Ute etter en skreddersydd ferieopplevelse? Her finner du byråene som kan fikse alle ønsker

Mange av oss går med en drøm i magen om å realisere den ultimate drømmeferien. En ferie hvor alt er lagt opp til deg og dine ønsker. Det finnes flere tilbydere der ute som kan hjelpe deg med å sette sammen ferien din slik at alt er tilrettelagt fra start til slutt. Vi har funnet noen av dem som du bør ta en nærmere titt på.

Det er mange som selv klarer å bestille både fly og overnatting på egenhånd, men med en skreddersydd ferie så slipper du å tenke på annet enn å pakke kofferten og møte opp på flyplassen til rett tid. Med en skreddersydd og tilpasset ferie vil du garantert få den ferien du alltid har ønsket deg og drømt om

En skreddersydd drømmeferie kan organiseres slik du vil samt ta deg dit du ønsker å reise. Du kan oppleve alt fra safari i Afrika, rundreise i Amerika, badeferie i Asia, mat-og vin turer i Frankrike, det er kun fantasien som setter grenser for hvor du kan reise og hva du kan oppleve. Med unikt tilpassede og skreddersydde reiser vil du få opplevelser ulikt noe annet med minner du kommer til å bære med deg resten av livet.

Byråer for personlig tilpassede ferieopplevelser

Din Reisedesigner

Det finnes flere byråer som kan hjelpe deg å sy sammen den ultimate drømmeferien og vi har sett på hvilke reisebyråer som kan hjelpe deg med å oppnå drømmen om en unik og skreddersydd ferieopplevelse.

Din reisedesigner

Din reisedesigner er et norsk reisebyrå som har spesialisert seg på eksklusive high-end reiser til unike og spennende reisemål i bl.a Asia, Afrika, Karibia, Oseania samt Sør-og Mellom-Amerika. Din reisedesigner sørger for å designe reisene helt etter dine ønsker og behov, så du kan være kan du være trygg på at reisen din blir perfekt. Med deres lange erfaring i bransjen og personlige oppfølging kan din reisedrøm bli til virkelighet, og du vil oppleve en reise du aldri kommer til å glemme.

Conections ferie

Med Conections ferie kan du få skreddersydd en individuell reise til eksotiske destinasjoner verden over.

 • Tlf: 33 11 71 71
 • Epost: ferie@connections.no
 • Adresse: Connections Ferie Sandefjord:  Kongensgate 2 A, 3210 Sandefjord
 • Adresse: Connections Ferie Larvik:  Sigurdsgt. 3, 3256 Larvik

Ekspedisjonsreiser

Ekspedisjonsreiser sørger for unike gruppeturer og skreddersyr reiser til verdens vakreste destinasjoner.

 • Tlf: 919 00 530 / 919 09 616
 • Epost: info@ekspedisjonsreiser.no
 • Adresse: Heiamyro 11, 5460 Husnes

USA Spesialisten

USA Spesialisten skreddersyr din reise for opplevelser i store deler av veien. Om du reiser alene, med en gruppe eller med familien vil opplevelsene vente på deg.

 • Tlf: 22 34 06 00
 • Epost: info@usaspesialisten.no
 • Adresse: Rosenholmveien 25, 1414 Trollåsen

Drømmereiser

Drømmereiser sørger for unike og spesialtilpassede reiser for privatpersoner og bedrifter. Spennende og autentiske reiseopplevelser som er individuelt tilpasset hvert behov.

 • Tlf: 22 12 00 13
 • Epost: post@drommereiser.no
 • Adresse: Munkedamsveien 53B, 0250 Oslo

Sunquest Travel

Sunquest Travel har fokus på personlig service og best mulig pris for din drømmeferie. Med bemannet døgntelefon hele døgnet hele året er du alltid i trygge hender.

 • Tlf: 911 43 103
 • Epost: info@sunquest-travel.no
 • Adresse: Torgveien 7, Ski

Vinvino

Vinvino sørger for det beste innen skreddersydde mat-og vinturer. Ta del i gastronomiske opplevelser i Italia, Frankrike, Spania, Portugal og Norge.

 • Tlf: 63 81 20 10 
 • Epost: info@vinvino.no
 • Adresse: Storgata 7, 2000 Lillestrøm

Moments

Moments skaper den unike reisen med fokus på unike og tilpassede gruppereiser og temareiser.

 • Tlf: 926 96 854
 • Epost:siw@moments.as
 • Adresse: Kong Haakosnsveg 61, 4345 Bryne

Okreiser

Okreiser kan skilte med unik ekspertise på skreddersydde reiser til USA og Cruise for grupper, familier og bedrifter.

 • Tlf: 38 35 02 04
 • Epost: reis@okreiser.no

Hvorfor bør du bruke et reisebyrå?

din reisedesginer 1

Det er mange som drømmer om den ultimate feriopplevelsen og ønskene kan være mange. Når du skal bestille og organisere ferien din gjør du hele organiseringen enklere når du kan overlate planleggingen til noen som er profesjonelle.

Det er mange hensyn å ta når du skal sette sammen en ferie og det kan være både komplisert og tidkrevende. Med et samarbeid med et kunnskapsrikt reisebyrå kan du overlate jobben til noen som gleder seg til å sette sammen turen din og som kjenner alle regler og fallgruver. Da kan du heller bruke tiden din på å glede deg til å reise.

Kompetanse og samarbeidspartnere

møte

Sørg for at reisebyrået du velger kan innfri akkurat dine ønsker. Velg et byrå som har erfaring og kompetanse til å kunne innfri dine behov og drømmer. Med en individuelt tilpasset reise bør du velge det byrået som har gode samarbeidspartnere og som forstår hva du ser for deg for din unike reise.

Med gode samarbeidspartnere i byrået er du sikret at du får de opplevelsene du søker, samt erfaring og trygghet rundt lokal tilknytning for reisemålet. Et seriøst reisebyrå har gode samarbeidspartnere og sørger for blant annet at hoteller og leverandører holder topp kvalitet.

Enkel bestilling og organisering

koffert

Når du velger en skreddersydd og designet ferie bør alt være organisert for deg og bestillingen bør være enkel. Alt fra flyavreise fra Norge, innenlandsflyvning på destinasjonsstedet, transport, overnatting og opplevelser slik at du alt du behøver å gjøre er å møte opp med bagasjen din.

Ta kontakt med et byrå og de vil gi deg unike forslag til din drømmeferie slik at du kan slappe av og nyte ferien din.

Velg et reisebyrå som alltid gir deg trygghet

huske jungelen

Når du skal bestille reise er det viktig at du velger et norsk reisebyrå slik at du er dekket av Reisegarantifondet. Det finnes flere tilbydere på nett hvor du kan organisere reisen din selv, men mange av dem er utenlandske og du står uten noen som helst form for garanti om noe skulle oppstå. Husk at hvis du har spesielle behov som må tas hensyn til vil et reisebyrå alltid sørge for en reise som dekker alle dine behov uten at du trenger å bruke tid på det selv.

I tillegg skal reisebyrået du velger ha oversikt over når du bør reise og hvilken destinasjon du bør velge. Velg også et reisebyrå som er tilgjengelig for deg under hele reisen i tilfelle noe uforutsett skulle oppstå. Å reise utenlands er en spennende opplevelse og du skal alltid føle deg trygg fra du reiser til du er hjemme igjen,

Personlig service og oppfølging

reise 2

Med dedikerte og profesjonelle reisdesigner kan du alltid være trygg på at du får den reisen du ønsker deg. Velger du er reisebyrå kan du være helt trygg på at du får et reiseopplegg som du kan stole på. Et reisebyrå stiller med kunnskap og kompetanse og vil alltid gi deg den beste service og oppfølging.

En skreddersydd reise er den ultimate ferien. Du behøver ikke gjøre annet enn å melde dine ønsker så vil reisebyrået ordne resten for deg. Om det er en reise for deg alene, med familien eller jobben kan du være helt sikker på at dette blir en minnerik reise du kan se tilbake på igjen og igjen.

God tur!

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...