Korsika- Her finner du de beste hotellene på den vakre franske øya

Korsika, også kjent som «Skjønnhetens Øy», er et uoppdaget paradis som bare venter på å bli utforsket. Korsika ligger ved Middelhavet, like utenfor den franske kysten og er en skjult perle som virkelig fortjener et besøk. Her finner du alt fra vakre strender til majestetiske fjell og sjarmerende landsbyer som kommer til å ta pusten fra deg. Med sin beliggenhet i det vestlige Middelhavet, nord for Sardinia og vest for det italienske fastlandet har øya en variert topografi ulikt mange andre feriesteder.

Korsika kan skilte med vakre fjellkjeder, skogkledde åser og nydelige kystlinjer. Takket være sin beliggenhet rundt Middelhavet har øya et mildt klima som gjør det til et flott reisemål året rundt. Sommermånedene, spesielt juni til september, er ideelle for soling og bading på strendene, mens våren og tidlig høst gir perfekte forhold for fotturer og naturopplevelser.

Attraksjoner og opplevelser

Korsika har flere flotte attraksjoner og opplevelser å by på. Flere av stedene er oppført på UNESCOS verdensarvsliste og ligger i spektakulære omgivelser. Øya byr på alt fra kulinariske måltider til vakre klipper og unike fotturer.

Ajaccio er øyas hovedstad og fødestedet til Napoleon Bonaparte. Her kan du besøke hans gamle barndomshjem, Maison Bonaparte, og utforske den vakre gamlebyen.

Calanques de Piana er vakre røde granittklipper som ligger ved kysten av det vestlige Korsika. En naturlig skatt og står på UNESCO-verdensarvsliste. Du kan utforske klippene til fots, eller du kan ta en båttur og beundre deres unike skjønnhet fra vannkanten.

Korsika er kjent for sitt robuste fjellterreng, spesielt  fjellkjeden Monte Cinto. Er du glad i å gå i fjellet så kommer du til å elske denne turen. Den er full av utfordringer og når du kommer til toppen kan du nyte den fantastiske utsikten.

Utforsk Korsikas vakre kystlinje ved å ta en båttur. Du kan oppdage skjulte bukter, grotter og fantastiske snorklingsteder. Du kan leie båt med mannskap som tar deg med ut til alle de unike områdene som er verdt å se.

Når du først er i Korsika må du også sørge for å prøve det kulinariske kjøkkenet. Utforsk retter som cured skinke, geitost, og lokale sjømatretter. Ikke glem å nyte de deilige lokale vinene.

Overnatting på Korsika

Korsika har en mengde med flotte hoteller å velge mellom og for deg som setter pris på litt ekte luksus i hverdagen har vi sett på noen av de beste hotellene hvor du får alt du kan drømme om.

La Villa Calvi

Dette fem-stjerners hotellet har en fantastisk beliggenhet med utsikt over Middelhavet. Hotellet har et utendørsbasseng, en førsteklasses restaurant og elegante rom med moderne fasiliteter. La Villa ligger en fem minutter kjøretur fra Calvi, på nordvest siden av Korsika. Dette hotellet er svært populært og får de beste tilbakemeldinger.

Her kan du se nærmere på dette vakre hotellet i Calvi på Korsika

Sofitel Golfe d’Ajaccio Thalassa Sea & Spa

Dette fem-stjerners strandhotellet har alt du trenger for en avslappende ferie. Her finner du et eksklusivt spa, et utendørsbasseng, privat strand, restaurant og elegante rom med balkong. Hotellet ligger plassert i dramatiske omgivelser med utsikt over klipper og hav.

Her kan du se nærmere på dette hotellet med sin unike beliggenhet. 

La Signoria

Dette luksuriøse hotellet ligger i en historisk herregård  i Calvi, og har en vakker hage, et utendørsbasseng og en fantastisk gourmet restaurant. Rommene er elegant innredet med antikviteter og moderne fasiliteter. Hotellet dateres helt tilbake til 1800-tallet og er virkelig et spektakulært syn.

Her kan du se nærmere på dette hotellet.

Les Bergeries de Palombaggia

Dette flotte hotellet ligger på sørsiden av Korsika i Porto-Vecchio, nær den berømte Palombaggia-stranden. Her har du tilgang til de vakre strendene og utsikt til de imponerende fjellene. Hotellet har et oppvarmet basseng, en restaurant og elegante bungalower beliggende i naturskjønne omgivelser. Hotellet har perfekt beliggenhet for deg som gjerne vil utforske områdene rundt på øya.

Her kan du se nærmere på Hotel Les Bergeries.

Grand Hôtel de Cala Rossa

Dette eksklusive strandhotellet har en unik atmosfære og ligger i en privat bukt med hvit sandstrand. Hotellet tilbyr en førsteklasses restaurant, spa og elegante rom med havutsikt. Med kun noen få meter til stranden og flotte bungalwes får du en førsteklasses opplevelse når du bor på dette hotellet.

Her kan du se nærmere på Grand Hotel de Cala Rossa. 

Når bør du reise til Korsika?

Korsika er et perfekt reisemål for deg som elsker late dager på stranden i naturskjønne omgivelser. Sommermånedene er de mest travle månedene, men også den perioden hvor det er mest varme og solfylte dager.

Er du en av dem som foretrekker mildere temperaturer og færre turister bør du vurdere å besøke øya på våren og på høsten. Det er fortsatt varmt og du kan bade i sjøen. Dermed kan du starte sesongen litt tidligere, eller avslutte den litt senere i forhold til norske forhold.

Hvordan kommer du deg til Korsika?

Den beste måten å komme seg til Korsika på er å ta fly til Ajaccio eller Calvi i Frankrike. Du kan også ta en ferje fra fastlandet i Frankrike, Nice, eller fra Italia. Reiser du med båt fra Nice tar turen rett i underkant av 8 timer. Det er ikke mange reisebyrå som har pakketurer til Korsika, men du kan fint bestille flyreise og hotell selv.

Korsika er en skjult skatt som venter på å bli oppdaget. Her finner du vakre strender og magiske fjell. Eksklusive 5-stjerners hotell og fantastiske gourmet måltider venter på å ta deg i mot når du reiser til Korsika.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Korsika.

Lykke til og god tur.

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...
forsikring-reise-idtyveri

Slik beskytter du deg mot ID-tyveri på ferien

Å reise på ferie er en fantastisk opplevelse, men i vår moderne verden er det også viktig å være bevisst på sikkerheten din, spesielt...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...