Saint Tropez – Fransk luksus en kort flytur unna

En reise til Saint-Tropez er er for mange den ultimate definisjon på luksuslivet og high-class. Saint-Tropez er kjent for sine luksuriøse hoteller og den vakre beliggenheten. Saint- Tropez ligger i Syd-Frankrike ved den franske rivieraen og har 5700 innbyggere. Byen er ansett som høysetet for de rike, berømte, filmstjerner og artister. Vil du leve livet som dem og kanskje også møte noen internasjonale celebriteter er Saint-Tropez definitivt stedet du bør reise til.

Saint-Tropez var opprinnelig en fiskerlandsby og ble svært ødelagt under krigen. Byen ble omhyggelig gjenoppbygget og ble etterhvert oppdaget av filmindustrien. Byen har vært en yndet plass for verdens jetsettere siden. Den kjente skuespillerinnen Brigitte Bardot spilte inn den kjente filmen «Da gud skapte kvinnen» i Saint-Tropez i 1959 og satte standard for byen for alltid.

Havnen vil stadig være fylt av luksusyachter i en klasse du sjeldent har sett maken til, og det er vel verdt å ta turen på havnepromenaden. Området er fylt med flotte badeplasser, men de flotteste strendene ligger på utsiden av Pamlonne. Hit kommer de fleste med en båt, helst en yacht, så blir de hentet av en sjalupp som frakter de badeglade gjestene til fra  de eksklusive strendene.

Château de la Messardière

Chateau de la Messardiere er det største, og et av de mest prestisjefylte og luksuriøse hotellene ved den franske rivieraen. Nærmere et eventyrslott kommer du garantert ikke.

Dette hotellet er så populært at om du ønsker å tilbringe sommerferien din ved dette utrolige slottet bør du booke rom noen måneder i forveien.

slott 1

Hotellet har en fantastisk beliggenhet ved den franske rivieraen, med privat strand som er eksklusivt for gjestene ved chateauet. Slottet sørger for transport til Saint Tropez for high-end shopping, med champagne selvsagt.

slott3

Hotellet har en Spa-avdeling på 1000 kvadratmeter. Her har du muligheten til å få alle de populære behandlingene, og samtidig nyte godt av alt som slottet har å by på.

slott2

Vil du virkelig kjenne på den ultimate luksusfølelsen ved chateauet bør du definitivt bestille frokosten levert på rommet. Da kan du starte dagen på din private terrasse mens du ser utover rivieraen.

slott4

Vil du virkelig flotte deg kan du sjekke inn ved Duplex Villa. Det inneholder intet mindre enn tre soverom, samt tre bad. Stue, oppholdsrom og ditt eget private svømmebasseng.

En uke ved dette enorme og fantastiske chateauet ligger fra 173 000 for to personer og oppover. Vil du unne deg stor plass og alt av de eksklusive fasilitetene som slottet har å tilby må du regne med å ut med rundt 300 000 for to personer, i juli måned.

Muse Hotell Saint Tropez -Ramatuelle

Muse Hotell i Saint-Tropez er et elegant og luksuriøst hotell med Spa, fantastiske suiter og basseng. Hotellet ligger en fem-minutters biltur unna Saint-Tropez. Hotellet sørger for egen shuttle til og fra stranden og til sentrum av Saint-Tropez.

Hotellet har egen restaurant med et kjøkken som vet å benytte seg av lokale råvarer og lager de fremste kulinariske rettene du kan ønske deg.

Hotellet kan også skilte med en eksklusivt Spa- avdeling som du garantert kommer til å benytt deg av.

muse hotel 1

Hotellet ligger fantastisk til i en liten oase av en vakkert opparbeidet hage i et rolig område. Her kan du nyte fantastiske dager og leve det ekte luksusliv.

muse hotell 4

I nærheten av basseng området finnes også en fantastisk bar hvor du kan spise småretter eller hygge deg med en cocktail.

muse hotel 2

Alle rommene er luksuriøst innredet med innbydende og elegant rom. Mange av suitene har egen balkong, samt adgang til eget privat basseng.

Én uke i juni på dette hotellet med suite med stue og egen terrasse, ligger på 70 000 for to personer. Ønsker du en suite med to soverom, bad og stue, stor balkong og eget basseng må du ut med 160 000 for  to personer.

Althoff Hotel Villa Belrose

Althoff Hotell Villa Belrose ligger på åssiden med panormautiskt over kysten av Saint-Tropez. Den vakre rivieraen ligger en fem-minutters biltur fra hotellet.

Hotellet byr på kulinariske opplevelser når det kommer til restauranten. Med lokale råvarer tryller de frem de lekreste retter.

Reiser du hit bør du også benytte anledningen å besøke noen vingårder som ligger i umiddelbar nærhet. Hotellet vil selvfølgelig bistå deg i planleggingen.

bellarose 1

Hotellet har en luksuriøs Spa-avdeling og kan skilte med et enormt basseng med fantastisk utsikt over bukten av Saint-Tropez. Hvis du ønsker det kan du både snorkle eller forsøke å seile ved den nærmeste stranden til hotellet.

belerose 2

Fantstisk utsikt du aldri kommer til å gå lei av. Her på høyden har du god oversikt over hele Saint-Tropez og rivieraen.

belerose 3

Du kan nyte deilige måltider eller noe godt å drikke, samt nyte stillheten og det gode liv. Enten fra din egen terrasse eller fra uteplassen til restauranten.

belerose 4

Rommene er stilfulle og romslige og mange av dem har stor balkong vendt mot middelhavet. Et liv i luksus er aldri å forakte, særlig hvis du kan sove godt i tillegg og våkne opp til dette hver dag.

Dette hotellet gir deg et dobbeltrom med sjøutsikt for 65000 kr for to personer i én uke i juni. Ønsker du derimot en suite med balkong for to personer må du regne med å betale 95 000 kr for to personer.

Mer av Sant-Tropez

Det er ingen tvil om at Saint-Tropes virkelig lever opp til sitt eksklusive rykte om luksus og glamour. Det er ingenting som er overlatt til tilfeldighetene og du kommer garantert til å få en fantastisk ferie ved et av verdens mest eksklusive reisemål. Her får du et lite innblikk av hva denne eksklusive byen har å gi deg.

Her finner du de beste prisene på fly og hotell til Saint-Tropez.

God tur!

SISTE ARTIKLER

Kroatia

Kroatia- Europas nye luksus destinasjon!

Ønsker du deg en ferie til et land med krystallklart vann, nydelig kjøkken, rik historie og vakre øyer? Da bør du, uten tvil, ta...

Leie av helikopter i Norge til flere anledninger – Her finner du pris og...

Å se verden fra en annen vinkel enn hva du er vant til er en fantastisk opplevelse og noe du virkelig burde unne deg....
Bergen hovedbilde 2

Dette er det beste Bergen har å tilby dersom du skal unne deg en...

Bergen er Norges nest største by og har uten tvil mye fantastisk å by på. Bergen har en rekke kjente museum, restauranter og opplevelser...
limousin 3

Disse tilbyr limousineutleie og privatsjåfør i Norge – Og dette koster det

Av og til kan det være deilig å vite at du blir tatt ekstra godt vare på. Det er ikke alltid det er så...
under vann dubai

Bo i luksus på et hotellrom under vann? Her finner du hotellene og dette...

Før var en hotellovernatting en spesiell opplevelse og det er det fortsatt for mange, men for dem som har gått lei av paraplydrinker og...
speilsalen

Her finner du alle Norges Michelin-restauranter

Michelinguiden har operert med stjerner på restauranter siden 1926 og lite er så prestisjefylt for en ambisiøs kokk som å få den vanskelige og...

Norske Opplevelser

Leie av helikopter i Norge til flere anledninger –...

Å se verden fra en annen vinkel enn hva du er vant til er...

Dette er det beste Bergen har å tilby dersom...

Bergen er Norges nest største by og har uten tvil mye fantastisk å by...

Disse tilbyr limousineutleie og privatsjåfør i Norge – Og...

Av og til kan det være deilig å vite at du blir tatt ekstra...

Her finner du alle Norges Michelin-restauranter

Michelinguiden har operert med stjerner på restauranter siden 1926 og lite er så prestisjefylt...

Norges fornøyelsesparker og badeland. Her er de beste stedene

Badeland og fornøyelsesparker er alltid en innertier hos barna. De får en fantastisk opplevelse...

Høvringen i Rondane – En luksuriøs opplevelse i Norges...

Høvringen er ei fjellgrend og var tidligere Norges største setergrend hvor de kunne skilte...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...