Ute etter en skreddersydd ferieopplevelse? Her finner du byråene som kan fikse alle ønsker

Mange av oss går med en drøm i magen om å realisere den ultimate drømmeferien. En ferie hvor alt er lagt opp til deg og dine ønsker. Det finnes flere tilbydere der ute som kan hjelpe deg med å sette sammen ferien din slik at alt er tilrettelagt fra start til slutt. Vi har funnet noen av dem som du bør ta en nærmere titt på.

Det er mange som selv klarer å bestille både fly og overnatting på egenhånd, men med en skreddersydd ferie så slipper du å tenke på annet enn å pakke kofferten og møte opp på flyplassen til rett tid. Med en skreddersydd og tilpasset ferie vil du garantert få den ferien du alltid har ønsket deg og drømt om

En skreddersydd drømmeferie kan organiseres slik du vil samt ta deg dit du ønsker å reise. Du kan oppleve alt fra safari i Afrika, rundreise i Amerika, badeferie i Asia, mat-og vin turer i Frankrike, det er kun fantasien som setter grenser for hvor du kan reise og hva du kan oppleve. Med unikt tilpassede og skreddersydde reiser vil du få opplevelser ulikt noe annet med minner du kommer til å bære med deg resten av livet.

Byråer for personlig tilpassede ferieopplevelser

Din Reisedesigner

Det finnes flere byråer som kan hjelpe deg å sy sammen den ultimate drømmeferien og vi har sett på hvilke reisebyråer som kan hjelpe deg med å oppnå drømmen om en unik og skreddersydd ferieopplevelse.

Din reisedesigner

Din reisedesigner er et norsk reisebyrå som har spesialisert seg på eksklusive high-end reiser til unike og spennende reisemål i bl.a Asia, Afrika, Karibia, Oseania samt Sør-og Mellom-Amerika. Din reisedesigner sørger for å designe reisene helt etter dine ønsker og behov, så du kan være kan du være trygg på at reisen din blir perfekt. Med deres lange erfaring i bransjen og personlige oppfølging kan din reisedrøm bli til virkelighet, og du vil oppleve en reise du aldri kommer til å glemme.

Conections ferie

Med Conections ferie kan du få skreddersydd en individuell reise til eksotiske destinasjoner verden over.

  • Tlf: 33 11 71 71
  • Epost: [email protected]
  • Adresse: Connections Ferie Sandefjord:  Kongensgate 2 A, 3210 Sandefjord
  • Adresse: Connections Ferie Larvik:  Sigurdsgt. 3, 3256 Larvik

Ekspedisjonsreiser

Ekspedisjonsreiser sørger for unike gruppeturer og skreddersyr reiser til verdens vakreste destinasjoner.

  • Tlf: 919 00 530 / 919 09 616
  • Epost: [email protected]
  • Adresse: Heiamyro 11, 5460 Husnes

USA Spesialisten

USA Spesialisten skreddersyr din reise for opplevelser i store deler av veien. Om du reiser alene, med en gruppe eller med familien vil opplevelsene vente på deg.

Drømmereiser

Drømmereiser sørger for unike og spesialtilpassede reiser for privatpersoner og bedrifter. Spennende og autentiske reiseopplevelser som er individuelt tilpasset hvert behov.

Sunquest Travel

Sunquest Travel har fokus på personlig service og best mulig pris for din drømmeferie. Med bemannet døgntelefon hele døgnet hele året er du alltid i trygge hender.

Vinvino

Vinvino sørger for det beste innen skreddersydde mat-og vinturer. Ta del i gastronomiske opplevelser i Italia, Frankrike, Spania, Portugal og Norge.

Moments

Moments skaper den unike reisen med fokus på unike og tilpassede gruppereiser og temareiser.

Okreiser

Okreiser kan skilte med unik ekspertise på skreddersydde reiser til USA og Cruise for grupper, familier og bedrifter.

Hvorfor bør du bruke et reisebyrå?

din reisedesginer 1

Det er mange som drømmer om den ultimate feriopplevelsen og ønskene kan være mange. Når du skal bestille og organisere ferien din gjør du hele organiseringen enklere når du kan overlate planleggingen til noen som er profesjonelle.

Det er mange hensyn å ta når du skal sette sammen en ferie og det kan være både komplisert og tidkrevende. Med et samarbeid med et kunnskapsrikt reisebyrå kan du overlate jobben til noen som gleder seg til å sette sammen turen din og som kjenner alle regler og fallgruver. Da kan du heller bruke tiden din på å glede deg til å reise.

Kompetanse og samarbeidspartnere

møte

Sørg for at reisebyrået du velger kan innfri akkurat dine ønsker. Velg et byrå som har erfaring og kompetanse til å kunne innfri dine behov og drømmer. Med en individuelt tilpasset reise bør du velge det byrået som har gode samarbeidspartnere og som forstår hva du ser for deg for din unike reise.

Med gode samarbeidspartnere i byrået er du sikret at du får de opplevelsene du søker, samt erfaring og trygghet rundt lokal tilknytning for reisemålet. Et seriøst reisebyrå har gode samarbeidspartnere og sørger for blant annet at hoteller og leverandører holder topp kvalitet.

Enkel bestilling og organisering

koffert

Når du velger en skreddersydd og designet ferie bør alt være organisert for deg og bestillingen bør være enkel. Alt fra flyavreise fra Norge, innenlandsflyvning på destinasjonsstedet, transport, overnatting og opplevelser slik at du alt du behøver å gjøre er å møte opp med bagasjen din.

Ta kontakt med et byrå og de vil gi deg unike forslag til din drømmeferie slik at du kan slappe av og nyte ferien din.

Velg et reisebyrå som alltid gir deg trygghet

huske jungelen

Når du skal bestille reise er det viktig at du velger et norsk reisebyrå slik at du er dekket av Reisegarantifondet. Det finnes flere tilbydere på nett hvor du kan organisere reisen din selv, men mange av dem er utenlandske og du står uten noen som helst form for garanti om noe skulle oppstå. Husk at hvis du har spesielle behov som må tas hensyn til vil et reisebyrå alltid sørge for en reise som dekker alle dine behov uten at du trenger å bruke tid på det selv.

I tillegg skal reisebyrået du velger ha oversikt over når du bør reise og hvilken destinasjon du bør velge. Velg også et reisebyrå som er tilgjengelig for deg under hele reisen i tilfelle noe uforutsett skulle oppstå. Å reise utenlands er en spennende opplevelse og du skal alltid føle deg trygg fra du reiser til du er hjemme igjen,

Personlig service og oppfølging

reise 2

Med dedikerte og profesjonelle reisdesigner kan du alltid være trygg på at du får den reisen du ønsker deg. Velger du er reisebyrå kan du være helt trygg på at du får et reiseopplegg som du kan stole på. Et reisebyrå stiller med kunnskap og kompetanse og vil alltid gi deg den beste service og oppfølging.

En skreddersydd reise er den ultimate ferien. Du behøver ikke gjøre annet enn å melde dine ønsker så vil reisebyrået ordne resten for deg. Om det er en reise for deg alene, med familien eller jobben kan du være helt sikker på at dette blir en minnerik reise du kan se tilbake på igjen og igjen.

God tur!

SISTE ARTIKLER

Peru 3

Eksklusiv og ekstrem overnatting i en fjellvegg i Peru

Er du glad i naturen og ekstreme opplevelser?Da bør du ta turen til Peru. Den hellige dalen i El Valle Sagrado i Peru er...
Malta

Luksus og Casino på Malta

Malta er, uten tvil, et yndet sted for mange å reise. Denne vakre øya har trollbundet mang en tilreisende og mange ønsker seg tilbake...
London

5 uvanlige og unike opplevelser i London

Mange har vært i London og spasert rundt i de mange gatene og sett på en hel del av det London har å by...
Processed with VSCO with m5 preset

Hit reiser du for å oppleve unik julestemning og ekslusiv juleshopping

Med julen nært forestående passer det perfekt å ta en weekendtur til noen av Europas flotteste byer. Her finner du både fantastisk julestemning, eksepsjonelle...
Budapest termiske spa

Kjenn på luksus og velvære i Ungarn med spektakulære termiske bad

Vil du oppleve varme og helbredende kilder bør du besøke Ungarns unike og spektakulære termiske bad. Ungarn kan skilte med mer enn 1000 varme...
golf hovedbilde

Spille golf på vinteren? Her finner du de beste banene i Spania

Det finnes mang en golfentusiast i Norge og når sesongen er over hos oss kan du fortsatt glede deg over at du kan spille...

Norske Opplevelser

Norefjell- Her finner du de beste alternativene for overnatting,...

Norefjell ligger knappe en og en halv time fra Oslo og er en yndet...

Her finner du Norges beste ski og alpinanlegg

Når vinteren endelige melder sin ankomst har Norge mange unike ski- og alpinanlegg som...

Ferie og matopplevelser i Stavanger – Dette er det...

Stavanger ligger i Rogaland og er Norges fjerde største by, og er virkelig byen...

Leie av helikopter i Norge til flere anledninger –...

Å se verden fra en annen vinkel enn hva du er vant til er...

Dette er det beste Bergen har å tilby dersom...

Bergen er Norges nest største by og har uten tvil mye fantastisk å by...

Disse tilbyr limousine-utleie og privatsjåfør i Norge – Og...

Av og til kan det være deilig å vite at du blir tatt ekstra...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...