Dette kan du forvente av verdens beste flyselskap- Qatar Airways

Hvert år blir verdens beste flyselskap kåret og i år, som de siste syv årene, var det Qatar Airways som gikk av med seieren. Dette fantastiske flyselskapet har vært på vingene i 25 år og har vært manges favoritt i en årrekke. Qatar Airways har blitt kåret til verdens beste flyselskap av Skytrax som er et uavhengig analyseselskap som hvert år sørger for å finne det flyselskapet som kan ranke som verdens beste. Selskapet vurderer både service og kvalitet, samt en del andre elementer for å komme frem til hvem som fortjener å vinne. Flyselskapet, Qatar Airways, stakk også av med seieren for beste flyselskap i Midtøsten.

Det er flere kåringer i bransjen og selv om Hamad International Airport gikk av med seieren som verdens beste flyplass i 2022 gjennom Skytrax, var det Istanbul Airport som fikk tittelen verdens beste flyplass gjennom kåringen til magasinet Condé Nast. Magasinet finner sin vinner ved hjelp av leserenes erfaringer, mens Skytrax -kåringen blir gjort av Skytrax selv og blir ansett som luftfartens Oscarutdeling. Begge utdelingene er viktige for de involverte og er prestisjetunge seire for de som stikker av med tittelene.

Qatar Airways-verdens beste flyselskap

Qatar Airways ble etablert av Qatar i 1993 og fra året etter startet deres eventyrlige reise. Selskapet har base i Doha og er ett av seks selskaper som har klart å få fem stjerner av Skytrax.

Qatar Airways har et stort rutesamarbeid og flyselskapet opererer også på norsk sokkel. Selskapet flyr til mange populære destinasjoner fra Oslo Gardermoen og flyr til over 150 internasjonale destinasjoner over hele verden, inkludert Europa. Noen av rutesamarbeidene inkluderer flyselskap som Britsh Aieways, Malaysia Airliner og Finnair. Selskapet har en flåte på over 200 moderne fly og det er ikke uten grunn at selskapet vinner pris på pris hvert eneste år.

Dette kan du forvente når du reiser på første klasse

Hva er det egentlig som gjør dette flyselskapet så unikt? Vi har tatt en kikk på hva du kan forvente når du velger dette prisbelønnede selskapet.

Med Qatar Airlines kan du glede deg over verdens beste 1.klasse, og det er ikke uten grunn at det å reise på første klasse er en helt fantastisk opplevelse allerede fra du entrer flyplassen, selv innsjekkingen er unik.

Når du sjekker inn med booking på første klasse får du ditt egen innsjekkings-skranke hvor du slipper å stå i kø, eller være nødt til å stresse. Du får boardingpasset ditt og alt blir ordnet i rolige omgivelser. Området er lekkert og luksuriøst, men merk deg at denne måten å sjekke inn på kun er mulig når utreisen din går fra Qatars hovedflyplass.

Loungen er i en klasse for seg

Loungen er også en opplevelse i Qatar. Det er mange som velger denne flyplassen som utreise destinasjon når de skal videre til andre land i Midtøsten på grunn av fasilitetene som denne flyplassen har å by på.

Transport til flyet

Når du skal entre flyet ditt og du reiser på første klasse blir du hentet og kjørt til flyet i egen transport. Selv om det er en buss er det mest sannsynlig den mest luksuriøse bussen du har sett noen gang.

Første klasse med første klasses opplevelser

I blant leier Qatar Airlines fly fra andre selskaper, men den luksuriøse følelsen er fortsatt helt unik. Å reise på første klasse byr på egne adskilte sitteplasser og den beste servicen. De beste plassene skal, etter sigende, være plassene ved vinduene.

Setene på første klasse har alt du har behov for med ladere til elektronisk utstyr, et lite skap hvor du kan henge av deg tøyet og for ikke å glemme, massasjefunksjonen i flysetet.

Matretter i verdensklasse

Det er ikke bare sitteplassene eller den ekstra servicen som er av første klasse hos Qatar, selv maten er en tier. Du bestiller mat og drikke fra en innholdsrik meny og crewet på flyet vet ikke hva godt de kan gjøre for deg. Du får også servert deilig champagne sammen med fantastiske retter i verdensklasse. Dette er noe annet enn rundstykkene og juicen du er vant til fra økonomiklassen på norske innenlandsreiser.

Sov godt

Du har også muligheten til å kle deg i en behagelige pysj og på badet står alt av hygiene artikler klart til deg, slik at du kan entre destinasjonen din frisk, ren og uthvilt. Når kvelden siger på blir setet ditt gjort om til en behagelig seng. Alt tilberedt av crewet på flyet. Alt du behøver er å legge deg godt til rette.

Når du nærmer deg ankomst til din valgte destinasjon blir det servert frokost og du kan stelle deg og gjøre deg klar for dagen.

Oppgrader fra business class til first class

Merk deg at Qatar Airways alltid har to første-klasse billetter hvor du kan oppgradere fra business class til first class for en betydelige lavere pris enn når du bestiller første klasse direkte. Så er du en av dem som pleier å bestille business class bør du virkelig vurdere å oppgradere for en enda bedre opplevelse.

Det er flere som har reist med Qatar Airlines og som gledelig viser oss hva du kan forvente når du reiser med dette prisbelønnede selskapet, og her kan du glede deg over en nok en rund-tur på første klasse.

Skal du ut å fly? Her finner du de beste prisene på flyreise.

Det finnes flere gode flyselskap der ute som har første klasses reiser som gjør flyturen til en helt ny opplevelse. Lite føles bedre enn å reise verden rundt med lave skuldre og la reisen starte allerede når du ankommer flyplassen. Det gjør både forretningsreisen og ferieturen både mer komfortabel og ikke minst, innholdsrik. Her kan du se mer av hva du kan forvente på en flytur når du unner deg selv et sete på 1.klasse. 

Det har også blitt mer og populært å leie et privatfly og det trenger ikke bli så kostbart som du kanskje frykter.

Lykke til og god tur!

 

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...