Her finner du de beste hotellene på Hawaii

En reise til Hawaii anses av mange som den ultimate drømmereisen og en tur til Hawaii vil, uten tvil, gi deg og dine en helt fantastisk opplevelse. Hawaii er en delstat i USA, nærmere bestemt den femtiende delstaten. Hawaii består av en mengde med vulkanske øyer og ligger i Stillehavet, sørvest for kysten av California. Hawaii er kjent for sin enorme og unike kystlinje og er yndet feriemål for alt fra surfere til jetsettere. Her finner du et pulserende natteliv, eksklusiv shopping og strender du aldri har sett maken til. Hawaii kan også skilte med en rik historie og kultur som er en del av livet på øyene den dag i dag.

Mange av hotellene på Hawaii ligger i Honolulu i området rundt Waikiki. Her finner du hoteller og resorts i skjønn forenlighet med butikker, restauranter og barer. Waikiki har et yrende nattliv, perfekte strender for både sol, snorkling og surfing. Dette er det perfekte reisemålet for alle som ønsker å feriere i vakre, tropiske og luksuriøse omgivelser.

Hawaii er et relativt kostbart reisemål og blir ansett som den mest luksuriøse staten i USA. Her kan du fort feriere sammen med både stjerner og kjente skuespillere og du kommer garantert til å trives i disse vakre omgivelsene.

Waikiki kan by på unike shoppingmuligheter i den kjente shoppinggaten Kalakaua Avenue. Her finner du alt du trenger fra kjente designere og merker i eksklusive butikker. Shopping og champagne bør definitivt stå på listen over opplevelser i Waikiki. Hawaii er også pakket med flotte hoteller og vi har funnet noen av de beste som du bør ta en kikk på.

Ritz Carlton Residences

Hotellet ligger en kort spasertur fra stranden, men til gjenjeld kan det skilte med byens beste utsikt hvor du ser rett ned på sandstranden på Waikiki Beach.

Her kan du leie luksusleiligheter, studioleligheter, som er stilfulle og trendy innredet med opptil tre rom. Rommene er romslige og det kommer ikke til å være trangt om plassen. Hver leilighet har vinduer fra gulv til tak og store bad med marmor fra Tibet.

Hotellet har også et par restauranter som du virkelig bør besøke. Her får du nydelig mat tilberedt av noen av verdens beste kokker.

I 8 ´etasje finner du hotellets evighetsbasseng med en utsikt som er så vakker at den kommer til å ta pusen fra deg. Vil du ta en tur på stranden må du regne med en spasertur på rundt ti minutter.

Hotellet ligger også tett på alt av det yrende livet og shoppingmulighetene som Waikiki er så kjent for.

Marriott Ko Olina Beach Club

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Ko Olina Resort (@koolinaresort)

Dette flotte hotellet ligger rett ved stranden og er et perfekt valg for blant annet barnefamilier. Hotellet kan skilte med et utvalg av rom hvor du er sikret et som passer deg og dine behov. Her kan du få leiligheter med tre soverom, oppholdsrom og kjøkken, samt en flott terrasse som hører til leiligheten. Der kan du starte og avslutte dagen uten stress og mas.

På området kan du glede deg over egen privat strand, tre basseng og syv boblebad, alt i vakre omgivelser som hører Hawaii til.

Hotellet kan skilte med to restauranter hvor den ene ligger rett i sjøkanten og serverer kjente retter. Du kan også velge «fine dining» ved hotellets eksklusive italienske restaurant.

Hotellet har også spa og velværesenter om du ønsker et avbrekk og virkelig kjenne på at du er på ferie.

Aulani Disney resort and spa

Dette er det perfekte hotellet å velge for alle Disney entusiaster. Hotellet byr på en mengde med aktiviteter for både store og små, det blir aldri et kjedelig øyeblikk.

Rommene er komfortable og romslige, designet i en stil som er typisk for Hawaii. Her kan du få store og romslige leiligheter, eller rom med sjøutsikt, alt etter hva du ønsker og har behov for.

Området er grønt og vakkert med flere basseng og en liten badeelv som barna elsker. Hotellet har også flere restauranter, butikker og et spa, alt inne på hotellets område. Her vil du garantert kunne senke skuldrene og virkelig trives.

Outrigger Waikiki Beach Resort

Dette hotellet har en helt fantastisk beliggenhet rett på selveste Waikiki Beach. Hotellet ligger i et moderne område i luksuriøse omgivelser og passer perfekt for voksne par.

Her får du hotellsuiter med balkong og unik sjøutsikt, så vakkert at det nesten vil ta pusten fra deg.

Hotellet kan skilte med tre restauranter, basseng, spa og treningsrom. Her finnes noe for alle og vil du kun ligge rett ut på stranden med en cocktail i hånden er dette plassen du bør velge.

The Kahala Hotel og Resort

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av The Kahala Hotel & Resort (@kahala_resort)

Dette hotellet ligger også perfekt plassert på stranden i Kahala omårdet. Dette er området som er kjent for luksus og avaganse og du kommer garantert til å stortrives.

Rommene er nydelig innredet og suitene har verdens vakreste sjøutsikt. Hele hotellet oser av luksus hvor enn du går og du kommer til å føle deg som en VIP gjest fra du kommer til du reiser.

Her kan du bade i en egen lagune som hører til hotellet og er du riktig heldig kan det hende du ser noen delfiner også.

Hotellet kan skilte med intet mindre enn fem restauranter og et eget velværesenter som virkelig vet å ta vare på deg.

Dette er hotellet for alle som liker å feriere med det lille ekstra.

Turtle Bay Resort

Dette er det eneste hotelle på nordkysten og er en liten stjerne i seg selv. Hotellet har vært «statist » i flere serier som blant annet «Lost». Hotellet har en lett gjenkjennelig og unik utforming og er vell verdt et besøk.

Hotellet har egen strandlinje med romslige og luksuriøse rom, alle med sjøutsikt. Dette hotellet er perfekt for alle som ønsker seg noen romantiske dager .

Hotellet kan glede deg som spiller golf med flere golfbaner, samt flere restauranter, svømmebassseng, spa og tennisbane.

Her er det ikke spart på noe og du vil garantert få noen fantastiske dager. Vil du ta turen inn til Waikiki er det kun noen få minutter unna i bil.

Prince Waikiki Resort

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Prince Waikiki (@princewaikiki)

Dette hotellet ligger i Waikiki, en kort spasertur fra Waikiki Beach. Dette hotellet er kjent som et av de flotteste og mest luksuriøse hotellene på Hawaii.

Her får du helt unik og fantastisk utsikt uansett hvilket rom du skulle få ved ankomst. Hvert rom har vinduer fra gulv til tak som sørger for at du ikke går glippe av noe. Rommene er romslige og luksuriøst innredet.

Hotellet ligger i gå avstand til shopping området som byr på luksuriøse butikker i verdensklasse. I tillegg har du bylivet og restauranter i umiddelbar nærhet.

Hotellet har også flere restauranter, egen golfbane og spa. Dette hotellet har alt og du kommer ikke til å mangle noe.

Paradise Bay Resort Hawaii

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Paradise Bay Resort (@paradisebayresort)

Vil du feriere i roligere omgivelser er dette plassen du bør ta en ekstra kikk på. Her vil du finne stillhet og lave skuldre og du kan virkelig slappe av om det er det du ønsker.

Her får du nydelige rom og suiter rett i vannkanten og kan starte dagen med litt yoga om det står på ønskelisten.

Her kan du nyte utsikten til de vakre fjellene eller nyte stillheten i vannkanten. Hotellet har boblebad, svømmebasseng og yoga. Du kan også nyte timer under vann med snorkling eller padle i kajakk.

Hyatt Regency Waikiki Resort & Spa

Hotellet ligger plassert på den vakre Waikiki Beach og er et unikt og særdeles luksuriøst hotell som du kommer til å elske.

Rommene er store og romslige, delikat innredet med balkong som har utsikt enten mot fjellene eller over sjøen.

Hotellet har to fantastiske restauranter som serverer kulinariske opplevelser i verdensklasse.

Hoteller har et nydelig område hvor du kan nyte en rolig stund i boblebadet eller i bassenget. Hotellet sørger også for underholdning flere ganger i uken som virkelig er verdt å få med seg.

Her finner du de beste prisene på overnatting på Hawaii.

Hawaii er virkelig stedet du bør reise til hvis du ønsker deg en helt unik tropisk ferie med sol, bad, shopping og opplevelser i høysetet. Har du vært på Hawaii én gang kommer du aldri til å glemme det.

God tur!

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...
forsikring-reise-idtyveri

Slik beskytter du deg mot ID-tyveri på ferien

Å reise på ferie er en fantastisk opplevelse, men i vår moderne verden er det også viktig å være bevisst på sikkerheten din, spesielt...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...