Drømmer du om å oppleve cruise i Karibien? Dette koster det

Drømmer du om å oppleve Karibien? Med et cruise vil du oppleve flere av de vakre øyene på én og samme tur. Dette samtidig med at du lever det gode liv ombord på en cruisebåt som kan by på mer enn du kan forestille deg. Her finnes butikker, prisbelønte restauranter, nattklubber, svømmebasseng, Spa og mer til. Cruisebåten vil seile innom mange populære øyer underveis og du vil ha mulighet til å utforske flere av dem.

Å være på et cruise kan sammenlignes med å være på et flytende luksushotell. Du vil aldri mangle noe og alle vil sørge for at du har alt du trenger til enhver tid. De vakre cruisebåtene sørger for fantastisk underholding hver eneste kveld med musicals, casino, temakvelder, eller helt enkelt en tur i coctailbaren. Husk å kle deg pent, her holder det ikke med jeans og pique trøye.

Med flest solskinnsdager i året kan du være trygg på at turen din vil bestå av strålende sol og minneverdige opplevelser. Alle turene til Karibien med cruisebåt starter i USA og det finnes flere turer å velge mellom.

Cruise i Karibien

Karibien er en øygruppe i det Karibiske hav som består av vakre øyer som bl.a Barbados, Bermuda, Caymanøyene, Cuba, og Den Dominikanske Republikk. Et Cruise vil ta deg med til flere utvalgte destinasjoner. Det finnes flere tilbydere av eksklusive cruise som du kan velge mellom. Noen har turer med verdens største og innholdsrike cruisebåter, mens andre har mindre cruisebåter som kommer til i mindre havner og kan besøke andre destinasjoner enn de store båtene.

Priser

Et cruise varierer en del i pris og avhenger av hvor mange dere er, hva slags lugar du ønsker, hvilken cruisebåt du vil reise med og hvor mange dager du vil være på reisefot. Grunnprisen ligger på rundt 15000 kr pr. person og oppover. Da er det meste inkludert i prisen bortsett fra aktiviteter du vil delta på ved øyene du besøker, samt drikke. Du kan bestille drikkepakker utenom. Da kan du drikke hva du vil og når du vil, uavhengig av hvor du er på båten.

Skreddersy din drømmereise

Cuba
Cuba er et av stedene du bør sørge for å besøke.

Du kan sette sammen turen helt på egen hånd. Da er du helt avhengig av at du selv sørger for all kordinering av turen. Alt fra avreise med fly fra Norge til du er tilbake etter endt ferie. All logistikk må være i orden. Da kan det være like greit å få et reiseselskap til hjelpe deg med å få akkurat den turen du ønsker deg. Da velger du hvilke øyer du ønsker å besøke og hvilke opplevelser som er viktig for deg, samt standarden på Cruisebåten.

Her kan du finne de beste prisene på fly og hotell.

Karibiacruise med en opplevelsesrik rundreise

FLorida
Kombiner en ferie med Cruise og en rundreise i f.eks Florida.

En reise til USA er lang, og et cruise varer alt fra tre dager til åtte dager, eller fler, så hvorfor ikke velge et cruise som inkluderer en opplevelsesrik rundreise før du skal på et minneverdig cruise. Det finnes pakketurer hvor ferien din består av 18 fantastiske dager og ferien starter f.eks i Florida. Her får du noen minnerike dager før du går ombord i et vakkert cruiseskip som tar deg med til f.eks til Turks- og Caicosøyene, Puerto Rico, Jomfruøyene og Den dominikanske republikk. En tur som dette koster rundt 15000 pr. person med alt inkludert, bortsett fra «drikkepakke» og aktiviteter du velger å gjøre på øyene du besøker.

Cruise til uberørte områder

panamakanalen
Reis gjennom Panamankanalen.

Med cruise til Karibien er det flere alternativer du kan velge mellom. Velger du et Cruise med en mindre båt kan du oppleve ekspedisjoner som går til noen av verdens mest avsidesliggende og uberørte områder. Nettop fordi cruisebåtene er litt mindre kan de komme til i havner og legge til ved øyer hvor de største cruisebåtene ikke kommer til. Det kommer ikke til å skorte på komforten, men du kommer til å oppleve destinasjoner og områder du sent vil glemme, som f.eks en reise gjennom Panamakanalen. Her må du regne med å betale fra 40 000 kr og oppover.

Verdens største cruiseskip

Royal Caribbean kan skilte med verdens største cruiseskip. Dette skipet er som en liten by og det er ingen ende på hva du kan delta på av aktiviteter. Reiser du på et seks-dagers cruise kan du betale alt fra runt 8000 kr pr.person med innvendig lugar til 35000 kr pr. person for suite med balkong. Med stopp ved flere karibiske øyer vil du få en uforglemmelig ferie, til vanns og til lands.

 

Karibien er kjent for asurblått hav og kritthvite strender. Med lave skuldre og et behagelig tempo vil dette garantert bli din drømmeferie. Du kan i utgangspunktet reise på cruise i Karibien hele året, men de fleste cruiseselskaper har turer fra oktober til april.

God tur!

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...
forsikring-reise-idtyveri

Slik beskytter du deg mot ID-tyveri på ferien

Å reise på ferie er en fantastisk opplevelse, men i vår moderne verden er det også viktig å være bevisst på sikkerheten din, spesielt...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...