Bali-Her finner du de mest eksklusive hotellene i fantastiske omgivelser

Bali er en fantastisk øy beliggende i Indonesia som har blitt en av verdens mest populære reisemål. Den tiltrekker seg reisende fra hele verden med sin naturlige skjønnhet, rike kultur og varierte opplevelser. Bali er mer enn bare en øy, den er kanskje et av verdens vakreste reisemål. Her finner du vakre strender, frodig jungel og en fantastisk natur som garantert kommer til å gi deg en følelse av fred og ro som du sjelden finner noe annet sted. Det er ikke uten grunn at Bali har blitt et av verdens mest ettertraktede reisemål.

Bali er velsignet med en variert natur og en av øyas mest bemerkelsesverdige attraksjoner  er fjellet Mount Agung. Fjellet er kjent som øyas helligste sted og tilbyr en fantastisk fjelltur. Et besøk til Ubuds Monkey Forest vil gi deg muligheten til å komme tett på balinesiske aper i et naturlig skogsområde, en helt unik opplevelse.

En tur til Bali gir deg også muligheten til å utforske de fantastiske templene som Besakih-tempelet, også kjent som modertempelet, og det majestetiske Uluwatu-tempelet, som ligger på klippene ved havet.

Hva kan du oppleve på Bali?

Bali har en rekke med aktiviteter å tilby. Du kan besøke de fantastiske templene, som Uluwatu og Tanah Lot, eller delta i tradisjonelle seremonier og danseforestillinger. Utforsk kunst og kultur i Ubud eller dra på et dyphavseventyr. Ta en dagstur til øya Nusa Penida og avslutt med en rolig ettermiddag i en hengekøye omgitt av palmer.

Balis strender er intet mindre enn paradis. De kritthvite strendene og det glitrende turkise havet gir deg muligheten til å slappe av og nyte solen. Kuta Beach, Seminyak Beach og Nusa Dua Beach er blant de mest populære. For deg som søker eventyr, gir mange av strendene deg muligheter for både surfing og annen vannsport. For deg som er glad i å surfe kan du glede deg over at du på Bali finner noen av verdens beste surfe steder.

Bali har også flotte muligheter for deg som liker å gå turer i fjellet og ta inn over deg ulike  naturopplevelser. Her finner du fantastisk dyreliv og vakre fossefall du sent vil glemme.

Luksuriøse hotell og resorts

Bali har et imponerende utvalg av luksuriøse feriesteder og boutiquehoteller som garantert vil gi et uforglemmelig opphold. Overnattingsmulighetene på øya spenner seg fra luksuriøse hotell med villaer og egne svømmebasseng til romantiske bungalower ved stranden.

Ubud er kjent for sine helse- og velværeresorter, mens Seminyak er populært blant dem som søker en livlig strandferie.

Four Seasons Resort

Dette luksuriøse resortet ligger ved elven Ayung og tilbyr fantastisk utsikt over jungelen. Hotellet omtales som fantastisk av tidligere besøkende og det er ikke vanskelig å forstå. Her bor du midt i jungelen med tilgang til de beste fasiliteter.

Hotellet er kjent for sitt fantastiske spa, vakre utforming og førsteklasses service. Her kan du velge mellom fire utsøkte restauranter. Du kan bade i utendørsbassenget mens du ser ut over den frodige jungelen eller ta en treningsøkt om du ønsker det. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene og du kommer garantert til å trives.

Her kan du se nærmere på dette luksuriøse hotellet

AYANA Segara

Dette fem-stjerners hotellet har et fantastisk bassengområde med spektakulær utsikt. Hotellet har vakre rom, egen restaurant og en hage hvor du kan nyte noen fantastiske solnedganger. Her får du alt du har behov for og enda litt til. Servicen er upåklagelig og du kommer til å nyte hvert minutt du tilbringer her.

Her kan du se nærmere på AYANA Segara hotell

The Legian Seminyak

Dette luksuriøse strandhotellet har rom med havutsikt og et fantastisk basseng over hele tre nivåer. The Legian har eget spa med yoga, treningssenter og et bibliotek hvor du kan nyte en avslappende stund i magiske omgivelser. Hotellet tilbyr luksuriøse suiter og villaer, samt muligheten for skjønnhetspleie som manikyr og pedikyr.

Hotellet har også flere barer og en restaurant hvor du kan nyte alt fra deilige cocktails og småretter til fantastiske middager i verdensklasse. Du kommer garantert til å stortrives ved dette hotellet som ligger plassert med en magisk utsikt.

Her kan du se nærmere på The Legian Hotell

Mandapa, a Ritz-Carlton Reserve

Mandapa er et fem-stjerners hotell som ligger i et naturskjønt område som tilbyr luksuriøs overnatting med et bredt utvalg av aktiviteter. Her kan du leie sykkel og sykle gjennom rismarker og bambusskoger, og oppleve naturen på sitt aller beste.

Hotellet har eget spa med basseng, og tar gjerne i mot barn med en egen barneklubb. Perfekt når du vil slappe av litt ekstra selv når du reiser med barn. Her har du også tilgang til egen concerige som hjelper deg med alt du har behov for. Mandapa har flere restauranter på stedet, samt en egen butikk hvis du vil handle med deg noen suvenirer hjem.

Her kan du se nærmere på Madapa hotell

Sampatti Villas

Ved dette fem-stjernes hotellet finner du både en hage, terrasse og restaurant. Hotellet ligger ca. 3 kilometer fra stranden, men du kan nyte dagene på terrassen ved bassenget om du ønsker det. Rommene er romslige og moderne innredet med utsikt mot hagen eller bassenget. Sampatti Villas er svært populært for reisende på blant annet bryllupsreise.

Her kan du se nærmere på Sampatti Villas

Når bør du besøke Bali?

Bali kan besøkes året rundt, men den beste tiden å reise er i den tørre sesongen, som varer fra april til oktober. Da er været mest behagelig med lite nedbør.  Bali kan også være nydelig i regntiden, spesielt hvis du foretrekker en mer avslappet opplevelse med færre turister.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Bali

Bali er mer enn et reisemål, det er en opplevelse som garantert vil deg minner for livet.

God tur!

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...
forsikring-reise-idtyveri

Slik beskytter du deg mot ID-tyveri på ferien

Å reise på ferie er en fantastisk opplevelse, men i vår moderne verden er det også viktig å være bevisst på sikkerheten din, spesielt...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...