Slik bor du ved det mest eksklusive hotellet i Istanbul

Drømmer du om opplevelser som minner om Tusen og én natt og fremmede eksotiske kulturer? Da er Istanbul reisemålet for deg. Her finner du et av verdens mest luksuriøse og eksklusive hotell. Med egen butler, en magisk suite og kulinariske retter er det duket for en ferie du aldri glemmer. Her bor du på et tidligere palass bygget av en sultan en gang mellom 1863 og 1867. Ønsker du å se det meste av Istanbul kan hotellet sørge for turer i en eksklusiv yacht, limousin eller et helikopter. Dette eksklusive hotellet sparer ikke på noe og du kommer til å leve som en kongelig.

Istanbul er den eneste byen i verden som ligger i to kontinenter, Asia og Europa. Istanbul har en lang rik og historie noe som byen bærer preg av i sin unike arkitektur og ikke minst gjennom sin kultur. Byen byr på alt fra varme dager til moderne high-class shopping og vakre hoteller.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Istanbul.

Çırağan Palace Kempinski Istanbul

Dette utrolig vakre hotellet ligger i et osmansk palass som ble bygget på 1800-tallet. Hotellet ligger i hjertet av Bosporos og rommer den ultimate luksus fra et ekte palass. Her vandrer du rundt i en helt unik historie mens du nyter utsikten over vakre Bosporos.

Hotellet ligger i gangavstand til byens hovedattraksjon, Taksum Square, og til det eksklusive shoppingområdet ved Nisantasi.

Hit kan du reise både på kjærlighetsferie og med barna. Hotellet vet å sette pris på små ferierende gjester med overraskelser fra de entrer hotellet. I tillegg har hvert rom små badekåper og tøfler i riktig størrelse for små reisende globetrottere.

Istanbul 1

Hotellet er rangert med fem-stjerner og har vunnet en mengde med priser gjennom årene. Her har de sørget for det ypperste av det ypperste for sofistikert eleganse og luksus.

Når palasset i sin tid ble bygget var innerveggene av tre og ytterveggene var dekorert i den nydeligste marmor. 19.Januar i 1910 ble palasset totalskadet i en brann hvor kun litt av reisverket stod igjen.

Istanbul 19

I 1987 ble ruinen kjøpt av et japansk selskap som restaurerte palasset. I tillegg tilførte de et topp moderne hotell ved den vakre hagen.

Hotellet åpnet i 1992, og i dag huser denne delen de mest luksuriøse suitene du kan tenke deg. Bygget har 11 unike suiter i topp klasse. Hver suite har tilgang til sin egen butler hele døgnet om du ønsker det.

Palasset fikk enda en renovering og er satt i stand tilbake til fordums prakt og er nå som et fullverdig luksuriøst hotell å regne.

Istanbul 22

En høy portal skiller palasset fra resten av verden og fremstår i dag som en vakker velkomst for alle besøkende. I det du entrer portalen er du ikke tvil om at dette er et av verdens vakreste hotell.

Istanbul 3

Hotellet har nydelig utsikt uansett hvor du beveger deg. Området er enormt og sørger for at du aldri mangler noe. Istanbul er en moderne by med en rik historie og tusenvis av besøkende hvert år.

Istanbul 4

Dette ønsker deg velkommen når du entrer hoteller. Her er det persiske tepper og gull så langt øyet kan se. Det levner liten tvil om at dette en gang har vært en palass i en sultans eie.

Istanbul 11

I renoveringsprosessen var det viktig å bygge opp igjen palasset så likt originalen som mulig. Marmor og fargefulle detaljer hører til palassets historie.

Istanbul 23

Hotellet er så vakkert og luksuriøst at det tar pusten fra deg. Med enorme lysekroner som blir pusset så de skinner nesten hver eneste dag sørger for den ekstra eksklusive stemningen. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene og vakre detaljer vil stadig dukke opp.

istanbul 26

Hotellet har et fantastisk evighetsbasseng som er oppvarmet hele året. Her kan nyte både soloppganger og solnedganger mens du har utsikt over Bosporos.

Istanbul 29

Hotellet bugner av steder du kan spise og drikke. Her finner du alt fra verdens mest fantastiske frokost til lunsj og middag i verdensklasse. Hvis du avslutter kvelden med en cocktail så kan du glede deg over at her finner du internasjonale drinker og stemning du kommer til å sette pris på.

Eksklusive suiter

Alle rommene ved Ciragan Palace har vinduer som strekker seg fra gulv til tak. I tillegg har de balkong og spektakulær utsikt. Hvert rom er utstyrt med badekåpe, tøfler og eksklusive hudpleieprodukter. Det er likevel én suite som er mer populær enn de andre og det er den sagnomsuste Sultan Suiten.

Det som en gang var et ekstra tilbygg til palasset huser nå 11 fantastiske suiter. Med tilgang til butler hele døgnet og ekstravagant service kan du være helt sikker på at dette er et av verdens mest fantastiske steder å tilbringe ferien sin.

Istanbul 9

Sultan Suiten er vakrere og større enn noe annet rom og har du ikke hatt følelsen av å være i et palass før så får du det nå. Rommet er enormt med utalelige sitteplasser og rom for alenetid om det er noe du setter pris på. Hver eneste detalj er nøye gjennomtenkt og du kommer til å få en helt fantastisk opplevelse.

Istanbul 24

Her bor du som en kongelig med alt du har behov for og enda litt til. Med spesialdesignede møbler og persiske tepper er du garantert den største følelsen av luksus. Rommet har flere rom hvor soverommet er i en separat del med komfortable senger.

Istanbul 10

Badet er dekket med marmor og er stort og romslig. Her kan alle være på badet samtidig. Her er både et delikat badekar og en dusj. Det følger med både badekåper, tøfler og skjønnhetsprodukter for store og små. Produktene til barna er spesiallaget for ikke å svi i øynene.

Utsøkte måltider

Hotellet kan skilte med hele fem restauranter for unike kulinariske opplevelser. Her finner du også byen beste afternoon tea som virkelig er en opplevelse i seg selv.

I tillegg til fantastiske restauranter og snack-barer har hotellet noen verdenskjente barer hvor de tryller frem de mest magiske kombinasjonene.

Istanbul 12

Tyrkia er kjent for sine praktfulle bakverk og dette hotellet er intet unntak. Her får du søte smaker i de vakreste kreasjoner. Her får du garantert vann i munnen og du kommer til å ville prøve alt.

Istanbul 15

Froksten ved hotellet er intet mindre enn verdenskjent. Du får servert hele 300 ulike retter med de deiligste smaker du kan tenke deg. I tillegg er over 80 prosent av alle råvarene økologiske. Her finner du garantert noen herligheter uansett hva dine preferanser er.

Start dagen med fantastisk utsikt over havet mens du nyter en frokost du sjelden, eller aldri har sett maken til.

Istanbul 18

Har du spesielle ønsker, eller vil du ha en liten privat sammenkomst, kan dette gjøres i den vakre hagen med utsikt over byen. Retter som er laget av noen av verdens beste kokker kommer til å ta pusten fra deg.

Istanbul 28

Restauranten innbyr til sofistikert eleganse. Rommet er en hyllest til den gangen hotellet var et palass og det er ikke vanskelig å forestille seg et ball eller to i disse vakre omgivelsene.

Istanbul 13

Vil du nyte en varm og deilig kveld utendørs bør du søre for å få et av bordene med den beste utsikten. Dette oser av romantikk og eksklusivitet av en annen verden.

Istanbul 16

For en litt løsere stemningen kan du nyte en forfriskende coctail i baren på terrassen. I behagelige stoler kan du få med deg den vakre solnedgangen.

Istanbul 30

Vil du avslutte kvelden med whisky og sigar så er dette den ultimate plassen. I eksklusiv og lekker innredning føles det som om 1800-tallet kommer sigende og du kan virkelige nyte kvelden. Baren er også verdenskjent for sine eksotiske cocktails som er laget med kunnskap og kompentanse du sjelden har opplevd maken til.

Eksklusiv Spa

Istanbul 21

Hotellet har en innbydende og nydelig velvære avdeling hvor du kan prøve ekte tyrkisk haman, sauna og et innendørs basseng. Avdelingen har også deilige behandlinger som kroppen din kommer til å sette pris på.

Litt om Istanbul

Istanbul

Istanbul het i sin tid Konstantinopel og er en moderne storby i Tyrkia. Byen er faktisk den nest største byen i Europa. Et svært fremtredende trekk ved byen er samløpet av Marmarhavet, Bosporos og Det Gylne Horn. Byen er full av liv og røre med fantastiske restauranter, kule barer og noe av verdens flotteste arkitektur.

Istanbul har en blanding av fuktig tropisk klima og middelhavsklima. Somrene i Istanbul er varme med kun fire-fem regndager i måneden mens vintrene er både kalde og våte og har temperaturer ned til 4 grader. Istanbul har en rekke med nydelige strender som ligger rundt byen.

Valutaen som brukes er Tyrkisk lira og én TRY er rundt 4 norske kroner. Under Ramadan som er fra rundt begynnelsen av april til begynnelsen mai går livet litt senere og mange butikker har endrede åpningstider.

Her finner du de beste prisene på overnatting ved Ciragan Palace.

En tur til Istanbul kan du virkelig glede deg til og dette hotellet kommer du til å ønske deg tilbake til.

God tur!

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...
forsikring-reise-idtyveri

Slik beskytter du deg mot ID-tyveri på ferien

Å reise på ferie er en fantastisk opplevelse, men i vår moderne verden er det også viktig å være bevisst på sikkerheten din, spesielt...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...