Eksklusiv byferie i Oslo

Som Norges hovedstad er Oslo det perfekte sted å tilbringe en helg. Fyll helgen med fart, spenning, eksotiske måltider, shopping og lukten av havet. Oslo behandler deg som en kongelig fra du kommer til du reiser, og alt du ønsker er innenfor rekkevidde. Oslo vet å gi deg det beste av det beste og er viden kjent som en av Europas flotteste storbyer. Vi har sett på hva du bør sørge for å gjøre på en eksklusiv byferie til Oslo.

Oslo har en mengde med opplevelser å by på, noen mer eksklusive enn andre, men du kommer garantert til å elske hvert øyeblikk.

Privatfly

Privatjetinterior_500x294
Med et privatfly kan du reise dit du vil uten stress og mas fra andre passasjerer.

Det er ikke alltid bilen er det foretrukne fremkomstmiddel, og et vanlig kommersielt fly krever lang innsjekking, samt et kaos av andre passasjerer. Leier du et privatfly kommer du deg raskt dit du vil, trykt og komfortabelt, og er den aller beste måten å reise på.

Transport

ferrari
Sørg for at du kjører standsmessige hele helgen i Oslo.

Når du har ankommet Oslo i privatfly kan du selvsagt hentes standsmessig i en limousin. Hotellet du skal bo kan ordne alt for deg uten at du behøver å løfte så mye som en finger. Hvis du virkelig vil ha en byferie som det står skrevet navnet ditt på bør du sørge for at det står en bil klar til deg når du lander, som f.eks en Ferrari. Den ikoniske superbilen vil sørge for å gjøre ferien din optimal når du skal oppleve det Oslo har å tilby.

Hotell med egen butler

Grand_Hotel_Exterior_Facade_Summer_June_3rd_2020_Kyle_Meyr_HR0017
Vil du ha en helg helt uten bekymringer bør du velge et hotell som kan stille med butler.

En storbyferie i Oslo krever et standsmessig hotell som er tilgjengelig for deg hele døgnet, slik som f.eks Grand hotell. Det ligger midt i hjertet av Oslo og vet å ta vare på noen av verdens mest celebre gjester. Du er intet unntak, og vil bli behandlet deretter.

Her kan du bestille egen butler som er tilgjengelig for deg hele døgnet. Hotellet kan også ordne alt hva du måtte ønske. Tar du kontakt med husets utmerkede Concierger er det ikke en ting som ikke vil bli ordnet for deg. De stiller med alt fra hundepass til din egen butler, og har lang erfaring i å sørge for at oppholdet ditt blir upåklagelig.

Her finner du alle hotellene i Oslo som du kan velge mellom.

Opplev Oslofjorden i en yacht

yacht olso
Med en yacht kan du oppleve det beste i Oslo fjorden.

En langhelg i Oslo bør, og må, inneholde en yachting tur. Her er alt klappet og klart for deg og dine. Mat som er spesiallaget etter dine ønsker, med et eget crew som vil sørge for at du aldri mangler noe. Med en yacht kan du leve det gode liv til havs, mens andre sørger for at alle dine ønsker oppfylles.

Eksklusiv shopping

Besøk-oss Eger
Ved varemagasinet Eger får du alle luksusvarer du kan tenke deg.

En tur til Oslo krever både shopping og champagne, og hos Høyer på Eger i Oslo finner du det ypperste innen mote med et sus av luksus. Eger blir ansett som Norges mest inspirerende varemagasin og fører alt hva ditt hjerte begjærer. Topp det hele med en personal shopper mens du drikker champagne.

Kunsthandel

blomquist kunsthandel
Er du kunstsamler eller vinsamler bør du ta turen innom Blomquist.

Er du opptatt av kunst bør du definitivt ta turen innom en av Norges eldste kunsthandlere, Blomquist Kunsthandel. Her møter du andre med interesse for kunst, og du kan finne akkurat det du leter etter. Er vin din store interesse kan du glede deg over at Blomquist sitter på stor kunnskap innenfor feltet, samt at de samarbeider med vinmonopolet. Her er det virkelig verdt å bruke noen timer.

Pushwagner Galleri

pushwagner
Besøk galleriet til Pushwagner på Tjuvholmen.

Når du først er i Oslo bør du besøke et galleri, men du har kanskje sett «pikene på broen»et utall ganger og klar for å se nye nytt. På Tjuvholmen finner du galleriet til den omstridte kunstneren Pushwagner. Han er en landets viktigste samtidskunstnere og har i senere tid oppnådd internasjonal anderkjennelse. Her kan du sikre deg et originalt og håndkolorert trykk som virkelig vil vekk oppsikt hjemme hos deg.

Kulinarisk opplevelse

maaemo
Besøk en av verdens beste reaturanter, Maaemo. Her er det lang venteliste så du bør planlegge litt.

Gi smaksløkene en real opplevelse ved å innta middagen ved den anerkjente restauranten Maaemo. Den kan skilte med hele 3 stjerner i Michelin-guiden og er kjent for sin innovative og smakfulle meny. Er du en mat-elsker er dette virkelig stedet du bør besøke. Her må du sørge for å ha reservert bord, men det gjør selvfølgelig conciergieren ved hotellet for deg. Alt du behøver å gjøre er å møte opp, og glede deg over et fantastisk måltid.

Etter noen begivenhetsrike dager i Norges hovedstad kommer du garantert til å ønske deg tilbake. Få steder har et øye for detaljer som denne byen, som byr på endeløs luksus fra du ankommer til du reiser.

Her finner du alt du kan oppleve mens du er i Oslo.

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...
forsikring-reise-idtyveri

Slik beskytter du deg mot ID-tyveri på ferien

Å reise på ferie er en fantastisk opplevelse, men i vår moderne verden er det også viktig å være bevisst på sikkerheten din, spesielt...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...