Luksus på Kypros – Se de flotteste hotellene du kan bestille her

Kypros er en populær destinasjon for mange nordmenn. Mange tenker nok på Ayia Napa når man sier Kypros, men øya er mye mer enn festglade ungdom. Ayia Napa er en vakker ferieplass med luksuriøse hoteller og kan gi deg den perfekte ferien. Her kan du glede deg over restauranter med et stort mangfold, et pulserende uteliv og ikke mins har stedet svært gode shoppingmuligheter.

Øya kan friste med alt fra luksuriøse opphold på sea-front hotell med kun voksne gjester og Spa– fasiliteter. Restauranter med Michelin-kokker og utøskte kulinariske opplevelser, samt fotturer i vakre fjellkjeder. Denne øya kommer ikke til å kjede deg, men kun skape minnerike opplevelser fra du kommer til drar.

Amathus Beach Hotel Limassol

Lekkert hotell med direkte tilgang til stranden og sjøen. Dette utrolige hotellet kan skilte med hele tre utendørs basseng, et innendørs saltvannsbasseng og et Spa- anlegg på hele fantastisk 1500 kvm. Her er alt lagt til rette for en særdeles luksuriøs ferie.

kypros 3

Skinnende vakkert hotell som inneholder flere små og ellegante butikker hvor du finner alt du har behov for, og det du bare ønsker deg. Hotellet serverer frokost på den elegante terrassen med nærhet til stranden og sjøen, men med utsikt over bassenget og hagen.

kypros1

Nydelig rom med friske blomster, komfortable senger og utsikt mot havet. Alle baderommene er laget i lekker marmor.  Hva mer kan man ønske seg?

kypros 2

Bassengområde som innbyr til total avslapping og tilgang til stranden kun noen få meter i fra hotellet.

Et dobbelrom ved dette hotellet vil ligge på rundt 20 000 kr for to personer i mai måned. Du må regne med at prisen vil stige utover sesongen.

Amara- Sea your only View

Dette flotte hotellet finner du ved stranden i Limasol som er den nest største byen på Kypros. Byen ligger ved Akrotirbukta på den sydlige delen av øya. Hotellet har et deilig privat strandområde, et flott evighetsbasseng og et fantastisk Spa-senter.

amara kypros 1

Rommene er delikat innredet, og du kan nyte den fantastiske utsikten over Middelhavet fra  terrassen eller fra balkongen.

amara kypros 2

Med nydelig sjønær beliggenhet kan du nyte solen ved bassenget eller rusle ned til den private stranden. Hotellet kan skilte med kulinariske opplevelser fra en Michelin-stjernekokk som virkelig vet å gjøre stas på deg.

amara kypros 3

Spaet har et oppvarmet innendørsbasseng, og et sjøvannsbasseng som blir regnet som spesielt og unikt på Kypros. Bassenget er forehold kun voksne.

Vil du oppleve dette luksushotellet må du regne med å ut med fra 30 000 kr og opp til 100 000 kr for to personer, alt avhengig av når du reiser og hva slags rom du ønsker.

Constantinou Bros Asimina Suites Hotel

Constantinou Bros Asimina Suites Hotel er et fem-stjerners luksus hotell med en privat sandstrand som ligger i Pafos. Pafos ligger på den sørvestre delen av Kypros og kan glede turglade gjester med muligheten for fantastiske fotturer i Troodos-fjellene. Hvis turer i fjellet ikke er det du trakter etter har Pafos en flott strandpromenade med gode restauranter hvor du kan nyte deilig mat.

asimina 1

Hotellet er et nydelig fem-stjerners hotell og ligger i et stille område, med gangavstand til både butikker og uteliv. Hotelle har egen privat sandstrand, samt flere basseng med sjøutsikt. Hotellet er forbeholdt gjester over 16 år.

amina 2

Hele området til hotellet oser av luksus og velvære og ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Med fantastisk beliggenhet ligger alt til rette for en fantastisk ferie.

amina 3

De vakre suitene har balkong og noen kan også skilte med egne basseng. Mer privat og behagelig kan det ikke bli.

amina 4

Her kan du nyte et deilig måltid i solnedgangen mens bølgene slår inn mot land. Romantisk og vakkert på samme tid.

Vil du ta turen hit må du betale fra 20 000 kr til 60 000 kr for to personer. Alt ettersom hvilken rom-type du ønsker og når du ønsker å reise.

Sunrise Jade

Sunrise Jade ligger rett ved sandstranden, 10 km fra det velkjente feriestedet Ayia Napa. Ayia Napa er kjent for sitt livlige uteliv, vakre natur og shopping muligheter. Hotellet har et toppmoderne Spa og to utendørsbassenger. Hotellet er forbeholdt kun voksne besøkende så her kan du senke skuldrene og bare nyte det gode liv.

sunrise 2

Med nydelig utsikt mot Middelhavet har hotellet en fantastisk beliggenhet hvor du kan ligge i solen fra tidlig morgen.

sunrise 3

Alle rommen har delikat innredning med balkong mot sjøen. Rommene er romslige og det mangler ikke på komforten.

sunrise 1

Flere av rommene har privat utgang til bassenget. Her kan du starte dagen med et deilig bad før resten av verden våkner til liv.

Tar du turen hit i juni vil prisene på rommene ligge på alt fra 10 000 kr til 25 000 for to personer.

Dette bør du vite om Kypros

Kjærlighetsgudinnen Afrodite ble i følge legenden født i nærheten av Pafos, og har sin egen klippe, Afrodites klippe.

Kypros er en yndet feriedesitansjon og regnes som den tredje største øya i Middelhavet, etter Sicilia og Sardinia.

Kypros har Euro som sin valuta og er ikke regent som et spesielt kostbart land å reise til. De fleste hotellene har utmerket standard og kan skilte med særdeles luksuriøs beliggenhet . Velg gjerne et hotell som har sea-front beliggenhet og privat strand, da vil du få det beste ut av ferien din.

Lokalbefolkningen snakker gresk på den sørlige delen av Kypros og Tyrkisk på den nordlige delen, men du kommer langt hvis du snakker Engelsk.

Flere fantastiske hoteller og strender på Kypros

Drøm deg bort med flere vakre hoteller på Kypros. Her kan du finne de beste prisene på fly og hotell til din drømmeferie til denne vakre destinasjonen.

God tur!

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...
forsikring-reise-idtyveri

Slik beskytter du deg mot ID-tyveri på ferien

Å reise på ferie er en fantastisk opplevelse, men i vår moderne verden er det også viktig å være bevisst på sikkerheten din, spesielt...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...