Eksklusive campingvogner – Dette koster de flotteste vognene

Å reise på ferie med campingvogn vil gi deg en enorm følelse av frihet og du vil aldri gå på akkord med komforten du er vant med. En campingvogn kan gi deg den ultimate følelsen av luksus og velvære mens du reiser både i inn og utland på kryss og tvers. Velger du å stoppe på campingplasser underveis vil du bli overrasket over alt fra fantastiske beliggenheter til unike opplevelser, og alt fra en ekslusiv boenhet som tar deg fra sted til sted.

Du kan få campingvogner i mange modeller. Helt fra små enkle til de mest luksuriøse modellene du kommer til elske. Noen vil gi deg en følelse av å ha en villa på hjul og du kan være sikker på at du ikke kommer til å mangle noe.

Villa på hjul

Hva er vel bedre enn å ta fatt på ferien med en vogn i luksusklassen? Plassen og komforten er satt i høysetet og du kommer til å ønske ferien aldri vil ta slut.

Campingvogner er ikke lengre hva det var. Nå kommer de med stilren design og vakre detaljer hvor følelsen av luksus absolutt er på plass. En vogn som dette vil koste deg fra 670 000 og oppover, den er virkelig verdt hver krone. Dette er vognen du virkelig kan glede deg over i åresvis. Med egen sovealkove, oppholdsrom og et funksjonelt kjøkken er alt tilrettelagt for mange fantastiske opplevelser langs veien som du sent vil glemme. Dette er vognen du virkelig har ventet på, med helt nytt design fremstår den som en luksusvogn i en helt egen klasse.

Luksus og comfort hele året

Flere vogner kan gi deg glede hele året, og denne er intet unntak. Med vannbåren varme kan du besøke ukjente plasser sommer som vinter. Når vinteren melder sin ankomst og du vil feriere der veien fører deg kan det være en fordel at vognen er mer enn kun varm. En romslig vogn med bekvemmelige senger og et vellutstyrt kjøkken vil gi deg et godt utgangspunkt for den beste ferien. En vogn med vannbåren varme og alt du kan tenke deg av komfort vil ligge på en pris på rundt 520 000. Med denne kan du besøke fantastiske skianlegg på vinteren og oppleve vakre kystplasser hele sommeren.

Ekslusiv vogn med kultstatus

Når du føst skal legge ut på landeveien kan du unne deg en av de fineste vognene som har oppnådd en enorm kultstatus. Den har et lekkert design og du vil få lange blikk uansett hvor du beveger deg. Selv om den ikke er enorm i størrelsen vil du aldri mangle noe. Å kjøre med campingvogn kan være en liten utfordring for de som er nye i campingvogn-verdenen. Da er en lettere vogn helt perfekt. Med praktisk og eksklusivt interiør kommer du til å kose deg hver eneste dag mens du tar innover deg nye impulser og opplevelser. Ønsker du deg en eksklusiv vogn med ekte kultstatus må du regne med å betale fra rundt 300 000 kr og oppover, alt avhenger av størrelse og hvilket utsyr du vil unne deg.

Lei en luksuriøs campingvogn

Det er et hett marked for kjøp og leie av campingvogn om dagen. Skal du leie en vogn må du regne med å betale fra 6000 kr pr. uke og oppover. Er du ny til campinglivet kan det kanskje være en fordel å leie en vogn en ferie eller to og se om dette livet er noe for deg. Det finnes mange vogner og modeller å velge mellom, men det er et par hensyn du bør ta før du legger ut på landeveien.

campingvogn

Vogn med riktig tyngde

Det er ikke vanskelig å kjøre med en capmpingvogn, men det kan være uvant. Jo større vogn du velger jo tyngre blir den å kjøre med. Sørg for at du har en bil som tåler vekten og glem aldri at du har mange meter ekstra som du drar på, bruk god tid i trafikken.

Hvor mange skal være med på ferie

Hvor mange dere er som skal reise på ferie i vognen har noe å si for komforten din. Er dere kun et par stykker trenger du ikke en veldig stor vogn for å kjenne at komforten er bra. Er dere derimot en hel familie kan det være du ønsker deg litt ekstra boltreplass.

Hvor har du tenkt å ta turen

Når du velger vogn bør du ha med deg en liten tanke om hvor du har tenkte å feriere. Er det vanskelig terreng med smale veier, eller skal du på tur i nærheten av kjente veier og områder. Når du kjører med campingvogn må du belage deg på at du ikke kan rase av gårde i vanlig fart, men du må ta høyde for at turen kan ta litt lengre tid enn når du kun kjører med bil.

Forsikring

Når du leier en campingvogn er det viktig at du sørger for at alt av forsikringer er i orden. Du kan ende opp med noen ubehagelige overraskelser hvis du ikke tar deg tid til å forsikre deg om at du er dekket for det meste om uhellet skulle være ute.

Gled deg til en ferie med campingvogn. Nå kan du oppleve verden i ditt eget tempo. Du trenger ikke stresse med hverken tid eller sted, du kan ta dine stopp akkurat der du ønsker.

God tur!

SISTE ARTIKLER

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...

Opplev Europas flotteste hotell

Europa huser noen av verdens mest luksuriøse og fantastiske hoteller. Enten du ser etter hotell med historisk sjarm, de eksklusive eller noen med nærhet...
ferie-reise-vpn

Internasjonal turisme nærmer seg nivåer før pandemien i 2024

For en næring som har ligget med brukket rygg siden 2019 er dette startskuddet på en etterlengtet opptur. Dette betyr også at flere skal...
spot_img

Norske Opplevelser

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

Norske opplevelser: Disse stedene er perfekte for deg som...

Noen ganger trenger vi alle en pause fra den hektiske hverdagen og et sted...

Fra fjorder til flamenco: Opplev den kulturelle fusjonen mellom...

Norge og Spania kan virke som to motsatte verdener med distinkte landskap, historier og...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...