Norges flotteste Country Club som skaper minnerike øyeblikk hver gang

Lily Country Club ligger på Kløfta rett på utsiden av Oslo med enkel fremkommelighet og plassert i naturskjønne omgivelser med frodige områder. Med en golfbane og nydelig natur som nærmeste nabo kan du være helt sikker på at oppholdet ditt blir fantastisk. Her er det ikke spart på noe, hver eneste detalj er nøye planlagt og gjennomført og du kjenner roen senke seg i det øyeblikket du entrer hotellet. Her er alt lagt til rette for noen deilige dager enten med golf og avslapning på agendaen eller som en del av kurs- og konferanse.

Vi har tatt turen til et av Norges flotteste hotell, Lily Country Club, og vi ble intet mindre enn mektig imponert. Hotellet kan skilte med 507 rom og suiter, restauranter, barer, eget spa, treningsrom, en 18-hulls golfbane og med en service i verdensklasse.

Hotellet ligger kun 10 minutter fra Gardermoen og 30 minutter fra Oslo og har en utmerket concergier-tjeneste som kan hjelpe deg med alt fra transport til bestillinger og informasjon.

Norges flotteste Country Club

Lily Hotell

Lily Country Club er et populært kurs-og konferanse hotell og har lagt alt til rette for at små og store bedrifter kan ha flere innholdsrike dager. Bygningen er eksklusiv og har alt av fasiliteter som du kan ønske deg. Hotellet har en enorm kapasitet og kan ta i mot alt fra 1000 til 1200 besøkende samtidig. Det være seg til konferanse, møter, kick-off eller kongresser.

Lily Resepasjon

Det unike med dette hotellet er at selv om det er av en imponerende størrelse med stor kapasitet kan du også komme som gjest med kun avslapping og lave skuldre på planen. Du får aldri inntrykk av at det er hverken travelt eller folksomt. Service-nivået er ekstremt profesjonelt og alltid med et smil.

Hotellet har flotte sitteområder spredt rundt og selv i resepsjonen får du en følelse av å komme hjem. Deilige sofaer og stoler i lune farger i åpne og lyse rom gir en ekstra god følelse.

Her kan alt du ønsker deg bli arrangert og fremstår som perfekt både når det kommer til komferansmuligheter og som en opplevelse for deg som ønsker et avbrekk i hverdagen. Her kan du oppleve alt fra eksklusive jenteturer, en hyggelig helg med en du er glad i.

Lily Golfbane

Lily Country Club har sørget for å ha opplevelser som appelerer til alle. I tillegg til både spa, treningsrom, biljard samt mulighetene for å følge alle sportslige begivenheter på storskjerm, kan hotellet også skilte med en fantastisk 18-hulls golfbane. Her kan du være helt sikker på at du får en utfordring eller to i helt unike omgivelser.

Unik stemning i landlige omgivelser

Lily restaurant

Det ligger i konseptet, Country Club, at beliggenheten er landlig og luksuriøs og hotellet byr på alt det du forbinder med en ekte Country Club. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Her kan du nyte et bedre måltid tett på naturen i et nøye planlagt design.

Med vinduer fa gulv til blir det vakreste av omgivelsene utnyttet og du får en helt spesiell opplevelse. Med flere unike avdelinger, barer og plasseringer har hotellet utnyttet sin unike beliggenhet for de beste opplevelsene.

Brasseriet har utnyttet lokalene og sørget for en luksuriøs og varm innredning som gir en deilig atmosfære. Side om side med Brasseriet finner du baren med utsøkte lounger og sitteplasser. Her kan du starte dagen med en kaffe fra kl 10.00 mens du ser utover grønne marker. Med store vinduer i alle rom kommer alltid dagslyset til sin rett og sørger for en perfekt start på dagen.

Når kvelden siger på kan du nyte en cocktail, eller et glass vin, fra det enorme utvalget av både alkoholholdige og alkoholfri drikke du sjelden har sett maken til.

Lunsj for sultne reisende

Ved ankomst til Lily Country Club var vi unektelig blitt sultne etter en lengre reisevei og gleden var stor når Brasseriet kunne skilte med en fantastisk meny av ulike retter med alt fra sandwich med røket laks til charcuterie og pizza.

Du kjenner at hver eneste rett er laget med omhu og kjærlighet og du kan være helt sikker på at du får servert en tallerken med deilige smaker.

Kløfta lunsj 3

For en som elsker små retter med deilige smaker var dette nesten som himmelrike å regne. En charcuterie med myke luftige mini-pizzaer, spekeskinke av ulike sorter, samt smakfulle oster og aioli. Med strålende sol og fantastisk utsikt kunne det ikke bli bedre.

Hotellet er pakket med detaljer og det serveres både brød og vann før herlighetene fra kjøkkenet kommer til bordet. Selv med fullsatt bordsetting var stemningen avslappende og behagelig. Servitørene var mer enn behjelpelige og vi fikk aldri følelsen av at det var hektisk, noe som virkelig er et kunststykke i seg selv.

Luksuriøse omgivelser

Lily rom 2

Rommene er romslige og nydelig innredet i jordnære farger hvor ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Store vinduer som slipper inn dagslyset sammen med alt du trenger for noen dager enten med jobb eller avslapning. Her starter og avslutter du dagen i fantastiske omgivelser.

Innredningen er hjemmekoselig og eksklusiv og med en sofa som det går an å synke tilbake i før dagens strabaser setter i gang er det hele intet mindre enn perfekt.

Rommene er rene og innbydende og du kjenner på følelsen av å bli tatt ekstra godt vare på. De rene linjene med de varme fargene gjør at du virkelig ikke har lyst til å reise hjem.

Badet er romslig og eksklusivt med alt en har behov for. Her finnes et utvalg av alt fra såpe og hårtørrer til klesrulle og ekstra sett med tannbørste om du skulle ha vært uheldig å glemt igjen ditt eget hjemme.

Lily Soverom

Når vi er på reise er det lite som er viktigere enn en god natts søvn og det kan du være helt sikker på at du får her. Sengen er som en drøm å ligge og du sover så behagelig at du nesten ikke vil stå opp når natten lysner til dag. Rommet har mørke gardiner for vinduene slik at du er helt sikker på at lyset ikke vekker deg en tidlig morgen om du har muligheten til å sove litt ekstra.

Lily Rom 3

Det imponerende her var også at rommene var helt lydtette. Det er ofte et problem på ulike hotell at man kan høre de andre gjestene gå inn og ut av rommene eller støy fra utsiden. Her derimot har de sørger for en stillhet du ikke en gang kjenner i ditt eget hjem.

Lave skuldre i Spaet

Lily spa

Hva er vel bedre med et avbrekk fra hverdagen enn et besøk i et luksuriøst spa? Her får du umiddelbart lave skuldre og en føles av å være i et romersk bad. Alle detaljene er nøye utført og du kan nyte alt fra en deilig stund i et jazuzzi, ta noen svømmetak i bassenget eller få en forfriskende opplevelse i en av de mange saunaene.

Lily barn

Reiser du med barn kan du glede deg over at våre små håpefulle også er hjertelig velkomne til å hygge seg i det våte elementet.

Stemningen og atmosfæren er rolig og behagelig og du kan få servert alt fra juice, vann og mocktail til cocktail og vin. Dette er også de perfekte omgivelser for en jentetur eller for å oppfriske kjærligheten.

Bassenget har en deilig temperatur og du kan la deg drive vekk fra hverdagens strabaser. Du kan ta noen svømmetak og få i gang blodsirkulasjonen eller bare ta inn over deg alle inntrykkene.

Lily Spa 2

Vil du slappe av et øyeblikk finnes det flere senger hvor du kan legge deg tilbake og bare kjenne på det gode i livet. Her er noe for alle og vil du ha en deilig spa behandling kan du bestille det i resepsjonen.

I denne herlige atmosfæren er det ingenting som minner om stress og du kommer garantert til å føle seg som et nytt menneske etter et besøk her.

Lily Trening

Er du en av dem som setter pris på en god treningsøkt i løpet av dagen kan du glede deg over at hotellet har eget treningsrom med det aller nyeste utstyret. Her kan du ta en økt når det passer deg best.

La oss sitte ned en stund

Takterrasse

Hotellet har flere områder hvor du kan sitte ned en stund. Det finnes nok av plasser både inne og ute og et av de flotteste områdene er takterrasse hvor du kan slappe av eller ha et møte om det er det som står på planen. Innredningen er innbydende og trendy og du får virkelig følelsen av å være på ferie.

Takterrassen er innredet eller alle kunstens regler og du kommer garantert til å finne et sted som frister. Loungene er deilige og myke og du har utsikt over inngangspartiet som er pent beplantet som gir et rolig inntrykk.

Middagen er servert

Lily Restaurant 2

I Brasseriet kan du nyte deilig frokost, lunsj og middag i lokaler som er innredet etter alle kunstens regler. Med myke former og ulike farger fremstår området som innovativt og innbydende. Her sitter du godt gjennom flere retter samtidig som du føler at du sitter litt privat

Kløfta middag 3

Etter en lang dag var det deilig å sette seg til bords å innta en middag som var som et kunstverk. Kjøttet var mørere enn vi noengang har smakt og hele retten danset sammen som i en symfoni.

Kløfta middag 4

Sprøstekte asparges med skinke, hollandaise og løyrom, dette var ulikt noe annet vi har smakt. Alt passet utmerket sammen og fristet til flere besøk i denne restauranten. All ære til kjøkkenet som sørget for et fantastisk måltid med stolthet i hver bit.

Kløfta dessert 2

Det er mange som mener at det viktigste med et fantastisk måltid er desserten og vi er intet unntak. Etter å ha fortært den møreste biffen og de sprøeste aspargesene var det på tide med avslutningen, selveste kronen på verket og den skuffet ikke.

Anretningen var vakker og innbydende og gledet oss med sprø marengs, søte jordbær, yoghurt-is og et luftig sukkerbrød. Hver munnfull var en sann glede for alle sansene. Kvelden var intet mindre enn fullendt.

Det er noe magisk med en lun vårkveld og på Lily Country Club avsluttet vi dagen fulle av inntrykk og med påfyll av energi til flere hverdager. Hotellet er uten tvil perfekt for både avslapning og konferanser og hver en gjest vi møtte var full av lovord for denne unike Country Cluben med sin fantastiske plassering.

Den viktigste starten på dagen

Lily Frokost

Det viktigste måltid i løpet av en dag sies å være frokosten og er det noe du ikke vil gå glipp av ved Lily Country Club så er det nettop den.

Kjøkkenet disker opp med de deiligste retter. Her finner du alt ditt hjertet kan begjære og har du allergier har hotellet også sørget for et stort og godt utvalg. I tillegg til kalde retter blir det også servert varm frokost.

Frokosten servers fra 06.30 til 10.00 i hverdagene og fra 06.30 til 11.00 i helgene. Ønsker du frokosten servert på rommet trenger du kun å ta en telefon til resepsjonen og du vil få levert et godt utvalg på døren.

Slik kommer du deg til Lily Country Club

Du kan ta turen til Lily Country Club både ved hjelp av bil og tog. Kommer du med toget reiser stopper du på Kløfta stasjon og herifra kan du ta drosje eller avtale med hotellet om transport. Kommer du med bil følger du E6 mot Kløfta og fra Oslo tar det rundt 30 minutter fra start til slut.

Lili Country Club er stedet for avslapning og gode relasjoner. Sørger du for et seminar eller en kick-off ved dette hotellet vil du garantert få ansatte som kommer til å yte det lille ekstra hver dag.

Både små og store barn er hjertelig velkommen og alt legges til rette for at hele familien skal få et minnerikt opphold. Lily Country Club har klart det kunststykke å samle alle muligheter på ett sted og likevel sørge for varme og eksklusive overtoner.

God tur!

SISTE ARTIKLER

Opplev det beste av Tyrkia- landet som ligger mellom to verdensdeler

Langs kysten av Middelhavet, på grensen mellom Europa og Asia, ligger Tyrkia. Fra de majestetiske fjellene i Anatolia til de solfylte strendene i Antalya,...

Alt du kan se og oppleve i Tyskland

Tyskland er en av Europas mest populære turistdestinasjoner, og det er ikke uten grunn. Landet har en rik historie, en variert kultur, enestående arkitektur...

Italia hele året

Italia er en av de mest populære feriedestinasjonene i verden og det er ikke uten grunn. Landet ligger i Sør-Europa og er kjent for...

Opplev det beste av Frankrike

Frankrike ligger i Vest-Europa og er kjent for sin rike kultur, historie, mat og ikke minst, shopping. Hovedstaden, Paris, er en av verdens mest...

Egypt-Pyramider og eksotisk kultur

Egypt ligger i Nordøst-Afrika og Sørvest-Asia, samt at det grenser til Middelhavet i nord og Rødehavet i øst. Egypt er kjent for sin lange...

Saint Lucia i Karibien- verdens vakreste øy

Denne vakre plassen i Karibien er som tatt rett ut fra et postkort og anses å være en av de vakreste øyene i hele...

Norske Opplevelser

Fordeler og ulemper ved å spille på nettcasino

I Norge spiller millioner av nordmenn hver måned på nettcasino. De siste årene har...

Senja- Norge i miniatyr i spektakulære omgivelser

Å feriere i Norge er en unik opplevelse, selv for de som er bosatt...

Spektakulær og Iskald luksus du sent vil glemme

Snø og is-hotell har blitt mer og mer populært med årene og turister fra...

Opplev fantastiske Røros hele året

Øverst på en fjellvidde finner du vakre Røros som blir godt besøkt av turister...

Unike opplevelser i Ålesund

Ålesund er byen hvor fjell og fjorder tas imot av det mektige Norskehavet. Byen...

Leie bobil i Norge – Alt du trenger å...

Har du lyst til å oppleve Norge og resten av verden bør du en...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...