Norefjell- Her finner du de beste alternativene for overnatting, kurs og konferanse

Norefjell ligger knappe en og en halv time fra Oslo og er en yndet destinasjon for tilreisende hele året. Både vår, sommer og høst byr på unike naturopplevelser og på vinteren kan du boltre deg i et av Norges største ski anlegg. Gjennom vår, sommer og høst kan du gå flotte fjellturer som vil belønne deg med unike naturopplevelser. Du kan også være litt vågal å være med på rafting i strie stryk eller hive deg med på isfiske på vinteren. Norefjell har mye å by på og du kommer ikke til å ha et eneste kjedelig øyeblikk.

På Norefjell kan du overnatte og arrangere kick-off, kurs og konferanser for arbeidsplassen. Det beste man kan gjøre for samholdet og arbeidslyst er å gi dine ansatt en god opplevelse. Lag et annerledes arrangement som kommer dine ansatte til gode. Da vi du sørge for å skape stor innsatsvilje og godt kollegialt samhold.

Hos Ringnes Gård på vil både du og dine ansatte virkelig kunne kjenne på en fantastisk opplevelse hele året. Norefjell er mer enn bare flotte skibakker og du kommer til å ønske deg tilbake igjen og igjen. Vi har tatt enn kikk på flere flotte alternativer som tilbyr unike overnattingsmuligheter.

Ringnes gård

Ringnes Gård

Rett under Norefjells skiparadis, langs krøderfjorden, finner du Norges vakreste middelaldergård. Gården har gått i arv i familien gjennom 700 år og her vil du ta del i en stor del av unik norsk historie. Gården har holdt ved like gammel kulturarv samtidig som det kan vise til topp moderne overnattingsfasiliteter i fantastiske omgivelser.

Her kan du gjøre mer enn å overnatte. Ringens Gård arrangerer også frimafeester, kurs, konferanse, kick-off og julebord. Dette er det perfekte stedet å ta med bedriftens ansatte når møter skal holdes og kompetansen skal heves.

Her vil du få kulinariske opplevelser fra et topp moderne kjøkken, alt i helt unike omgivelser. Gården har egen bar og både mat og drikke går hånd i hånd. Her vil du få et helt unikt preg på arrangementet ditt og programmet kan skreddersys til ditt behov.

Kontaktinformasjon:

Norefjell ski og spa

Norefjell Ski & Spa ligger perfekt plassert midt i bakken i Bøseter med Ski- inn og ski-out. I tillegg kan hotellet by på mengder med aktiviteter som en 16 meter høy klatrevegg, bouldrevegg, jacuzzi, badstue og svømmebasseng. I tillegg kan hotellet tilby en topp moderne konferanseavdeling med møterom for bedrifter.

Kontaktinformasjon

 • Tlf: + 47 32 14 82 00
 • Adresse: Bøseter, 3536 Noresund
 • Epost: booking@norefjellskiogspa.no

Eggedal Borgerstue

Her finner du et lite og sjarmerende hotell som er familiedrevet og vært i familien i over 50 år. Hotellet er opprinnelig en gammel skysstasjon og kan skilte med en lang og unik historie.

Kontaktinformasjon:

 • Tlf: 32 71 46 18
 • Epost: post@eggedal-borgerstue.no

Sole Gjestegård

Sole gjestegård er et sjarmerende og nostalgisk badehotell som ligger vakkert plassert ved Krøderfjorden. Her kan du bade på sommeren og kose deg med isfiske på vinteren. Hotellet er åpent hele året  og har både restaurant og innendørs svømmebasseng.

Kontaktinformasjon:

 • Tlf: +47 32 15 04 00
 • Adresse: Krøderfjordveien 1610, 3536 Noresund
 • Epost: post@solegjestegard.no

Noreheim

Norheim finner du 740 meter over havet med fantastisk utsikt utover fjellet. Her er det tilrettelagt for møter, kick-off og private arrangement. Her bor du i romslige hytter som er bonderomantisk innredet med alt du trenger av fasiliteter.

Kontaktinformasjon:

 • Tlf: +47 902 24 022
 • Adresse: Puttanhaugen, 3536 Noresund
 • E-post: post@noreheim.no

Norefjellhytta

Norefjellhytta er Norges enste «alephytte» og ligger 720 meter over havet med utsikt over dalen og Krøderen. Her er det tilrettelagt for både private overnattinger samt for bedriftsamlinger.

Kontaktinformasjon:

 • Tlf: + 47 930 43 366
 • Adresse:Norefjell Alpingrend, 3536 Noresund
 • Epost: restaurant@norefjellhytta.com

Nord- Skinnes Gård

Her får du en overnatting utenom det vanlige. NORD er et landskapshotell hvor du kan overnatte i lavvo som har store vinduer mot stranda og eget gulv med varme. Lavoen er lun og varm og varmes opp av en vedfyrt vedpeis. Dette er opplevelsen som er perfekt for kick-off på jobben eller for vennegruppa som vil gjøre noe annerledes.

Kontaktinformasjon:

 • Tlf: +47 99 51 05 62
 • Adresse: Nedre Skinnes 3535 KrøderenNorway
 • Epost: live@skinnes.com

Mountain Lodge

Mountain Lodge ved Norefjell består av flere ulike leiligheter og hytter med perfekt beliggenhet med ski-in og ski-out. Alle hyttene er utstyrt med alt du trenger og skulle du trenger utsyr for en tur i bakken vil de sørge for det også.

Kontaktinformasjon:

 • Tlf: +47 32 15 01 00
 • Adresse: Norefjell, 3536 Noresund
 • Mail:skisenter@norefjell.com

Krøderen Kro

Krøderen Kro finner du idyllisk plassert ved Krøderfjorden 15 minutter fra Norefjell skisenter. nær Norefjell. Her kan du både overnatte og holde kurs og konferanse.

Kontaktinformasjon:

 • Tlf: + 47 32 14 78 88
 • Adresse: Krøderfjordveien 1150, 3535 Krøderen
 • Epost: booking@kroderenkro.no

Norefjell på høsten

Med en tur til Norefjell gjennom høsten bør du ta en tur og oppleve den vakre naturen. Her kan du bevege deg rundt og glede deg over naturen som er i endring mens den gjør seg klar for vinteren. Skal du oppleve det beste av Norefjell bør du ta turen opp til Høgevard som er den toppen som har den videste utsikten over hele Øst-Norge, etter Gaustatoppen.

Norefjell har mer å by på enn kun ski og fjellvandringer. Her kan du også ta del i opplevelser som rafting, gokart, SUP, sykling, kajakkpadling. Dette passer perfekt for alt fra privatpersoner til kick-off for bedrifter.

Norefjell på vinteren

Når vinteren melder sin ankomst er Norefjell et naturlig valg for mange. Med kort avstand fra Oslo samt et av Norges beste skianlegg vil du garantert få noen gode ski opplevelser. Skisenteret har Nord-Europas største fallhøyde i heisanlegget, og består av 14 heiser, 30 nedfarter med løyper som passer alle nivåer.

Her spiller det ingen rolle om du er en erfaren skiløper eller nybegynner. Her finnes noe for alle. Norefjell er pakket med fantastiske opplevelser for både store og små. Her finnes både skiutleie og en skiskole som kan hjelpe til hvis det skorter litt på kunnskapene.

Trenger du en pause fra skigåing kan du prøve Isfiske ved krøderfjorden. Her vil du sitte i ro og fred og vente på at fisken skal bite mens du funderer over livet.

Norfjell på sommeren

Fjellet er helt unikt også på sommeren. Med lange lyse dager og god temperatur er fjellet virkelige verdt å oppleve. Det finnes flere badeplasser hvor du kan kjøle deg ned om det er behov for det.

Et par av hotellene kan også skilte med utendørs svømmebasseng og Spa. Vil du bade i fjellvann med ekte sandstrand finner du en langrunn badeplass ved krøderfjorden som er til stor glede for både store og små.

Her ligger Norefjell

Beliggende med sine knappe 2 timer med bil fra Oslo ligger denne fantastiske destinasjonen sentralt for mange som ønsker å oppleve alt det Norefjell har å by på. Du kan reise til Norefjell med både bil og buss. Velger du å ta bussen kan du reise via Hønefoss.

Bruk kartet til å finne raskeste rute til Norefjell med bil.

Norefjell er, uten tvil, et av Norges flotteste og mest attraktive steder å besøke sommer som vinter. Her er det et eldorado av opplevelser som du og dine kan boltre dere i.

God tur!

SISTE ARTIKLER

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...

Opplev Europas flotteste hotell

Europa huser noen av verdens mest luksuriøse og fantastiske hoteller. Enten du ser etter hotell med historisk sjarm, de eksklusive eller noen med nærhet...
ferie-reise-vpn

Internasjonal turisme nærmer seg nivåer før pandemien i 2024

For en næring som har ligget med brukket rygg siden 2019 er dette startskuddet på en etterlengtet opptur. Dette betyr også at flere skal...
spot_img

Norske Opplevelser

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

Norske opplevelser: Disse stedene er perfekte for deg som...

Noen ganger trenger vi alle en pause fra den hektiske hverdagen og et sted...

Fra fjorder til flamenco: Opplev den kulturelle fusjonen mellom...

Norge og Spania kan virke som to motsatte verdener med distinkte landskap, historier og...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...