferie.

skarsnuten hotell 4
Hotellet oser av fantastisk stemning allerede ved ankomst.

Hotellet er et unikt og vakkert boutique hotell som er bygget i stein og glass. Hotellets unike plassering er også viden kjent. Plassert på kanten av en fjellhylle 1000 meter over havet er du garantert en spesiell opplevelse allerede ved ankomst.

skarsnuten hotell 2
Hele hotellet er luftig og moderne innredet.

Hotellet har egen bar og restaurant og du vil garantert få noen fantastiske dager. Hotellet har skibakken som nærmeste nabo og ligger fantastisk plassert midt i den majestiske naturen og kan skilte med unik utsikt.

skarsnuten hotell 1

Hotellet er et fjellhotell for voksne gjester og du vil garantert bli tatt veldig godt vare på. Alle rommene er delikat innredet med inspirasjon hentet fra skandinavisk design. Uansett hvor du oppholder deg på hotellet vil du alltid ha utsikt over den fantastiske naturen som omkranser hotellet.

Her finner du Skarsnuten Hotell i Hemsedal

Plassert midt mellom Oslo og Bergen er Hemsedal et naturlig reisemål for mange som ønsker å oppleve den magiske fjellheimen. Reiser du fra Oslo vil turen ta rundt tre timer med bil. Bruk kartet til å finne raskeste rute til Hemsedal og Skarsnuten Hotell.

Valdres Høyfjellshotell Etnedal

Etnedal

Valdres er uten tvil et nydelig sted og er virkelig verdt et besøk. Valdres Høyfjellsholl ligger fantastisk plasser rett ved Steinsettfjorden i Nord-Etnedal, kun 16 kilometer fra Fagernes. Hotellet er et tradsjonelt fjellhotell som åpnet første gang i 1963. Hotellet er perfekt som et familiehotell og har langrennsløypene rett på utsiden av døren.

Hotellet ligger i vakre omgivelser og kun 20 minutter unna finner du Valdres Alpinsenter. Hit kan du reise om du vil ha en dag med litt bevegelse og moro.

Etnedal 2

Hotellet har egen restaurant som serverer tradisjonell norsk mat og mang en kveld kan du hygge deg i festsalen om du ønsker det. Hotellet har også egen bar, en koselig peisestue og badstue. Her vil du garantert finne både roen og julestemningen.

Etnedal 3

Rommene er romslige og hyggelig innredet med en hjemmekoselig atmosfære. Her kan du virkelige slappe av og senke skuldrene. Hotellet er perfekt for familier og de vet å gjøre stas på dere alle gjennom hele høytiden.

Her finner du Valdres Høyfjellshotell

Valdres Høyfjellshotell ligger i Valdres, 16 kilometer fra Fagernes. Tar du turen i bil fra Oslo vil raskeste rute ta rett i underkant av tre timer. Kartet vil hjelpe deg å finne den beste ruten fra der du bor.

Hovdestøylen på Hovden i Setesdal

hovden

Hovden er den mest populære skidestinasjonen på sørlandet og kan by på spennende løyper og fantastiske skiforhold gjennom hele vinteren.

Hovedstøylen ligger vakkert plassert rett ved Otra elven og har tur og skiløyper rett på utsiden av døren. Med kort vei til Hovden sentrum ligger hotellet sentralt plassert for alle som ønsker å ta turen.

Nå skal hotellet pusses opp og bli et toppmoderne aktivitetshotell. Hotellet stengte 18.oktober og vil etter planen åpne rett før jul i 2021. Her kan du sette i gang julefeiring ved et splitter nytt hotell med alt du kan ønske deg.

Alle hotellrommene blir pusset opp og det vil bli etablert en sportsbar, vinbar og en ny fantastisk restaurant.

I kjelleren på hotellet vil det komme intet mindre enn 6 bowlingbaner, aktivitetsrom og spillautomater. Her vil det være noe for hele familien. I løpet av den kommende sommeren vil hotellet også sørge for en velværeavdeling.

Her finner du Hovden

Hovden ligger i Setedal og er Sørlandets mest populære skidestinasjon. Hit reiser du med bil og det vil ta deg rundt fire timer fra start til slut. Her finner du raskeste vei til Hovdestøylen hotell på Hovden.

Gaustablikk Høyfjellshotell

Gaustablikk Høyfjellshotell ligger i Rjukan og er et populært hotell som er godt plassert ved foten av Sør- Norges høyeste fjell, Gaustatoppen. Mange benytter seg av Gaustablikk for litt ekstra luksus etter å ha brukt noen timer på å bestige fjellet.

gaustablikk2

Hotellet er et ekte fjellhotell og ved juletider vil det gi deg unik julesteming. Maten er formidabel og serveres i den hyggelige restauranten. På kvelden er det klart for festligheter hvor hele familien kan delta. Hotellet passer perfekt for både barnefamilier og voksne par, du kommer garantert til å få noen deilige netter.

Gaustablikk

Hotellet har også en deilig velværeavdeling hvor du finner alt fra avslappende behandlinger til svømmebasseng, badstue, steambad, boblebad, og flytende badstuer på Kvitåvatn. Her vil du garantert få lave skuldre og kjenne på energien som kommer sigende.

gaustablikk skisenter

Gaustablikk skisenter ligger rett i nærheten og kan skilte med hele 12 heiser og ulike nedfarter i ulik vanskelighetsgrad. Anlegger har også utendørsbelysning, noe som gjør det mulig å farte nedover bakkene selv etter at solen har gått ned.

Her finner du Gaustablikk

Ved foten av Telemarks høyeste fjell, Gaustatoppen, finner du Gaustablikk Høyfjellsthotell. Fra Oslo og til Gaustablikk tar det rundt to timer og førti minutter og her finner du raskeste rute.

Storefjell Resort Hotell på Golsfjellet

storefjell

Rett ved Storefjell ski- og akesenter ligger dette flotte fjellhotellet. Hotellet ligger 20 km fra Gol sentrum og kan glede deg og familien din med både innendørs svømmebasseng og badstue. Hotellet bærer med seg tradisjoner helt fra 1930 og er den dag i dag et populært reisemål.

storefjell 2

Hotellet vet å ta vare på både barnefamiliene og de godt voksne, her finner du litt for alle. Hotellet ligger unikt plassert og du får et godt innblikk i den vakre og snøkledde naturen. Reiser du hit er du garantert neste års julekort.

Her finner du Storefjell

Storefjell Resort ligger sentralt plassert på Golsfjellet midt mellom Valdres og Hallingdal. Reiser du med bil fra Oslo må du regne med rett i underkant av tre timer fra start til slutt. Bruk kartet for å finne raskeste vei til Storefjell.

Dr. Holms på Geilo

Dr. Holms er et av Norges vakreste hoteller og åpnet i 1909 og har vært populært siden den gangen. Hit kommer du garantert til å ønske deg tilbake og du kommer ikke til å ha et eneste kjedelige minutt. Dette er det perfekte sted å feire julen i de mest fantastiske omgivelsene.

Dr. Holms

Her kan du oppleve et yrende nattliv på nattklubben og du kan få noen velfortjente timer ved Spa-anlegget. Hotellet passer perfekt for barnefamilier, men også for de mer voksne gjestene. Her vil du garantert få julestemning og noen deilige dager.

Maten er upåklagelig og når du feirer jul ved dette hotellet kan du være helt sikker på at du kommer til å storkose seg.

hotellrom

Alle rommene er moderne og eksklusivt innredet med et hjemmekoselig preg. Her er det plass og rom til mange koselige dager.

Her finner du Dr. Holms på Geilo

Hotellet ligger strategisk plassert midt i Geilo sentrum og du vil garantert få julestemning. Reiser du fra Oslo må du regne med en biltur på litt i overkant tre timer og her finner du raskeste vei.

Her finner du de beste prisene på overnatting og julefering ved høyfjellshotell i Norge. 

Å feire julen et annet sted enn hjemme kan være en mye hyggeligere opplevelse enn du kanskje tror. Du kan bruke noen fridager på hygge, kos og opplevelser sammen med de du er glad i.

God tur og god feiring !

SISTE ARTIKLER

Verdens 10 mest romantiske reisemål

Det er en kjent sak at både Paris og Venezia er noen av verdens flotteste og mest romantiske reisemål. Men det finnes faktisk flere...

Fiji- Stillehavets vakreste reisemål

Fiji er en øynasjon som består av over 300 øyer spredt over Stillehavet, og har lenge vært kjent for sin eksotisk skjønnhet og gjestfrihet....

Ibiza- Her finner du de flotteste hotellene

Ibiza, den ikoniske spanske øya i Middelhavet, er kjent for sine pulserende fester, fantastiske strender og avslappede atmosfære. Ibiza by er hovedstaden og selveste...

Mont- Saint- Michel: Den unike tidevannsøya i Frankrike

Mont-Saint-Michel, også kjent som "Den unike tidevannsøya," er en av de mest ikoniske landemerkene i Frankrike og en av verdens mest bemerkelsesverdige turistattraksjoner. Denne...

Bali-Her finner du de mest eksklusive hotellene i fantastiske omgivelser

Bali er en fantastisk øy beliggende i Indonesia som har blitt en av verdens mest populære reisemål. Den tiltrekker seg reisende fra hele verden...

Opplev Piemontes praktfulle vingårder- luksusovernatting og vinsmaking

Piemonte betyr "foten av fjellet" og anses som en av Italias flotteste regioner. Piemonte grenser til Sveits i Nord og Frankrike i Vest, hvor...

Norske Opplevelser

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

Norske opplevelser: Disse stedene er perfekte for deg som...

Noen ganger trenger vi alle en pause fra den hektiske hverdagen og et sted...

Fra fjorder til flamenco: Opplev den kulturelle fusjonen mellom...

Norge og Spania kan virke som to motsatte verdener med distinkte landskap, historier og...

Fordeler og ulemper ved å spille på nettcasino

I Norge spiller millioner av nordmenn hver måned på nettcasino. De siste årene har...

Senja- Norge i miniatyr i spektakulære omgivelser

Å feriere i Norge er en unik opplevelse, selv for de som er bosatt...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...