Drømmer du om å oppleve cruise i Karibien? Dette koster det

Drømmer du om å oppleve Karibien? Med et cruise vil du oppleve flere av de vakre øyene på én og samme tur. Dette samtidig med at du lever det gode liv ombord på en cruisebåt som kan by på mer enn du kan forestille deg. Her finnes butikker, prisbelønte restauranter, nattklubber, svømmebasseng, Spa og mer til. Cruisebåten vil seile innom mange populære øyer underveis og du vil ha mulighet til å utforske flere av dem.

Å være på et cruise kan sammenlignes med å være på et flytende luksushotell. Du vil aldri mangle noe og alle vil sørge for at du har alt du trenger til enhver tid. De vakre cruisebåtene sørger for fantastisk underholding hver eneste kveld med musicals, casino, temakvelder, eller helt enkelt en tur i coctailbaren. Husk å kle deg pent, her holder det ikke med jeans og pique trøye.

Med flest solskinnsdager i året kan du være trygg på at turen din vil bestå av strålende sol og minneverdige opplevelser. Alle turene til Karibien med cruisebåt starter i USA og det finnes flere turer å velge mellom.

Cruise i Karibien

Karibien er en øygruppe i det Karibiske hav som består av vakre øyer som bl.a Barbados, Bermuda, Caymanøyene, Cuba, og Den Dominikanske Republikk. Et Cruise vil ta deg med til flere utvalgte destinasjoner. Det finnes flere tilbydere av eksklusive cruise som du kan velge mellom. Noen har turer med verdens største og innholdsrike cruisebåter, mens andre har mindre cruisebåter som kommer til i mindre havner og kan besøke andre destinasjoner enn de store båtene.

Priser

Et cruise varierer en del i pris og avhenger av hvor mange dere er, hva slags lugar du ønsker, hvilken cruisebåt du vil reise med og hvor mange dager du vil være på reisefot. Grunnprisen ligger på rundt 15000 kr pr. person og oppover. Da er det meste inkludert i prisen bortsett fra aktiviteter du vil delta på ved øyene du besøker, samt drikke. Du kan bestille drikkepakker utenom. Da kan du drikke hva du vil og når du vil, uavhengig av hvor du er på båten.

Skreddersy din drømmereise

Cuba
Cuba er et av stedene du bør sørge for å besøke.

Du kan sette sammen turen helt på egen hånd. Da er du helt avhengig av at du selv sørger for all kordinering av turen. Alt fra avreise med fly fra Norge til du er tilbake etter endt ferie. All logistikk må være i orden. Da kan det være like greit å få et reiseselskap til hjelpe deg med å få akkurat den turen du ønsker deg. Da velger du hvilke øyer du ønsker å besøke og hvilke opplevelser som er viktig for deg, samt standarden på Cruisebåten.

Her kan du finne de beste prisene på fly og hotell.

Karibiacruise med en opplevelsesrik rundreise

FLorida
Kombiner en ferie med Cruise og en rundreise i f.eks Florida.

En reise til USA er lang, og et cruise varer alt fra tre dager til åtte dager, eller fler, så hvorfor ikke velge et cruise som inkluderer en opplevelsesrik rundreise før du skal på et minneverdig cruise. Det finnes pakketurer hvor ferien din består av 18 fantastiske dager og ferien starter f.eks i Florida. Her får du noen minnerike dager før du går ombord i et vakkert cruiseskip som tar deg med til f.eks til Turks- og Caicosøyene, Puerto Rico, Jomfruøyene og Den dominikanske republikk. En tur som dette koster rundt 15000 pr. person med alt inkludert, bortsett fra «drikkepakke» og aktiviteter du velger å gjøre på øyene du besøker.

Cruise til uberørte områder

panamakanalen
Reis gjennom Panamankanalen.

Med cruise til Karibien er det flere alternativer du kan velge mellom. Velger du et Cruise med en mindre båt kan du oppleve ekspedisjoner som går til noen av verdens mest avsidesliggende og uberørte områder. Nettop fordi cruisebåtene er litt mindre kan de komme til i havner og legge til ved øyer hvor de største cruisebåtene ikke kommer til. Det kommer ikke til å skorte på komforten, men du kommer til å oppleve destinasjoner og områder du sent vil glemme, som f.eks en reise gjennom Panamakanalen. Her må du regne med å betale fra 40 000 kr og oppover.

Verdens største cruiseskip

Royal Caribbean kan skilte med verdens største cruiseskip. Dette skipet er som en liten by og det er ingen ende på hva du kan delta på av aktiviteter. Reiser du på et seks-dagers cruise kan du betale alt fra runt 8000 kr pr.person med innvendig lugar til 35000 kr pr. person for suite med balkong. Med stopp ved flere karibiske øyer vil du få en uforglemmelig ferie, til vanns og til lands.

 

Karibien er kjent for asurblått hav og kritthvite strender. Med lave skuldre og et behagelig tempo vil dette garantert bli din drømmeferie. Du kan i utgangspunktet reise på cruise i Karibien hele året, men de fleste cruiseselskaper har turer fra oktober til april.

God tur!

SISTE ARTIKLER

fjellgorilla uganda,safari

Eksklusive safariopplevelser du aldri glemmer. Her finner du priser og de beste reisebyråene

Du er kanskje en av dem som har reist rundt i store deler av verden og som nå kunne tenke deg en helt annerledes...
Kroatia

Kroatia- Europas nye luksus destinasjon!

Ønsker du deg en ferie til et land med krystallklart vann, nydelig kjøkken, rik historie og vakre øyer? Da bør du, uten tvil, ta...

Leie av helikopter i Norge til flere anledninger – Her finner du pris og...

Å se verden fra en annen vinkel enn hva du er vant til er en fantastisk opplevelse og noe du virkelig burde unne deg....
Bergen hovedbilde 2

Dette er det beste Bergen har å tilby dersom du skal unne deg en...

Bergen er Norges nest største by og har uten tvil mye fantastisk å by på. Bergen har en rekke kjente museum, restauranter og opplevelser...
limousin 3

Disse tilbyr limousineutleie og privatsjåfør i Norge – Og dette koster det

Av og til kan det være deilig å vite at du blir tatt ekstra godt vare på. Det er ikke alltid det er så...
under vann dubai

Bo i luksus på et hotellrom under vann? Her finner du hotellene og dette...

Før var en hotellovernatting en spesiell opplevelse og det er det fortsatt for mange, men for dem som har gått lei av paraplydrinker og...

Norske Opplevelser

Leie av helikopter i Norge til flere anledninger –...

Å se verden fra en annen vinkel enn hva du er vant til er...

Dette er det beste Bergen har å tilby dersom...

Bergen er Norges nest største by og har uten tvil mye fantastisk å by...

Disse tilbyr limousineutleie og privatsjåfør i Norge – Og...

Av og til kan det være deilig å vite at du blir tatt ekstra...

Her finner du alle Norges Michelin-restauranter

Michelinguiden har operert med stjerner på restauranter siden 1926 og lite er så prestisjefylt...

Norges fornøyelsesparker og badeland. Her er de beste stedene

Badeland og fornøyelsesparker er alltid en innertier hos barna. De får en fantastisk opplevelse...

Høvringen i Rondane – En luksuriøs opplevelse i Norges...

Høvringen er ei fjellgrend og var tidligere Norges største setergrend hvor de kunne skilte...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...